Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – در شرایطی که کرونا در استان کرمان اوج گرفته مسئولان بر تزریق دز سوم واکسن کرونا تاکید داشته تا جلوی وخیم‌تر شدن بیماری را بگیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، زنگ خطر شیوع موج ششم کرونا در استان کرمان به صدا درآمده و در حال حاضر از 23 شهرستان استان کرمان 10 شهرستان کرمان، زرند، کوهبنان، رفسنجان، انار، سیرجان، بافت، رابر، جیرفت و فهرج در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند؛ شهرستان‌هایی که بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین شهرستان‌های استان را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مسئولان در حال حاضر 600 تخت بیمارستانی استان کرمان در اشغال بیماران کرونایی است که یک چهارم ظرفیت تخت‌های بیمارستانی استان را شامل می‌شود و مسئولان استان اوج گیری کرونا در هفته‌های آینده را متحمل می‌دانند.

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در استان کرمان تعداد بیماران سرپایی کرونایی نسبت به هفته‌های قبل چهار برابر شده است اظهار داشت: در حال حاضر حدود 600 بیمار بستری در بیمارستان‌های استان داریم که تست کرونای 50 درصد آنها مثبت است.

وی با اشاره به اینکه اکثریت مراجعه کنندگان کرونای از نوع امیکرون دارند و این ویروس غالب است گفت: یکی از تفاوت‌های سویه امیکرون با سویه دلتا بیشتر بودن شدت سرایت بخشی آن در سطح جامعه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه اگر در ویروس‌های قبلی کمتر پیک بیماری شکل می‌گرفت اما در ویروس امیکرون به‌صورت ناگهانی تعداد بیماران افزایش پیدا می‌کند و مراکز درمانی با هجوم بیماران روبه‌رو می‌شوند ادامه داد: اکثر بیماران ممکن است علائم نداشته یا علائم آنها بسیار خفیف باشد.

وی با اشاره به اینکه برخی از بیماران مجاری فوقانی آنها تحت تاثیر قرار می‌گیرد بیان کرد: توصیه می‌شود مصرف مایعات بیشتر شود، خود را قرنطینه کرده و از حضور در جامعه به‌شدت خودداری کنند.

رشیدی‌نژاد با بیان اینکه دوره درمان ویروس امیکرون کمتر است و اگر به توصیه‌های پزشک توجه شود درمان بیماران زودتر انجام می‌شود گفت: نحوه انتقال بیماری کرونا فرق نمی‌کند فقط میزان سرایت‌بخشی آن متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی باعث ابتلا به بیماری می‌شود و شکی در آن نیست بیان کرد: از آنجا که کودکان واکسن کرونا را دریافت نکردند بیشتر مبتلا شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه از تمام کادر درمان استان تشکر می‌کنم که در این شرایط سخت پای کار هستند و برای مداوای بیماران تلاش می‌کنند افزود: تمام بیمارستان‌های استان کرمان در حالت آماده باش قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک چهارم ظرفیت بستری بیمارستان‌های استان اشغال شده است گفت: واکسیناسیون در استان در حال انجام است و دوز سوم واکسن هم باید هر چه سریع‌تر تزریق شود.

رشیدی‌نژاد با بیان اینکه واکسیناسیون جلوی وخیم‌تر شدن بیمار را می‌گیرد و از مرگ و میرها جلوگیری می‌کند ادامه داد: کودکان بالای 9 سال می‌توانند واکسن تزریق کنند و هیچ نگرانی از این بابت نیست.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌ پزشکی کرمان نیز با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید 19 تا ظهر روز قبل اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان 309 مورد است.

صحبتی ادامه داد: از این تعداد 202 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 24 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، 30 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، 8 مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و 45 مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

وی با اشاره به بستری 84 بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: با فوت 2 بیمار جدید کرونایی مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به 5 هزار و 228 مورد است.

سخنگوی دانشگاه علوم‌‌ پزشکی کرمان با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان دو میلیون و 202 هزار و 739 دوز عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را یک میلیون و 953 هزار و 707 دز و واکسن تزریق شده نوبت سوم کرونا در استان 624 هزار و 275 دز است.

وضعیت قرمز کرونایی در 10 شهرستان استان کرمان/ از افزایش 2 برابری بیماران تا بستری 600 بیمار کرونایی در مراکز درمانیاستاندار کرمان: تعطیلی گسترده کرونایی در استان کرمان نداریم4 شهرستان کرمان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد/ بستری 279 بیمار قطعی کرونا در استان

ابوذر عطاپور وزیری فرماندار جیرفت نیز با اشاره به اینکه شیوع کرونا در شهرستان جیرفت شدید است اظهار داشت: تعداد مبتلایان در این شهرستان در هر دو بخش بستری و سرپایی افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در بین مبتلایان دانش آموزان و معلمان هم حضور دارند گفت: در حال حاضر وضعیت شهرستان جیرفت قرمز کرونایی است و محدودیت‌های کرونایی در شهرستان جیرفت اعمال شده است.

فرماندار جیرفت بیان کرد: تیم‌های نظارتی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح اماکن و اصناف تشکیل شده است و نظارت و بازرسی به طور دقیق انجام می‌شود.

مجید زنداقطاعی فرماندار بافت نیز با بیان اینکه وضعیت شهرستان بافت قرمز کرونایی است اظهار داشت: از هفته گذشته محدودیت‌هایی در سطح این شهرستان برای پیشگیری از ابتلای مردم به کرونا اعمال شده و این محدودیت‌ها ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه تعداد بیماران بستری کرونایی در این شهرستان افزایش پیدا کرده که با توجه به امکانات شهرستان بافت نگران کننده است گفت: 78 درصد مردم شهرستان بافت دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردند.

علی صادق‌زاده فرماندار زرند نیز با بیان اینکه از زحمات کادر درمان استان و شهرستان زرند تشکر می‌کنم اظهار داشت: در حال حاضر وضعیت شهرستان زرند قرمز کرونایی است و کادر درمان زحمات زیادی می‌کشند.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان ویروس کرونا استان کرمان بیمارستان ویروس کرونا استان کرمان مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی پزشکی کرمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان کرونا در استان کرمان بیمارستان های استان قرمز کرونایی واکسن تزریق حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۳۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد