Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب صوفی نیارکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بخش مرکزی شهرستان آوج ۵۵ روستا دارد که از این میان ۲ روستا خالی از سکنه است، در حال حاضر با انجام خط انتقال ۱۰ کیلومتری گاز که چندی پیش انجام شد، هم اکنون ۵۳ روستا از نعمت گاز برخوردار هستند که پیشرفت چشمگیری در حوزه زیرساختی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در مورد پوشش اینترنت به عنوان یکی از مطالبات اصلی مردم روستا اظهار داشت: ۳۰ میلیارد تومان در سال جاری برای اقدامات عمرانی در راستای بهبود پوشش اینترنت روستاییان هزینه کردیم که به نوبه خود یک کار جهادی محسوب می‌شد و سبب شد تا تقریبا تمامی روستاییان به غیر چند ۲ مورد از این امکانات استفاده کنند.

صوفی نیارکی با بیان اینکه طرح هادی تمامی روستاهای آوج تکمیل شده است، گفت: یکی از موضوعاتی که روستاییان آوج همواره مطالبه دارند، مسائل و مشکلات پیرامون سندهای مالکیت امور اراضی و ملی است که خوشبختانه برای این موضوع به صورت مستمر کمیته رفع تداخلات اراضی انجام می‌شود.

بخشدار مرکزی آوج به مشکلات اوقافی اراضی این شهرستان اشاره کرد و گفت: شهرستان آوج تاکنون اداره اوقاف نداشت و مشکلات مردم در زمینه اوقاف به فرمانداری ارجاع می‌شد، اما سال جاری با راه اندازی اداره اوقاف، حل مشکلات مردم تسری پیدا کرده است.

صوفی نیارکی با بیان اینکه آوج در زمینه کیفیت آب شرب روستایی رتبه اول استان را داشته است، گفت: چند تا از روستاهای ما متاسفانه تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب نیستند، اما با این حال در روستای خروس دره نزدیک به یک میلیارد تومان هزینه شد تا سریعا مخازن آن به اهالی روستا تحویل داده شود؛ امسال نیز برای همین روستا در حوزه اصلاح شبکه داخلی ۲ هزار متر لوله گذاری شده است.

وی در مورد آسفالت روستایی نیز خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۲۰ هزارمتر مربع آسفالت ریزی انجام شده که ۲۵ روستا روستای بخش مرکزی این شهرستان را دربرمی‌گیرد.

برچسب‌ها اینترنت روستائیان آوج گاز رسانی توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت روستائیان آوج اینترنت روستائیان آوج گاز رسانی توسعه روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۲۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد

نشست بررسی مسائل و مشکلات شهر صدرا به دستور دکتر ایمانیه استاندار فارس با ریاست دکتر شیبانی فرماندار شهرستان شیراز و با محوریت شرکت عمران شهر جدید صدرا در فرمانداری شهرستان شیراز برگزار شد.

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید صدرا در این نشست گفت: شهر جدید صدرا هم اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که با اتمام ۲۰ هزار واحد نهصت ملی مسکن که در حال ساخت هست پیش بینی می‌شود جمعیت این شهر به افق چهارصد هزار نفر برسد.

پوربهی افزود: هر چند تلاش‌های جهادی فراوانی در یک و نیم سال گذشته برای حل مشکلات شهر صدرا شده، اما این شهر همچنان در بخش‌های مختلف شاهد چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای است که حل آنها مستلزم یک تلاش جهادی و هم افزایی همگانی است.

او ادامه داد: عمده مشکلات امروز شهر صدرا در بخش‌های درمان و بهداشت، آموزش و پرورش، ورزش است.

مدیر عامل شرکت عمران صدرا ادامه داد: هم اکنون ۲۲ هزار دانش آموز در شهر صدرا مشغول به تحصیل هستند که ۹ هزار نفر از این دانش آموزان به دلیل کمبود مدرسه اجبارا در مدارس شهر شیراز مشغول تحصیل می‌شوند.

پوربهی بیان کرد: هر چند شرکت عمران صدرا در این سال‌ها در جهت توسعه فضا‌های آموزشی گام‌های موثری برداشته است به طوری که چندین مدرسه در حال ساخت را در برنامه داریم، اما همچنان این شهر با کمبود هفده مدرسه رو به رو است.

او افزود: عقب ماندگی‌هایی در شهر صدرا در حوزه درمان و بهداشت و ورزش هم وجود دارد که با برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان فارس بخش زیادی از آنها برطرف خواهد شد.

مدیر عامل شرکت عمران با بیان اینکه ۲۲ اداره در شهر صدرا مستقر هستند، افزود: این شرکت امادگی این را دارد برای استقرار ادارات دولتی و توسعه اماکن ورزشی، آموزشی، بهداشتی زمین و زیر ساخت‌های لازم را مهیا کند.

پوربهی گفت: در یک و نیم سال گذشته تلاش شده است با برنامه ریزی‌های مدون و دریافت برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت از ادارات مختلف در شهر صدرا گامی موثر در جهت برداشتن مشکلات برداریم، برنامه ریزی مدونی که برای نخستین بار در تاریخ شهر صدرا انجام شده‌است. 

مدیر عامل شرکت عمران صدرا به مشکلات جاده ۱۰ و نیم کیلومتری قره پیری اشاره کرد و افزود: کار اجرایی این جاده به عهده شرکت عمران صدرا است. حدود شش و نیم کیلومتر این جاده که در حریم شهر صدرا قرار دارد، اماده اسفالت است، اما مابقی که در حوزه شهر شیراز قرار دارد کار تملک آن که وظیفه شهرداری شیراز است، انجام نشده و مهمترین مانع پیشرفت این پروژه همین موضوع است، گویی اتمام این جاده که می‌تواند برای شهروندان شیرازی هم حائز اهمیت باشد در اولویت شهرداری شیراز قرار ندارد.

او ادامه داد: امروز برای رفع مشکلات شهر صدرا بیش از ۸ همت اعتبار نیاز است که این مبلغ اعتبار ۳۶ سال شرکت عمران صدرا و شهرداری شهر صدرا است، اما اگر یک تلاش همگانی در سطح استان و شهر صدرا قرار انجام شود قطعا حل مشکلات در کمترین زمان ممکن شدنی است.

در این جلسه مصوب شد از سهم سه درصد که شهرداری به آموزش و پرورش استان واریز می‌کند این اعتبار مستقیما صرف ساخت و توسعه اماکن اموزشی شهر صدرا شود و در این حوزه تهاتر شود.

 همچنین قرار شد از ظرفیت خیرین و همایش خیرین که قرار است در ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ماه در شهر صدرا برگزار شود، در جهت حل مشکلات آموزشی شهر صدرا استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ
  • بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت