Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیاوش محمودی روز چهارشنبه در سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اهواز در صحن علنی این شورا، با انتقاد از رفتار احساسی برخی گروه های به اصطلاح دوستدار حیوانات افرود: برخورد احساسی در موضوع سگ‌های ولگرد که امنیت و سلامت مردم را روزانه تهدید کرده اند، جایگاهی ندارد.

وی با بیان اینکه همه اعضای شورای اسلامی شهر اهواز از همان روز اول بر جمع آوری و ساماندهی سگ‌های ولگرد تاکید داشته‌اند، گفت: اهواز سال‌هاست که با مشکل سگ های بدون صاحب و ولگرد دست به گریبان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: کنترل نشدن جمعیت این سگ‌ها در سال‌های گذشته باعث شده که تعداد زیاد این سگ‌ها امنیت و سلامت مردم را به خطر اندازد.

وی با بیان اینکه شهروندان اهواز روزانه با تعرض سگ‌های ولگرد به کودکان و افراد مختلف روبه رو هستند، ادامه داد: خبر تاسف بار مرگ یک استاد دانشگاه آزاد اهواز به دلیل تعرض این حیوانات، جدیدترین هشدار درباره خطر جدی این سگ هاست.

رییس شورای اسلامی شهر اهواز افزود: دوستداران حیوانات بدانند که راه حمایت از این سگ ها حمایت از حضور اینها در شهر نیست چرا که خسارت فراوان جانی و روانی برای شهروندان به همراه دارند.

وی خطاب به گروه های حامی حیوانات در اهواز بیان کرد: تنها راه حمایت از این حیوانات کمک به جمع آوری سگ‌های ولگرد از سطح شهر و نگهداری آنها در مراکزی است که برای این منظور آماده شده است.ت.

محمودی با اشاره به تلاش مدیریت شهری اهواز در سال های گذشته برای جمع آوری سگ های بدون صاحب از سطح این شهر گفت: ادامه دار نبودن این تلاش ها موجب شده تا موضوع سگ های بدون صاحب هیچ وقت در این شهر به طور کامل حل نشود.

وی مسوولیت کمیته ویژه ساماندهی سگ های بدون صاحب را فرمانداری اهواز دانست و ادامه داد: دستگاه های مختلف برای ساماندهی به سگ های بدون صاحب در اهواز تکلیف قانونی دارند که باید با ایجاد هماهنگی ، این موضوع یک بار برای همیشه با اقدامی قاطع برطرف کرد.

طبق اعلام رییس مرکز بهداشت خوزستان سالانه هفت هزار گاز گرفتگی سگ در استان رخ می‌دهد. بنابراین اعلام هر گازگرفتگی سگ حدود ۳۰ تا ۴۰ میلیون ریال برای بهداشت هزینه در بر دارد.

چند روز پیش یک استاد دانشگاه آزاد اهواز، در جریان حمله سگ‌های ولگرد جان خود را از دست داد.

در سال های گذشته، اقدام شهرداری اهواز برای جمع آوری سگ های بدون صاحب به دلیل انتشار تصاویری از مرگ تعدادی از این سگ ها، با اعتراض گسترده گروه های دوستدار محیط زیست نیمه کاره رها شد.

جمعیت سگ های ولگرد در سطح شهر اهواز بیش از چهار هزار قلاده برآورد شده است.

برچسب‌ها شورای اسلامی شهر اهواز مراکز جمع آوری سگ های ولگرد اهواز شهرداری اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر اهواز اهواز شورای اسلامی شهر اهواز اهواز شهرداری اهواز شورای اسلامی شهر اهواز سگ های بدون صاحب جمع آوری سگ سگ های ولگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۰۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند، گفت: این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است.

محمد صباییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های شاخص مرکز لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهارکرد: مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای غرب کشور در سال ۹۹ آغاز به کار کرد؛ این مرکز روی لیزرهای پالسی کوتاه و فوق کوتاه یعنی لیزرهای نانوثانیه و فمتوثانیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: لیزر در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و... کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. پلاسما نیز در شیمی و زیست‌شناسی کاربرد دارد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مرکز روی تصویربرداری فراطیفی کار می‌شود که در صنایع غذایی کاربرد دارد، گفت: یکی از مهمترین کاربردهای لیزر و اپتیک در پزشکی، دندانپزشکی، زیست‌شناسی و کشاورزی است و محققان و دانشجویان این مرکز نیز در حال فعالیت در این بخش‌ها هستند.

وی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی نو در این مرکز عنوان کرد: برخی از کارهای تحقیقاتی این مرکز در فناوری بسیار بالا اجرا می‌شوند به عنوان مثال محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند. این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است و در فاز تحقیقاتی است.

صباییان گفت: برای تولید غشاء تصفیه‌خانه‌ها نیز از پلاسما در پلیمر استفاده می‌شود. از این غشاء در تصفیه‌خانه‌ها، برای تصفیه آب استفاده می‌شود. این طرح نیز در فاز پژوهشی و تحقیقاتی قرار دارد.

وی افزود: دستگاه و سامانه لیدار نیز در مرکز اهواز طراحی شده است؛ این سامانه ذرات گرد و غبار را آشکارسازی می‌کند که این فرآیند با استفاده از لیزرهای پالسی کوتاه انجام می‌شود. این سامانه وجود ذرات گرد و غبار در هوا را به صورت دقیق تشخیص می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بخش فیزیک اتمی و مولکولی نیز چندین پژوهش در دست اجرا هستند که عموما سطح بالا و در مرحله تئوری هستند. این بخش، برهم‌کنشی لیزر، اتم‌ها و مولکول‌ها را مورد مطالعه قرار داده است. در طرحی دیگر نیز از لیزر برای تسریع در جوانه‌زنی بذر استفاده شد.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت سنسورهای گازی با استفاده از لیزر نیز از دیگر فعالیت‌های موفق در مرکز تحقیقات اهواز بود که خوشبختانه به ثمر رسیده است. این طرح در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گرفت. در این طرح، از لیزر برای تشخیص وجود گاز استفاده می‌شود. اسپکترومتر نیز که دستگاه طیف‌سنج است و برای اندازه‌گیری تغییرات یک مشخصه فیزیکی در یک محدوده مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای یک شرکت دانش بنیان ساخته شد.

صباییان گفت: علاوه بر این، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای اهواز با مراکز علمی مهم و معتبری همچون بنیاد ملی علم ایران، ستاد ملی کوانتوم و اپتیک و ستاد ملی نانو ارتباطات علمی و پژوهشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • تهران ۱۰ هزار سگ بدون صاحب دارد | زنده گیری روزانه ۵۰ سگ از سطح شهر
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • دستگیری 5 نفر دیگر از اعضای شورای شهر سردشت
  • نام‌گذاری معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌نام «استاد فروغی»