Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن توزیع کنندگان محصولات دخانی ضمن انتقاد از تصمیم کمیسیون تلفیق برای مالیات بر دخانیات گفت:با تشدید مالیات بر محصولات دخانی، میزان تولید تولیدکننده داخلی کاهش یافته و با کاهش سهم محصولات دخانی تولید داخل سهم قاچاق در بازار بیشتر می‌شود.

گروه بازرگانی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «پرویز کولیوند» رئیس انجمن توزیع کنندگان محصولات دخانی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون آخرین وضعیت میزان حجم محصولات دخانی قاچاق در سطح بازار عرضه اظهار کرد: متاسفانه طی سال‌های اخیر ورود این قبیل کالا‌های غیر قانون به بازار کشور کشور به صورت تقریبی کاهش پیدا نکرده و اکنون پیش‌بینی می‌شود با اعمال مالیات‌های سنگین بر سیگار‌های تولید داخل، میزان ورود سیگار و محصولات قاچاق نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس انجمن توزیع کنندگان محصولات دخانی تشریح کرد: درحال حاضر و به طور معمول بیشترین حجم محموله‌ای سیگار و محصولات دخانی قاچاق موجود در کشور، واقع در استان‌های مرزی قرار است؛ به تبع آوردن این قبیل محصولات به مرکز کشور به ویژه بازار پایتخت مشکلاتی را هم برای قاچاقچیان همراه دارد، اما علیرغم وجود چنین چالش‌هایی متاسفانه مشاهده می‌شود که قاچاقچیان این قبیل کالا‌ها با برنامه‌ای خاص و با آنالیز وضعیت بازار خیلی سریع و به راحتی به بازار استان‌های مرزی تزریق می‌کنند.


وی خاطر نشان کرد: متاسفانه برخی از برند‌های تولیدکننده سیگار داخلی با وجود سابقه فعالیت چندین ساله، به دلیل تقلب قاچاقچیان از برند این شرکت‌ها، با مشکلات بسیاری زیادی رو به رو شده‌اند؛ مسئله مهم دیگری که وجود دارد این است به قدری سیگار قاچاق زیاد شده که هر عابری می‌تواند به راحتی پاکت‌های سیگار‌های خارجی قاچاق را کنار خیابان و یا روی شیشه دکه‌ها مشاهده کند.


کولیوند در ادامه پیرامون برخورد‌های انجام شده از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مقابله با محوله‌های سیگار‌های قاچاق گفت: پس از برگزاری سلسله جلسه متعدد میان اعضای صنف تولید و توزیع کنندگان محصولات دخانی با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قرار بر این شد تا با همکاری دو طرف تلاش‌های زیادی در بحث جلوگیری از ورود سیگار و یا دیگر محصولات دخانی قاچاق انجام شود؛ یکی از این موارد سامانه‌ای کردن محصولات دخانی بوده است که بر اساس آن تولیدکننده موظف به ثبت کد کالا خود در این سامانه می‌شد؛ در حال حاضر این سامانه در سطوح کشوری و استانی از عملکرد خوبی برخودار بوده است.


رئیس انجمن توزیع کنندگان محصولات دخانی در پایان خاطر نشان کرد: آنچه که امروز باعث نگرانی تولیدکنندگان و توزیع کنندگان محصولات دخانی شده، این است که با تشدید مالیات بر محصولات دخانی، میزان تولید تولیدکننده داخلی کاهش یافته و با کاهش سهم محصولات دخانی تولید داخل سهم قاچاق در بازار بیشتر می‌شود.


گفتنی است که روز گذشته اعضای انجمن تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی در نامه‌ای به رئیس مجلس، شوک و تحیر فعالان این حوزه را نسبت به مالیات غیرمتعارف بر محصولات دخانی توسط کمیسیون تلفیق اعلام کرده بودند.



پایان پیام//

برچسب ها: سیگار قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، علی مویدی خرم آبادی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Qdq

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سیگار قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۳۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف

مدیر عامل شرکت مارگارین گفت: با جذب سرمایه و از طریق برنامه ریزی های استراتژیک و مدون، اهداف بلند مدت شرکت را محقق خواهیم کرد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، خشایار قاجار مدیر عامل شرکت مارگارین در گفتگویی اختصاصی با اشاره به عملکرد این شرکت در سال مالی 1402 گفت: میزان تولید در سال 1402 نسبت به سال مالی قبل 37 درصد افزایش داشته است. همچنین تنوع در تولید ماهیانه محصولات از 19 مورد به 32 مورد رسیده که نشان از رشد 68 درصدی دارد.

وی با بیان اینکه مشتریان حوزه صنف و صنعت این شرکت 178 درصد بیشتر شده است افزود: در میزان تحقق اهداف بودجه برای تولید محصولات در سال 1402 حدود 143 درصد افزایش تولید داشته ایم.

قاجار در مورد برنامه های محقق شده این شرکت در سال 1402 گفت: راه اندازی فروش هیبریدی، تولید روغن خانوار با برند خروس، به روز رسانی بسته بندی ها، حضور در نمایشگاه شیرینی و شکلات، فعالیت مجدد نماد بورسی، انجام طرح طبقه بندی مشاغل، برگزاری مجامع سال مالی 1400 و 1401، وصول بخشی از مطالبات ، رفع بخشی ازتعهدات ارزی از مهمترین اقدامات انجام شده در سال مالی 1402 بوده است.

مدیرعامل مارگارین در ادامه به چشم انداز این شرکت اشاره کرد و گفت: با توجه به موقعیت مکانی مناسب و نزدیکی به بازار پایتخت از یک سو و از سوی دیگر به دلیل بهره مندی از زیر ساخت های مناسب انرژی، آب، تجهیزات و فضای قابل توسعه برای ایجاد سوله های جدید چشم انداز مارگاین تبدیل شدن به مجتمع صنایع غذایی در کشور خواهد بود.

وی با بیان اینکه با جذب سرمایه و از طریق برنامه ریزی های استراتژیک و مدون، اهداف بلند مدت شرکت را محقق خواهیم کرد؛ تصریح کرد: مارگارین عمده فعالیت های خود در برنامه چشم انداز شرکت را در سه گروه اصلی طبقه بندی و دنبال خواهد کرد.

قاجار گروه اول را استفاده بهینه از ظرفیت های موجود شرکت  ارزیابی کرد و گفت: یکی از فعالیت های  این گروه ورود به عرصه تولید محصولات و مواد اولیه روغنی مورد نیاز در صنایع مختلف از جمله صنعت دارویی کشور است که هم اکنون در مرحله برنامه ریزی و آماده سازی زیر ساخت های پیش از بهره برداری قرار داریم.

وی ادامه داد: قصد داریم با استقرار پلنت فرکشنیشن امکان تولید محصولات تخصصی تر هم چون شورتنینگ های خاص کرم ویفر، شورتنینگ های مخصوص شکلات صبحانه، روغن خامه قنادی، جایگزین های چربی های مغزی و روکش شکلات و بستنی را در مجموعه فراهم کنیم.

مدیرعامل مارگارین توجه به محصولات پرتقاضا و پرمصرف را گروه دوم فعالیتی این شرکت در برنامه چشم انداز ارزیابی کرد و گفت: فعالیت های این گروه در راستای ایجاد و توسعه مجتمع غذایی مارگارین خواهد بود.

وی ادامه داد: تولید انواع کره، سس مایونز و کچاپ، انواع محصولات غلات و فیبردار مانند ماکارونی، نودل، تولید انواع نوشیدنی شامل آب آشامیدنی آب میوه کنستانتره، تولید انواع نان صنعتی و حجیم شده، تولید انواع پنیر پیتزا و فراورده گوشتی و بسته بندی انواع ترشیجات، قند و شکر از جمله برنامه های شرکت برای توسعه مجتمع غذایی مارگارین است.

قاجار تولید محصولات جانبی بر پایه روغن را گروه سوم فعالیتی این شرکت در برنامه چشم انداز دانست و گفت: تولید محصولات آرایشی و بهداشتی، لاستیک و پلاستیک، رنگ و رزین و محصولات ویژه خوراک دام و طیور را جزو بازار های هدف خود قرار داده ایم.

 

دیگر خبرها

  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!