Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره ویژگی‌های سویه اومیکرون و تمهیدات لازم برای مقابله با آن توضیح داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حسین قناعتی در برنامه «سلام تهران» با اشاره به میزان واگیری اومیکرون، گفت: اومیکرون  قابل کنترل نیست چراکه این سویه بسیار بیماری‌زا بوده و 10 برابر دلتا امکان واگیری بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به میزان ابتلا در کشور و ویژگی‌های این سویه، اظهار داشت: اومیکرون بیشتر در لایه‌های تنفسی فوقانی مستقر می‌شود و کمتر به ریه‌ها سرایت می‌کند و درواقع نوعی بیماری شبیه سرماخوردگی شدید ایجاد می‌کند؛ اعتقاد من این است که با  آمار سرانگشتی که با کمک برخی دیگر از دوستان محاسبه کرده‌ایم در کشور ابتلا از 5 یا 6 میلیون نفر نیز گذشته است. افراد باید کنترل شخصی را بالا ببرند، باید چند ملاحظه داشت مثلاً اگر فردی مبتلا می‌شود خودش چند روز از منزل خارج نشود. این کار بسیار کمک می‌کند که گسترش این بیماری در واحد زمان کمتر شود اما درنهایت می‌توان گفت که عده زیادی مبتلا می‌شوند و عده دیگری نیز مصون می‌مانند.

قناعتی درباره مشکل اصلی این سویه، عنوان کرد: به نظر می‌رسد واکسیناسیون متراکمی که اخیراً در کشور انجام شد کمک شایانی کرد که بیماری را با شدت کمتری در کشورمان بگذرانیم. مشکلی که امروز داریم ابتلای نیروهای اساسی مانند کادر پرستاری، پزشکان، نیروهای انتظامی و نیروهای خدماتی اساسی در کشور است که این قضیه بخشی از کار خدمت‌رسانی را مختل می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، بیان کرد: استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت از عوامل بسیار مهم در جلوگیری از ابتلا به این بیماری است. به نظر می‌رسد در این سویه تعداد ابتلا نسبت به پیک پنجم یعنی دلتا بالاتر باشد البته نسبت کسانی که بستری می شوند و به آی سی یو می‌روند ممکن است به اندازه دلتا نباشد اما تعداد قابل‌ملاحظه‌ای باشد؛ به همین دلیل برای جلوگیری از مرگ افراد و برای جلوگیری از خطر رفتن به آی سی یو باید همه افراد رعایت کنند. در این سویه کودکان بیشتر مبتلا می‌شوند اما خوشبختانه مرگ‌ومیر در آن‌ها بسیار کم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به غیرحضوری شدن برخی مشاغل و آموزش، ابراز داشت: در حال تلاش هستیم قسمت‌هایی که به اقتصاد صدمه نمی‌زند رعایت کرده و ترجیحاً غیرحضوری شوند. همچنین آموزش نیز تا چند هفته آینده به‌صورت غیرحضوری باشد البته اختیار آن به استان‌ها داده‌ شده است مثلاً ما در دانشگاه خود آموزش‌های تئوری را غیرحضوری کرده‌ایم. به‌طورکلی پیش‌بینی این است این پیک را با شدت خیلی کمتری نسبت به پیک قبلی بگذرانیم.

بهترین زمان انجام تست کرونا پس از مواجهه با فرد آلوده به اومیکرونبهترین زمان انجام تست کرونا پس از مواجهه با فرد آلوده به اومیکرونعلائم شایع اومیکرون چیست؟مرخصی 5 روزه برای کادر درمان در صورت ابتلا به اومیکرون/ تصویب مصرف 3 روزه رمدسیویر در موارد حاد"اومیکرون" می‌تواند پایان همه‌گیری کرونا باشد/ ابتلای 60 درصد اروپایی‌ها به کرونا تا 2 ماه آینده

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا سویه اومیکرون بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن کرونا ویروس کرونا سویه اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون

ایتنا - مدت‌هاست که مشخص شده است که قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌های کشاورزی می‌تواند تا حد زیادی احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.
تحقیقات جدید ژنتیکی، اکنون افرادی را که ممکن است آسیب‌پذیرتر باشند را نشان می‌دهد. تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی 800 بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان در انتشار خبری خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلا به این بیماری در معرض 10 آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال 1974 در معرض این بیماری قرار داشتند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند. گروهی به سرپرستی دکتر برنت فوگل، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی توضیح دادند که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با پیدایش پارکینسون مرتبط است. این مطالعه نشان داد که انواع فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت‌کش‌ها قرار داشتند "غنی" شد.

این یافته‌ها در 25 آوریل در مجله NPJ Parkinson’s Disease منتشر شد.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار متابولیت‌ها در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن در معرض مزمن با آفت‌کش‌ها رخ می‌دهد.

 
همانطور که ترکیبات سمی - از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌هاست با پارکینسون مرتبط است - در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند و می‌توانند اجسام لویی در بافت‌ها را تشکیل دهند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع اجسام لوی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل گفت:« این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند. به صورت روزانه، این گونه‌ها تاثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت‌کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به توسعه بیماری پارکینسون شود که به آن تعامل ژن-محیط می‌گویند.»

آیا می‌تواند گونه‌های ژنی دیگری وجود داشته باشد که افراد را مستعد خطر کند و در مسیرهای عصبی دیگر عمل کند؟ دکتر کیمبرلی پاول، سرپرست تیم تحقیق، گفت که این بسیار ممکن است. پاول، استادیار عصب شناسی در UCLA گفت: «این بیماران به نوعی مستعد بودند و اگر بتوانیم بفهمیم که چرا آنها مستعد هستند، شاید بتوانیم در این مسیرها عمل کنیم.»

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم. این یک گام رو به جلو در این مسیر است.»

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت