Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:46:01 GMT

بروجرد ۳۸ درصد صنایع لرستان را دارد

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۹۱۲۶۰

بروجرد ۳۸ درصد صنایع لرستان را دارد

ایسنا/لرستان سرپرست اداره صمت بروجرد گفت: شهرستان ۳۸ درصد صنایع لرستان را دارد.

حسین دالوند در جلسه نشست سه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی، اداره صمت و صنایع بروجرد با عنوانِ چالش ویکند که امروز ۱۳ بهمن‌ماه با موضوع بررسی راه‌های موًثر ارتباط دانشگاه و صنایع این شهرستان با هدف رفع مشکلات صنایع کوچک و متوسط برگزار شد، اظهار کرد: در صنعت، معدن و تجارت؛ حوزه فرش، اصناف، بازرگانی داخلی، نظارت، بازرسی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وجود دارد.

وی تصریح کرد: شهرستان ۳۶ اتحادیه دارد و میزان واحدهای پروانه دار شهرستان ۱۱ هزار و ۱۰۴ مورد و واحدهای که پروانه آن‌ها منقضی شده ۱۳۲۱ بوده در کل واحدهای صنفی پروانه دار ۹۷۸۱ هستند.

سرپرست اداره صمت بروجرد خاطرنشان کرد: ۲۶۴۸ واحد صنفی تولیدی و ۷۱۳۳ واحد توزیعی در شهرستان مشغول فعالیت هستند.

دالوند اضافه کرد: در راستای فعالیت‌های بازرگانی خارجی هشت واحد صادرکننده در شهرستان وجود دارد که یکی از آن‌ها نمونه کشوری است و بیش از ۱۵ واحد تولیدی قابلیت صادراتی وجود دارد.

وی بیان کرد: بروجرد ۳۸ درصد صنایع استان را در برمی‌گیرد و ۶۱۳ واحد صنعتی داری پروانه مشغول فعالیت بوده که ۹۷۱۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.

سرپرست اداره صمت بروجرد با بیان اینکه همچنین ۸۳ طرح جواز تأسیس داریم که در حال اجرا هستند، افزود: بروجرد دارای واحدهای صنعتی بزرگی مانند نساجی، داروسازی اکسیر، داروسازی فارمد زاگرس، عظیم خودرو، سیم لاکی زاگرس پوش و. است.

دالوند ادامه داد: واحدهای صنعتی کاشی جم، سحر دشت، صنایع پیش رو فرتاک و ... اگر به تولید برسند می‌توانیم صنایع زیادی داشته باشیم.

وی عنوان کرد: کل پروانه‌های موجود در سامانه ۷۱۷ هستند که ۴۲۵ آن‌ها فعال و نیمه فعال هستند و ۲۶۲ غیرفعال داریم که امکان راه‌اندازی ۴۲ درصد این‌ها وجود دارد.

سرپرست اداره صمت بروجرد با بیان اینکه ۲۲ تا معدن در شهرستان وجود دارد که ۱۵ تا از آن‌ها فعال است، افزود: هفت تا شرکت نصب آسانسور داریم.

دالوند اظهار کرد: واحدهای مستقر در شهرک صنعتی شماره یک ۸۶ واحد صنعتی بوده و ۲۳ واحد فعالیت ندارند که قرار است تعیین تکلیف شوند ۳۴ واحد غیرفعال و ۶ تا واحد جانشین داریم.

وی با بیان اینکه ۴۴ واحد فعال و هشت واحد در قالب پروژه در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: در حوزه فرش سه تا تشکل بزرگ قالی‌باف با اشتغال بیش از ۸ هزار نفر داریم.

سرپرست اداره صمت بروجرد خاطرنشان کرد: ارتباط بین دانشگاه و صنعت در توسعه بسیار مؤثر است این امر هنوز به ثمر ننشسته است که دلایل خاص دارد.

دالوند اضافه کرد: از دلایل آن می‌توان به تفاوت فرهنگی بین دانشگاه و صنعت، نبود انگیزه در دانشگاه برای ارتباط با صنعت و نبود انگیزه در صنعت برای ارتباط با دانشگاه، انعطاف‌ناپذیری ساختارها و... اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بروجرد پروانه شهرك صنعتي دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سفر یک روزه خود به عسلویه، ضمن دیدار با علمای اهل سنت و امامان جمعه عسلویه و نخل تقی از چند مجتمع پتروشیمی مستقر در عسلویه بازدید و با مدیران شرکت پتروشیمی دماوند و مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی دیدار و بستر‌های همکاری دانشگاه با صنایع را تشریح کرد.

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه‌ای در حاشیه این دیدار‌ها با تأکید بر اینکه در سه سال گذشته، گسترش حوزه فناوری در دانشگاه از تأکیدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بوده، اظهار کرد: با حمایت مدیران ارشد سازمانی و همت همکاران در استان‌ها، برخی از واحد‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در بسیاری از حوزه‌ها، برندی معتبر در کشور شده‌اند که پیشنهاد می‌شود صنایع حتماً از این واحد‌های فناور بازدید کنند.

وی با بیان اینکه شرایط مناسب رفاه و آرامش در دانشگاه آزاد اسلامی برقرار شده، عنوان کرد: هر سال شاهد رشد جمعیتی مناسب از لحاظ تعداد دانشجو در دانشگاه هستیم. ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در ۸۰۰ مدرسه در سراسر کشور در حال تحصیل بوده و ۳۰ هزار دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه مشغول تحصیل هستند که با افزایش واحد‌های بین‌الملل، هدف‌گذاری برای ۱۰۰ هزار دانشجو صورت گرفته است. ضمن اینکه در شرایط تحصیل دانشجویان غیرایرانی با تأکید بر پاسداشت زبان فارسی، تدریس به زبان رسمی کشور صورت می‌گیرد.

سروری‌مجد با اشاره به برخی طرح‌های دانشجویی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد: یکی از طرح‌هایی که با استقبال از سوی دانشجو و صنعت روبرو بوده، طرح پویش است که دانشجویان به‌عنوان نیروی کار، برای تجربه‌اندوزی و با حداقل هزینه به صنایع معرفی خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، صنایع به انتخاب خود می‌توانند مستعدترین‌ها را جذب کنند. همچنین مدارس عالی مهارتی به‌عنوان طرح راهگشا با توجه به نیاز صنایع و رفع این نیاز‌ها در مناطق تأسیس می‌شوند.

وی اضافه کرد: مزیت مهم دانشگاه آزاد اسلامی، وجود آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های پیشرفته و مجهز است که با توجه به یکپارچگی دانشگاه، این ظرفیت‌ها در خدمت هر واحد دانشگاهی در هر استان به‌عنوان پشتیبان برای انعقاد قرارداد با صنایع قرار می‌گیرد. این اقدامات نشان‌دهنده تحولاتی است که در دانشگاه به وجود آمده تا آینده‌ای روشن برای دانشگاه، کشور و نسل جوان ترسیم شود.

دانشگاه آزاد کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌ها به استان‌هاست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با بیان اینکه در مدیریت جدید دانشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجموعه یکپارچه و ید واحد در مسائل دانشگاهی و کشوری ایفای نقش می‌کند، گفت: آن چیزی که در استان بوشهر به‌عنوان چالش یا مزیت وجود دارد در حقیقت دغدغه یا فرصتی برای کل دانشگاه آزاد اسلامی است.

سعید رازقی ادامه داد: در کل استان‌ها با توجه به فرصت‌های موجود، ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی از طریق دانشگاه آن استان پای‌کار آورده می‌شود و در حقیقت این دانشگاه در هر استان، مدخل و کریدر واسطه‌ای برای ورود توانمندی‌های پژوهشی، آموزشی و مهارتی دانشگاه به استان‌هاست.

وی با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی، دریا و نخیلات در استان بوشهر بیان کرد: امید است با این حس همکاری و علاقه‌مندی موجود در دانشگاه و صنایع مستقر در عسلویه با انعقاد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های همکاری، آنچه به‌عنوان مأموریت در حوزه‌های ذکر شده برای دانشگاه در نظر گرفته و در استان بوشهر عملیاتی و به منصه ظهور رسانده شود.

دانشگاه‌ها راهگشای صنایع هستند

مدیر فنی مجتمع شرکت دماوند انرژی عسلویه نیز با ابراز علاقه‌مندی ارتباط با دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: بستر همکاری فراهم است و از چند جهت می‌توان این ارتباط را پیش برد.

غلامرضا یعقوب‌زاده با بیان اینکه می‌توان تلفیق صنعت و دانشگاه را پیش برد، افزود: این پتروشیمی می‌تواند پذیرای دوره‌های کارآموزی دانشجویان دانشگاه باشد که امکانات رفاهی نظیر خوابگاه نیز مهیاست و قطعاً در طرح‌های توسعه‌ای از این گروه از دانشجویان می‌توان بهره برد.

وی با بیان اینکه در بخش R&D نیز می‌توان از ظرفیت دانشگاه بهره گرفت، مطرح کرد: در بخش فنی چالش‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه دانشگاه و دانشجویان به دانش روز مسلط هستند، به‌ویژه در بحث افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی و نیز افزایش ایمنی و کارایی تجهیزات می‌توانند راهگشای صنایع باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است
  • توقیف تریلر حامل ۶۰ میلیارد پارچه قاچاق در بروجرد
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • متصدی واحد جمع‌آوری ضایعات در خواف به حبس محکوم شد
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد