Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا نصیری عصر جمعه در حاشیه بازدید مسوولان دستگاههای اجرایی از اجرای طرحهای در دست احداث و بازسازی توسط گروههای جهادی در مناطق روستایی گناباد افزود: بوروکراسی اداری برای مردم نفس گیر شده است و مسوولان باید با رویکرد جهادی و آسان سازی قوانین و مقررات از هیچ تلاشی برای حمایت از آنها و برنامه هایشان دریغ نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اجرای طرحهای مرمت و احداث بناهای مسکونی محرومان در مناطق روستایی توسط گروههای جهادی را مصداق بارز کاهش مشکلات این قشر ذکر کرد و گفت: همه مسوولان باید با سهولت بخشی در خدمت به آنان در اقدامات شایسته این افراد و گروهها و خدمت به محرومان سهیم شوند.

فرماندار گناباد گفت: گروههای جهادی متشکل از همه اقشار شامل پزشکان، مهندسان، مدیران اداره، فرماندهان و رزمندگان دوران دفاع مقدس و ایثارگران به صورت رایگان و برای رضای خدا همه توان خود را برای خدمت به محرومان قرار دادند و فعالیتهای آنان مصداق بارز روحیه و کار جهادی در خدمت به مردم است.

نصیری افزود: باید در کنار احداث و بازسازی منازل محرومان در مناطق روستایی، حرفه ای به این افراد آموزش داده شود تا در شرایطی که خشکسالی مشکلات زیادی برای آنان به وجود آورده است بتوانند در تامین اقتضاد خانواده خود سهیم باشند و از مهاجرتشان به مناطق شهری جلوگیری شود.

وی بازدیدهای دوره ای مسوولان از فعالیتهای گروههای جهادی در مناطق روستایی را بسیار مهم دانست و گفت: این مساله موجب می شود که در حیطه اجرایی و تصمیم گیری خدمات بهتری به این بخشها ارایه شود.

او با اشاره به این که محرومیت در این مناطق روستایی زیبنده کشور ما نیست : رهبر معظم انقلاب و آیت الله رئیسی رییس جمهور بر توجه بیشتر به مسائل و مشکلات مردم این مناطق به عنوان ولی نعمتان انقلاب اسلامی تاکید دارند و ما نیز در کنار توجه به مسائل و مشکلات گناباد در زمینه های اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی و توسعه ای، از عنایت به این محرومان هم غافل نیستیم و از همه توان خود برای ارایه خدمات مناسب به آنان بهره می گیریم.

مسوول قرارگاه شهید غیور اصلی گناباد هم در این بازدید گفت: بیش از ۱۰۰ منزل مسکونی محرومان در مناطق روستایی این شهرستان طی یک سال و نیم گذشته با تلاش گروههای جهادی تحت پوشش این قرارگاه بازسازی و یا احداث شده است و ۶ طرح در پنج روستا و مناطق محروم گناباد در حال اجراست.

اسماعیل صدیقی گفت: منابع مالی واحدهای مسکونی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی با مشارکت این ادارات و افرادی که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند با بهره گیری از توان خیران تامین می شود.

وی از ادارات و مسوولان و دست اندرکاران ذیربط گناباد خواست که مشارکت بیشتری در تامین منابع مالی و مصالح ساختمانی احداث و بازسازی منازل مسکونی محرومان گناباد داشته باشند که اگر این موارد تامین شود با بهره گیری از توان نیروی کار گروههای جهادی خدمات به این افراد ارایه می شود.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گناباد و بجستان هم به خبرنگار ایرنا گفت: ۱۶۵ میلیارد ریال در قالب ۲۲۰ فقره تسهیلات با بازپرداخت پنج درصد و ۵۵ میلیارد ریال هم تسهیلات بلاعوض برای احداث و بازسازی منازل مسکونی در مناطق روستایی گناباد در سال جاری پرداخت شده و یا در حال پرداخت است.

ناصر چیتگر گفت: این تسهیلات در مبالغ ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون ریال به متقاضیان در مناطق روستایی و با اولویت مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی  پرداخت می شود.

فرماندار و جمعی از مسوولان دستگاههای اجرایی گناباد عصر جمعه از طرحهای محرومیت زدایی گروههای جهادی در روستاهای کلاته نو، کلاته کلوخ و محمد آباد بخش مرکزی گناباد بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفتند.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها روستائیان بنياد مسكن انقلاب اسلامی گناباد نیروی کار محرومیت گروه های جهادی مسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستائیان بنياد مسكن انقلاب اسلامی گناباد روستائیان بنياد مسكن انقلاب اسلامی گناباد نیروی کار محرومیت گروه های جهادی مسکن مناطق روستایی احداث و بازسازی گروههای جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۳۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

فعالیت‌ها و فداکاری‌های معلمان در مناطق محروم یا کمتر برخوردار مناطقی همچون شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان از چند نظر ارزشمند است.

اول اینکه این معلمان عمدتاً در فضای آموزشی نامناسبی به تدریس می‌پردازند؛ تهویه هوا و سیستم‌های مناسب گرمایشی و سرمایشی در مدارس این مناطق موجود نیست و دانش آموزان هم بعضاً با مشکلاتی همچون بیکاری و اعتیاد والدین، فقر و نبود وسایل حمل و نقل برای رفت و آمد به مدرسه مواجه اند. در چنین شرایطی معلمان باید تا حد امکان مشکلات دانش آموزان خود را هم حل کنند.

از سوی دیگر با بروز حوادث غیرمترقبه طبیعی همچون سیل، معلمان پیشرو بوده و یک امدادگر برای کاهش آلام مردم منطقه خود می‌شوند. مردم معلم فرزندانشان را می‌شناسند و به او بیش از دیگران اعتماد دارند. گاهی یک معلم تنها باسواد یک روستا است.

فیصل رئیسی یکی از همین معلم‌ها است؛ او ۱۶ سال است که به عنوان معلم رسمی وزارت آموزش و پرورش در مدارس استان سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کند. به مناسبت روز معلم گفت‌وگویی با او داشتیم.

آقای رئیسی چند سال سابقه دارید و در چه مناطقی از کشور معلم بوده اید؟

من ۱۶ سال است که معلم رسمی آموزش و پرورش هستم و تنها در استان سیستان و بلوچستان و در مناطق لاشار، دشتیاری و چابهار معلم ابتدایی بوده ام.

معلمان چه نقشی در جامعه روستایی استان سیستان و بلوچستان دارند؟

معلمین به واسطه ارتباط نزدیکی که با مردم دارند نقش بسیار پررنگی خصوصاً در روستاها در امر اطلاع رسانی و امدادرسانی دارند. معلمان در روستاها به واسطه معلمی و باسواد بودنشان یک نقش اجتماعی خاصی بر عهده دارد. مردم به معلمان خیلی اعتماد دارند و هر اتفاقی که می‌افتد معلمان اولین کسانی هستند که به آنها مراجعه می‌شود.

در روستاهای دور افتاده نقش معلمان پر رنگ تر است. گاهی به واسطه شبکه‌های اجتماعی که معلمان در اختیار دارند و گاهی به واسطه ارتباطاتی که دارند.

معلمان هم امدادرسانی‌ها را متوجه منطقه خود می‌کنند و هم امدادرسانی‌ها به منطقه خود را بازتاب می‌دهند.

معلمان همچنین تلاش می‌کنند که کمک‌های مردمی ارسال شده به بهترین شکل توزیع شود و به دست افراد نیازمند و به اهلش برسد.

آیا معلمان استان بومی هستند یا از استان‌های دیگر آمده اند؟

هم معلمان بومی و هم معلم غیربومی در منطقه فعالیت می‌کنند. خیلی تفاوتی وجود ندارد؛ معلم هر جا باشد برای کمک به منطقه خود فعال است.

وضعیت فضای آموزشی در استان و شهرستان‌هایی که شما حضور دارید چه طور است؟ سیلاب چه قدر خسارت به فضای آموزشی استان وارد کرده است؟

سیلاب که اثرات جبران ناپذیری گذاشته است، اما به نسبت گذشته که مدارس کانکسی واقعاً در زمان سیل خسارت بار بود؛ تعداد مدارس کانکسی کم شده است.

مدارس کانکسی در گذشته تعداد بیشتری از مدارس استان را تشکیل می‌داد اما این روزها تعداد مدارس کانکسی به واسطه فعالیت و حضور خیران مدرسه ساز کاهش یافته است.

البته ما همچنان با کمبود فضای آموزشی مواجهیم اما دیگر مدارس خشت و گلی نداریم و تعداد مدارس کانکسی هم کاهش یافته است.

چقدر مسئولان آموزش و پرورش استان یا شهرستان از عملکرد شما در مدارس اطلاع دارند یا از فعالیت‌های داوطلبانه شما آگاه هستند؟

چندان حضور ندارند. آموزش و پرورش به معلمان امدادگر استان توجهی نمی‌کند؛ کمتر دیده شده است که مسئولان آموزش و پرورش کشور یا استان در مناطق آسیب دیده حضور پیدا کنند؛ تنها تقدیری که دیدیم، ارسال یک لوح تقدیر در ماه‌های اول سیلاب بوده است. البته ما انتظاری از مسئولان نداریم اما حضور مدیران در مناطق سیل زده و آسیب دیده توجه آنان به مناطق تحت مدیریتشان را نشان می‌دهد.

منطقه‌های آسیب دیده از سیل با چه نیازهایی مواجه هستند؟

نیاز منطقه به اقلام بهداشتی یا بسته‌های خوراکی خوشبختانه دیگر مانند روزهای اول سیل حاد نیست ولی منطقه به شدت نیازمند توجه و بازسازی زیرساخت‌هاست. زیرساخت‌های منطقه همچون پل و جاده به شدت تخریب شده و ما نیازمند ساخت حمام و سرویس بهداشتی هستیم.

حضور مردم و سازمان‌های دولتی و سمن‌ها را چه طور دیدید؟

تعداد بسیار زیادی سازمان مردم نهاد در سیل اخیر حضور پیدا کردند و همچنان برخی از آنها در منطقه حضور دارند. سازمان امداد نجات هلال احمر هم حضور بسیار مؤثر و ارزشمندی داشت. هلال احمر خصوصاً به مناطقی امدادرسانی‌هایش را انجام داد که دسترسی به آن منطقه بسیار مشکل شده بود. توزیع بسته‌های غذایی یا جابجایی بیماران مصدوم در مناطق صعب العبور تماماً با هلال احمر بود.

آقای رئیسی بهترین و بدترین خاطره معلمی خودتان را برای ما بگویید.

یکی از بهترین خاطراتم این بود که در شهر دشتیاری که به تازگی رفتم؛ قبل از ورود من به مدرسه یک دانش آموزی بود که همه او را ضعیف و کند ذهن می‌شناختند ولی با کارهای انگیزشی که انجام دادیم به دانش آموز نمونه تبدیل شد و حتی دو سه سال از دانش آموزان نمونه مدرسه ما بود.

خاطره تلخ که زیاد داریم کدومش رو بگم (با لبخند می‌گوید) ولی یکی از خاطرات تلخ من مربوط به سال‌های اول خدمتم است. مدرسه‌ای که رفتیم کلاس درس من خراب شد و به ناچار به یک کلاس خشت و گلی رفتم. در کمتر از یک ماه پس از آغاز سال تحصیلی همکارم هم بازنشسته شد و من تنها معلم آن مدرسه شدم. یک معلم تنها با بیش از ۳۰ دانش آموز دختر و پسر در پنج پایه درسی. سال سختی بود که در یک محیط جدید درسی این تعداد دانش آموز را با پنج پایه نگهداری و برای آنان تدریس کنم.

کد خبر 6093834 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر