Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «محمد بخشی» روز پنجشنبه در جلسه هم اندیشی، تعامل و کارگاه آموزشی مسئولان کانون‌های مرکزی خدمت رضوی و سامانه خادمیاری شهرستان‌های اراک، ساوه، خمین و شازند در بارگاه امامزاده سید اسحاق (ع) ساوه، افزود: توسعه فرهنگ رضوی و  کمک به نیازمندان فلسفه وجودی شبکه خادمیاری رضوی در سراسر کشور و استان مرکزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: کانون‌های خادمیاری محور تجمع آحاد مردم و فرصتی برای انجام مأموریت‌های مشخص شده  در راستای محرومیت‌زدایی است.
به گفته وی، فراهم کردن بستر یاوران رضوی در کنار خادمیاران موجب شده تا ساختار شبکه خادمیاری به سمت توسعه پیش برود و با این ظرفیت بتوان بخشی از نیازهای جامعه هدف را تامین کرد.
بخشی افزود: حضور کاروان‌های «زیرسایه خورشید» در دهه کرامت و رنگ و بو گرفتن نقاط مختلف کشور با حال و هوای امام رضایی بهانه‌ای شد تا شبکه خادمیاران در سراسر کشور تشکیل شود و امروز به یک شجره طیبه‌ای با ظرفیت مردمی تبدیل شده و بازوی پرتوان نهادهای حمایتی محسوب می شوند.
وی بیان کرد: یکی از ابزارهای خدمتی، تشکیل سامانه‌های خادمیاری است که با انسجام بخشی به این ساختار و شبکه در کنار عنایت امام هشتم، بستر فراگیری خدمات دهی فراهم شده است.
بخشی بیان کرد: ساختار تقسیم کار خادمیاران در استان مرکزی تبیین شده است و با برگزاری جلسات هم‌اندیشی به دنبال رونق و قوت فعالیت‌ها هستیم تا با تعامل به فقرا و مناطق محروم خدمات مطلوب ارائه شود. 
دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان مرکزی افزود: بسیاری از نیازمندان جامعه از هیچ نهاد حمایتی و یا موسسه‌ای کمک دریافت نمی‌کنند و حمایت مادی و معنوی نمی‌شوند و هنر خادمیاران رضوی این است که با حفظ کرامت انسانی و شخصیت آنان با تاسی به سیره اهل بیت (ع) به این افراد خدمات لازم را ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه شبکه خادمیاری با تشکیل ۱۹ کانون تخصصی به دنبال ارائه خدمات تخصصی در حوزه های گوناگون است، افزود: فضایی که با عنایت و به برکت امام رضا (ع) با تشکیل شبکه خادمیاران  به وجود آمده، ثمر بخشی بالایی برای جامعه محرومان دارد.
وی افزود: آشنایی با سامانه و روال فعالیت کانون‌های خدمت رضوی موجب انگیزه بخشی به شبکه خادمیاری خواهد شد و در توسعه فعالیت‌ها اثرگذار خواهد بود.

مسئول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه نیز گفت: خدمت به عنوان خادمیار در جامعه توفیقی است که باید شکرگزار آن باشیم زیرا بسیاری از افراد آرزوی خدمت لحظه‌ای در حرم امام رضا(ع) را دارند.

رضا طباطبایی گفت: ۱۹ کانون تخصصی در کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه ارائه دهنده خدمات در حوزه‌های سلامت، بانوان، ایثار و شهادت، جوانان، حقوقی، خبر و فضای مجازی هستند ضمن اینکه ۹ کانون عمومی در مساجد و محلات شهرستان نیز با هدف رسیدگی به مشکلات نیازمندان و فقرزدایی تشکیل شده است.

برچسب‌ها ساوه استان مرکزی محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه استان مرکزی محرومیت ساوه استان مرکزی محرومیت شبکه خادمیاری استان مرکزی خدمت رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۷۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)