Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «محمدمهدی مجذوبی» روز شنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان همدان، افزود: روزانه ۶ تا ۱۱ کودک مشکوک مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری می شوند که ۱۸ تا ۲۰ درصد از مجموع بستری های موارد مثبت ابتلا هستند.

وی اظهار داشت: طی یک هفته گذشته سیر آمار مبتلایان به کرونا در استان همدان افزایشی شده به نحوی که تعداد بیماران بستری جدید مبتلا و مشکوک به کرونا در بخش عادی به ۸۰ نفر و تعداد مراجعان سرپایی با علایم مشکوک نیز به بیش از ۸۰۰ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آمار مرگ افراد زیر ۱۸ سال براثر ابتلا به کرونا در استان همدان صفر است، اظهار داشت: حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار دُز واکسن کرونا تاکنون در استان همدان تزریق شده که شامل ۹۲.۱ درصد دُز اول، ۸۰.۷ درصد دُز دوم و ۲۷.۷ درصد دز سوم می شود.

دکتر مجذوبی گفت: میزان استقبال بانوان باردار برای تزریق واکسن کرونا نسبت به گذشته افزایش چشمگیری یافته و تاکنون ۶۹ درصد بانوان باردار در استان، دُز اول و ۵۲ درصد نیز دُز دوم را دریافت کرده اند. 

وی در خصوص فعالیت مدارس نیز اظهار داشت: ابتلای یک دانش آموز به کرونا موجب مبتلا شدن مجموع دانش آموزان حاضر در یک کلاس به ویروس می شود بنابراین در صورت شناسایی مورد ابتلا، بلافاصله باید کلاس درس را تعطیل کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز دراین جلسه گفت: میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در استان روبه کاهش است به نحوی که از ۵۲ درصد به ۴۸.۲۸ درصد رسیده است.

دکتر «فاطمه ترکمان اسدی» افزود: وضعیت اماکن ۹ گانه و مراکز حساس در طرح جامع مدیریت هوشمند بیماری کرونا از نظر رعایت پروتکل های بهداشتی نیز از سوم تا ۱۱ بهمن مورد بررسی قرار گرفت که نشاندهنده استفاده ۵۱ درصدی از ماسک در این اماکن است.

به گفته وی، براساس نتایج حاصله از بازدیدها، ۲۷ درصد متصدیان بانک و ۵۰ درصد مراجعان به این اماکن از ماسک برای محافظت از خود در برابر ویروس کرونا استفاده نمی کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود:  موارد مثبت سرپایی از ۱۹۵ نفر در سوم بهمن به ۸۶۰ نفر در یازدهم این ماه رسیده است.

ترکمان اسدی با بیان اینکه ۸۱ مرکز واکسیناسیون به همراه یک مرکز سیار در استان همدان فعال است ، گفت: ۷۸ هزار و ۹۲۰ نفر از جمعیت استان همدان در رده سنی ۹ تا ۱۱ سال قرار دارند که با آغاز واکسیناسیون این گروه سنی از هفته گذشته، ۴.۵ درصد این گروه سنی دُز اول واکسن خود را تزریق کردند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان استان همدان ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان استان همدان ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان استان همدان ویروس کرونا استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۷۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت گفت: تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان انجام شود.

به گزارش مشرق، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک "سفتریاکسون" فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، اظهار کرد: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هرگونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • آرمین زارعی در بیمارستان بستری شد
  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت