Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله بحرالعلومی با بیان اینکه سینمای بعد از انقلاب، سینمای مقاومت و برگرفته از ارزش‌های انسانی است گفت: صیانت از فرهنگ و هنر استان در گرو توجه هنرمندان به سوژه‌های بومی و محلی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله بحرالعلومی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل  در گفتگو با سبلان ما، به مقایسه سینمای پیش از انقلاب اسلامی با دوران فعلی پرداخت و گفت: سینمای بعد از انقلاب، سینمای مقاومت و برگرفته از ارزش های انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از مشکلات سینمای ایران  را کمبود فیلم‌نامه خوب دانست و گفت: با وجود همه کمبودها ، فیلم‌نامه‌های منتسب به شخصیت‌های اردبیلی در سطوح بالا قراردارند.

وی استفاده  هنرمندان از ظرفیت فرهنگ و هنر بومی بویژه مضامین و شخصیت‌هایی مانند نظامی گنجوی در تولید آثار  فاخر را متذکر شد و گفت: صیانت از فرهنگ و هنر استان در گرو توجه هنرمندان به سوژه های بومی و محلی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با بیان اینکه پیش از انقلاب سوژه‌ها تنها در مسیر خاصی  بودند گفت: پس از انقلاب، اندیشه‌های تازه و سوژه‌های جدید از جمله مفاهیم انسانی و تاثیرگذاری آنها بر تولیدات سایر کشورها  به روشنی قابل مشاهده است.

وی افزود: در چنین شرایطی از هنرمندان به ویژه کارگردانان و فیلم‌نامه‌نویسان فعال انتظار می‌رود که به سوژه‌های مرتبط با اردبیل مانند داستان‌ها و اسطوره‌ها عنایت ویژه  کنند.

بحرالعلومی  با بیان اینکه ما حرف‌های بسیاری برای گفتن در عرصه هنر و اندیشه بویژه سینما  در عرصه جهانی داریم گفت: برای  رسیدن به این امر، باید به ابزار هنر نیز مجهز شویم تا بتوانیم اندیشه متعالی خود را به جهانیان منتقل کنیم.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۵۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش با کاظم نظری؛ مدیر کل هنر‌های نمایشی درخصوص اجرای آثار چهاردهمین جشنواره تئاتر ارتش، اجرای عمومی آثار تولیدی، تولید آثار هنری مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده گفت‌وگو و تفاهم کردند.

در جلسه‌ای که با حضور حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش، کاظم نظری؛ مدیر کل هنر‌های نمایشی و سیامک موحدی؛ مدیر امور هنری سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش و شهرام نوشیر؛ مدیر کانون تئاتر دینی برگزار شد، مقرر شد آثار برگزیده سیزدهمین جشنواره تئاتر ارتش، که اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد، در جشنواره تئاتر فتح خرمشهر و جشنواره تئاتر مقاومت اجرا داشته باشند. همچنین در این جلسه قرار شد فرصتی فراهم شود تا نمایش‌های خیابانی با موضوع شهدا و مضامین مرتبط، بتوانند در پادگان‌ها و فضا‌های سازمانی ارتش، روی صحنه روند.

در سومین مورد از این تفاهم، قرار شد گروه‌های اجرای تعزیه ارتش در فضا‌های نمایشی و میادین و فضا‌های روباز مختص این نوع نمایش، در ایام سوگواری اجرا داشته باشند.

همکاری دو طرف برای تولید یک اثر فاخر مشترک، نیز جزو مواردی بود که در این جلسه درباره آن گفتگو شد و توافقاتی نیز به عمل آمد که به زودی نام نمایش و سالن اجرای آن اعلام خواهدشد.

همچنین در این جلسه درباره حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده جشنواره «نسیم رحمت» با موضوع و نگاه مورد توافق دو طرف، گفتگو شد. جشنواره «نسیم رحمت» از جمله جشنواره‌های برگزارشده توسط ارتش است که امسال هنرمندان شاخص در عرصه نمایشنامه‌نویسی در آن شرکت خواهند کرد.

همچنین سال جاری، برای تقویت متون نمایشی و جشنواره تئاتر میثاق ۱۴، به نمایشنامه‌نویسان جوان و مطرح کشور نگارش ۲۸ نمایشنامه سفارش داده شده است.

درپایان این جلسه، گفتگو‌های اولیه درخصوص احیای سالن‌های ارتش برای اجرای تئاتر و برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک نیز صورت گرفت و ادامه آن برای بررسی سیستم، مشکلات و تحلیل بیشتر موضوع به جلسات آتی موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • ایستادگی مردم غزه برگرفته از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • نمایش آثار جدیدی از ارادت هنرمندان در موزه رضوی
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو