Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@10:36:51 GMT

هر روز به سرطان مبتلا می‌شویم!

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۹۴۲۹۹

استاد جراحی عمومی و سرطان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: ما انسانها هر روز به سرطان مبتلا می‌شویم اما بدنمان آن را دفع می‌کند؛ چراکه سرطان چیزی نیست جز اینکه سلولی که باید بمیرد نمی‌میرد؛ یعنی روی هم تلمبار می‌شود.

خبرگزاری میزان - ناهید نفیسی، فلوشیب فوق تخصصی آنکوپلاستی پستان، استاد دانشگاه علوم پزشکی ایراندر بخشی از گفتگو با خبرگزاری فارس گفت: ما انسان‌ها هر روز به سرطان مبتلا می‌شویم، اما بدنمان آن را دفع می‌کند؛ چراکه سرطان چیزی نیست جز اینکه سلولی که باید بمیرد نمی‌میرد؛ یعنی روی هم تلمبار می‌شود؛ بنابراین اگر بدن ما این سلول‌ها را کُشت ما نمی‌فهیم و فرد سرطان گرفته و از بین رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بدن ما نتوانست مقابله کند این رشد فزاینده و غلط ادامه پیدا می‌کند و هجمه‌ای از سلول‌ها را ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: حالا ممکن است این در مری باشد که خود را با عدم توانایی قورت دادن غذا نشان می‌دهد؛ در معده با خون ریزی و درد معده، در روده بزرگ خود را با خون ریزی روده بزرگ نشان می‌دهد. در پروستات در مردان با وجود اینکه فرد نمی‌تواند ادرار کند، ادرار تجمع پیدا می‌کند و بررسی که انجام می‌شود مشاهده می‌کنیم دهانه خروجی مثانه که غده پروستات است تنگی داده و پس از بررسی مشخص می‌شود سرطان پروستات است. اگر در پوست باشد خال و لکی که غیر عادی تغییر رنگ داده  را نشان می‌دهد. در پستان نیز با خون ریزی نوک پستان یا توده، فرورفتن پوست پستان یا ایجاد زخم روی سینه نشان داده می‌شود؛ بنابراین هر جا این رشد بی رویه باشد، سرطان اتفاق می‌افتد.

معاون آموزشی و پژوهشی بیمارستان حضرت رسول (ص) با بیان این نکته که بسیاری دانشمندان معتقد هستند اگر انسان ۲۰۰ سال زنده بود و بیماری‌هایی مانند قلبی، از بین رفتن کلیه و... اتفاق نمی‌افتاد و قرار بود ما ۲۰۰ سال زنده می‌ماندیم قطعا با سرطان بود که از بین می‌رفتیم گفت:  استرس، آلودگی هوا، غذا و استفاده از مایکروویو و گذاشتن غذا با ظروف پلاستیکی در آن در ابتلا به سرطان موثر است؛ اینکه اینترنت گوشی ما روشن و کنارمان باشد موثر است؛ اینکه شب اینترنت خانه را قطع نکنیم یا در اتاقی که هستیم گوشی‌ها به اینترنت وصل باشد تاثیر دارد.

بیشتر بخوانید: روند بروز سرطان در ایران افزایشی است/شایع‌ترین سرطان‌های زنان و مردان ایرانی

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: سرطان درمان سرطان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سرطان درمان سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۴۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد