Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در صورت سهل انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی احتمال بروز فاجعه انسانی کرونای اُمیکرون وجود دارد.

«دکتر سعید جاودان سیرت» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: سویه اُمیکرون یکی از انواع کرونای جهش یافته است که به دلیل جهش ایجاد شده تفاوت‌هایی با دیگر سویه های قبلی از جمله سرعت بسیار زیاد انتشار و انتقال را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: از مهمترین علامت‌های آن می‌توان به سردرد، بدن درد، آبریزش بینی، ضعف و بی‌حالی، گلودرد و تب اشاره کرد، گرچه سایر علایم مربوط به سویه های قبلی نیز وجود دارد اما از مهمترین علامت‌های آن می‌توان به موارد فوق اشاره کرد. 

این متخصص بیماریهای عفونی در رابطه با شرایط اُمیکرون در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد این استان در ابتدای پیک است و اگر روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی، زدن ماسک، حضور نیافتن در تجمعات و در قرنطینه ماندن افراد مبتلا به نحو شایسته ای صورت پذیرد، می‌توانیم به راحتی از این پیک بگذریم، در غیر اینصورت بستری‌های بیشتر و مرگ‌ و میرهای متعددتری در پیش رو خواهیم داشت.

جاودان سیرت تاکید کرد: توصیه به مردم عزیز و گرامی که همیشه در صحنه همکاری و مشارکت حضوری فعال داشته اند و از این بابت سپاسگزار آنها هستیم، رعایت پروتکل‌های بهداشتی بطور سخت گیرانه هستیم. 

وی ادامه داد: از آنجایی‌که نقش دانش آموزان در انتشار و انتقال ویروس جهش یافته اُمیکرون بر کسی پوشیده نیست پیشنهاد ما این هست تا قبل از همه گیری این ویروس مدارس تعطیل و پروتکل‌های بهداشتی بصورت سخت گیرانه در تمامی خانواده ها و ادارات اجرایی شود.

این متخصص بیماریهای عفونی تصریح کرد: اُمیکرون همه گروه‌های سنی بخصوص جوانان و کودکان و همچنین کسانی‌ که بیماری‌های زمینه ای دارند را مبتلا می کند و علایم آن شبیه سرماخوردگی هست و همین تشخیص ندادن به موقع و قرنطینه نشدن افراد و همچنین رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی عامل اصلی انتشار وسیع در سطح جامعه و افزایش بستری‌ها و مرگ و میرها خواهد شد.

جاودان سیرت عنوان کرد: بنابراین استدعای ما از مردم عزیز این هست که در این موقعیت‌ها ضمن رعایت دستورات بهداشتی نسبت به قرنطینه شدن و در صورت شدت علائم مراجعه به کلینیک‌های تخصصی اقدامات لازم را برای جلوگیری از شدت و حدت بیماری اُمیکرون انجام دهند.

وی بیان کرد: در صورت سهل انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و یا مراجعه نکردن به موقع به متخصصین امر و یا انجام ندادن واکسیناسیون احتمال بروز مرگ و میرها و وقوع فاجعه انسانی در شرایط کرونای اُمیکرون دور از انتظار نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كهگيلويه و بويراحمد کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونای ا میکرون کرونا در ایران متخصص بیماری های عفونی رعایت پروتکل های بهداشتی متخصص بیماری ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۹۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی