Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدمت رسانی به مستضعفان، شاخصه انقلاب است و با پیروزی انقلاب نور امید در این مناطق تابید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، پیروزی انقلاب اسلامی ایران، غبار را از چهره مناطق محروم زدود، غباری که سالها بر در و دیوار مناطق محروم جا خوش کرده بود و رژیم ستمشاهی جز خوشگذرانی و منفعت طلبی، کوچکترین تلاشی برای مناطق روستایی و محروم نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از مناطق با محرومیت عجین شده بودند، محرومیت را می شد در نبود امکانات اولیه مانند آب و برق دید، محرومیت را می شد در نبود راه دسترسی و یا خانه بهداشت دید، محرومیت را می شد در چهره دانش آموزانی دید که در حسرت مدرسه روزگار را سپری می کردند اما با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، نور امید به این مناطق تابید.

با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی(ره) تشکیل نهادهایی از جمله بنیاد مستضعفان و کمیته امداد را در دستور کار قرار دادند که با تشکیل این نهادها، محرومیت زدایی در این مناطق با سرعت آغاز شود و امروز با گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران شاهدیم که دورترین مناطق روستایی هم از نعمت ها و امکانات لازم برخوردار هستند.

خدمت رسانی در این مناطق به برکت پیروزی انقلاب اسلامی ایران به گونه ای تسریع یافته که علاوه بر ارائه خدمات اولیه، خدمات رسانی در حوزه سلامت، فرهنگ، تعلیم و تربیت، اشتغال نیز افزایش یافته است.

اما لرستان یکی از استان هایی است که برای رفع محرومیت زدایی در مناطق آن اقدامات گسترده ای صورت گرفته به طوری که تاکنون دو هزار و ۹۴۸ پروژه عمرانی و ۱۳ هزار و ۸۳۵ پروژه غیر عمرانی انجام شده که در مجموع ۱۶ هزار و ۷۸۳ پروژه مختلف با اعتباری بالغ بر ۲۲۶ میلیارد و ۹۵ میلیون تومان در این استان برای رفع محرومیت زدایی صورت گرفته است که این پروژه ها در بخش مسکن  برای محرومان، محسنین و کمیته امداد، احداث خانه عالم، درمانگاه و غسالخانه، آبرسانی شرب، احداث قنات، پروژه آبخیزداری، تعمیر و احداث مدارس، پل و یادمان شهدا بوده است.

اجرای ۲۴۰ پروژه عمرانی در مناطق محروم

سردار عباس علیشاهی جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی با هدف رفع محرومیت در مناطق محروم و دهستان های محروم راه اندازی شد که در استان این قرارگاه در بخش های تعلیم و تربیت، سلامت، عمرانی، فرهنگی و اشتغال فعالیت می کند.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه فرهنگی، افزود:  تاکنون ۲۷ مسجد در این دهستان ها تکمیل و ساخته شده است، همچنین ساخت ۱۷ خانه عالم و دو غسالخانه از دیگر اقدامات صورت گرفته در این بخش می باشد.

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان تصریح کرد: در حوزه تعلیم و تربیت، ساخت ۲۵ مدرسه در قالب ۴۵ فضای آموزشی، مرمت و بازسازی دو مدرسه، تعمیر و ساخت ۵۲ سرویس بهداشتی و تهیه ۱۶ کانکس برای دانش آموزان مناطق کپر نشین از دیگر فعالیت های حوزه تعلیم و تربیت بوده است.

سردار علیشاهی عنوان کرد: در حوزه سلامت نیز آبرسانی به ۳۹ روستای استان و ساخت یک خانه بهداشت از مهمترین فعالیت های قرارگاه پیشرفت و آبادانی در استان می باشد.

وی با اشاره به فعالیت های عمرانی این قرارگاه، گفت: ساخت ۲۵ پل و آبراهه، ۱۵ پروژه راه روستایی، برقرسانی به دو روستا، پوشش مخابراتی برای سه روستا، ساخت و مرمت ۱۴ خانه محروم بخشی از اقداماتی عمرانی بوده به طوری که در مجموع ۲۴۰ پروژه عمرانی طی این سالها با هزینه ای بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان انجام شده است.

۱۲۰ میلیارد تومان برای محرومیت زدایی هزینه شد

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان اظهار داشت: اقدامات قرارگاه ها هم اکنون در ۱۰ دهستان در حال اجراست که در حوزه سلامت، ۶۰۰ نفر به عنوان سفیران، آموزش های لازم را فرا گرفته اند، همچنین در راستای سبک زندگی اسلامی ۳۰۰ جلد کتاب توزیع شده است.

سردار علیشاهی عنوان کرد: در راستای اشتغال و معیشت نیز برنامه هایی برای این مناطق در نظر گرفته شد راه اندازی ۱۰۳ واحد پرورش دام سبک، آموزش مشاغل روستایی مانند تولید عسل و دامداری به ۲۳۰ نفر، راه اندازی ۱۶ استخر پرورش ماهی، آموزش ۲۷۰ نفر از روستائیان برای مهارت صنایع دستی بخشی دیگر از فعالیت های قرارگاه می باشد.

وی با اشاره به توزیع بسته های معیشتی گفت: ۹ هزار بسته معیشتی در بین مردم مناطق محروم استان توزیع شده و علاوه بر این نیز توزیع ماسک و سایر محصولات بهداشتی برای ساکنان این مناطق ارسال شده است.

 مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان خاطر نشان کرد: یکی از کارهای فرهنگی در قرارگاه اعزام افراد به شهرهای زیارتی بود که ۳۰۰ نفر مشهد اولی به مشهد و ۷۰۰ نفر به عتبات عالیات طی این پنج سال به سفر معنوی اعزام شده اند.

سردار علیشاهی با اشاره به همکاری ۲۵ گروه جهادی در این مناطق افزود: این گروه های در بخش های مختلف برای رفع محرومیت همکاری داشتند و در مجموع قرارگاه پشتیبانی و آبادانی بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان برای رفع محرومیت زدایی در این مناطق هزینه کرده است.

همکاری ۲۵۰۰ گروه جهادی برای رفع محرومیت

احسان جهانبخش مسئول بسیج سازندگی لرستان اظهار داشت: در استان لرستان دو هزار و ۵۸۱ گروه جهادی در بخش های مختلف عمرانی، فرهنگی، طلاب، محرومیت زدایی، بهداشتی و درمانی فعالیت می کنند.

وی افزود: ساخت ۵۰۰ منزل برای مددجویان و نیازمندان، ساخت۱۱۰ واحد منزل مسکونی که در سیل ۹۸ آسیب دیدند، بخشی از اقدامات بسیج سازندگی استان است.

مسئول بسیج سازندگی لرستان تصریح کرد: با شیوع کرونا بسیج سازندگی برای کمک به اقشار آسیب دیده از سیل اقدامات فراوانی انجام داد به طوری که تاکنون ۳۱۸ هزار بسته معیشتی تهیه و در بین نیازمندان استان توزیع شده است.

جهانبخش عنوان کرد: اهدای هزار سری جهیزیه برای نوعروسان نیازمند، طبخ و توزیع یک میلیون و ۴۸۰ هزار غذای گرم و توزیع ۴۸۰ گوسفند قربانی نیز طی این دو سال انجام شده است.

وی بیان کرد: آزادی ۱۹۰ زندانی جرائم غیر عمد مالی از زندان، تهیه و توزیع ۳۴ هزار بسته لوازم التحریر و توزیع آن در بین دانش آموزان نیازمند از دیگر خدمات بوده که جمعا تاکنون ۱۸۱ میلیارد تومان کمک مومنانه در استان توزیع شده است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه لرستان پیروزی انقلاب اسلامی ایران پیروزی انقلاب برای رفع محرومیت میلیارد تومان محرومیت زدایی تعلیم و تربیت بسیج سازندگی مناطق محروم توزیع شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۲۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن دلکرمی سرپرست شهرداری تیران شد

رئیس شورای اسلامی شهر تیران گفت: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تیران، «محسن دلکرمی» به عنوان سرپرست شهرداری این شهر انتخاب شد.

عبدالله امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مصوبه شورای اسلامی شهر تیران در خصوص انتخاب سرپرست شهرداری اظهار کرد: اعضای شورای اسلامی شهر تیران در جلسه علنی «محسن دلکرمی» را به عنوان سرپرست شهرداری این شهر انتخاب کردند.

وی با بیان اینکه دوران مسئولیت سید محمدرضا ذاکری شهردار تیران خاتمه یافته بود، افزود: سرپرست جدید شهرداری از کارکنان مدیریت شهری بوده که در گذشته مسؤولیت حوزه خدمات شهری، آتش نشانی و خدمات ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تیران را بر عهده داشته است.

رئیس شورای اسلامی شهر تیران با اشاره به اینکه در دوران سرپرستی خدمات رسانی شهرداری مثل گذشته پیش خواهد رفت، تصریح کرد: تا انتخاب شهردار هیچ مشکل و اختلالی در ارائه خدمات نخواهیم داشت.

امینی ادامه داد: تیم مدیریت شهری با انسجام کامل و همبستگی و تعامل با دیگر دستگاه‌های اجرایی شهرستان به شهروندان خدمت رسانی می‌کنند.

وی یادآور شد: تمام برنامه‌ها و طرح‌های عمرانی و خدماتی برای خدمت رسانی به شهروندان فعال خواهد بود و در دوران سرپرستی هیچ یک از این پروژه‌ها تعطیل نمی‌شود و تمام امور طبق گذشته پیش می‌رود.

رئیس شورای اسلامی با بیان اینکه در انتخاب شهردار هم به موضوعات تخصصی، تعهد، توانمندی و کارآمدی توجه می‌شود، تصریح کرد: گزینه‌های انتخاب شهردار باید مبتنی بر توانایی و تعهد باید باشد و اداره شهر در دست فرد دارای ویژگی‌های مدیریتی قرار می‌گیرد.

امینی با بیان اینکه باید از تفرقه و حاشیه دوری کرد، گفت: حواشی مانع خدمت رسانی شده و حقوق شهروندان را ضایع می‌کند که عواقب دنیایی و آخرتی را برای انسان به همراه دارد.

وی حمایت از نیروهای جوان و توانمند برای خدمت به جامعه مهم را مهم خواند و اذعان داشت: با توجه به اینکه نیروی جوان و بومی برای سرپرست شهرداری تیران انتخاب شده شهروندان از آن حمایت کنند و کارکنان شهرداری هم در تعامل با همدیگر اداره شهر را پیش ببرند.

کد خبر 749937

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • آغاز ثبت‌ نام سربازان برای دریافت مشوق‌ های مهارت‌ آموزی از شنبه
  • تسهیل خدمت‌رسانی به مردم با هوشمندسازی امور قضایی
  • محسن دلکرمی سرپرست شهرداری تیران شد
  • قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود
  • ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه در خراسان رضوی به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل