Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سویه اومیکرون به شدت در حال انتشار است، به طوری که آمارهای روزانه وزارت بهداشت از موارد ابتلاء، بستری و مرگ و میر، نشان از روند صعودی دارد. این در حالی است که برای کنترل سرعت شیوع و انتقال بیماری، بهترین راهکار، رعایت پروتکل‌ها و البته تزریق واکسن است.

در چنین اوضاع و احوالی که تهران نیز به طور کامل قرمز شده و شرایط اصلاً خوب نیست، شاهد برخی تجمعات هستیم که رعایت پروتکل‌ها در این تجمعات، کمتر از حد انتظار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روزی هست که برج میلاد تهران میزبان جشنواره فیلم فجر برای اهالی رسانه است. جایی که همه عوامل فیلم‌ها می‌بایست حاضر شوند و به سوالات خبرنگاران پاسخ بدهند و البته جلوی دوربین‌های عکاسان نیز قرار بگیرند. شاید همین حضور عوامل فیلم‌ها، به تنهایی برای شلوغی برج میلاد کافی باشد.

این در حالی است که ساختمان اصلی وزارت بهداشت، در نزدیکی برج میلاد تهران قرار دارد و می‌توان از پشت شیشه‌های ساختمان وزارتخانه، نظاره گر برج میلاد بود.

پنج شنبه گذشته یعنی ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، محمد هاشمی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در بازدید از محل برگزاری جشنواره فیلم فجر در برج میلاد تهران، گفت: وقتی یک رویداد فرهنگی مانند جشنواره فیلم فجر قرار است برگزار شود، باید مقدمات آن برای رسیدن به آن نیت مطلوب انجام شود، یکی از آنها پیشگیری‌های بهداشتی است.

وی افزود: دوستان ما از وزارت بهداشت هم که در اینجا حضور دارند به چند دلیل است، یکی حضور نمادین است.

هاشمی درباره استقرار تیم واکسیناسیون در برج میلاد، گفت: قطعاً باید این استقرارها باشد و جزو پروتکل‌ها است ولی آن کسی که باید بیش از بقیه رعایت کند تک‌تک ما هستیم. سه راه حل ساده وجود دارد و آن هم استفاده صحیح از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و مهم‌تر از همه واکسیناسیون.

هاشمی اضافه کرد: برگزاری جشنواره فیلم فجر تاکنون راضی کننده بوده است. امیدوارم پروتکل‌ها رعایت شود و اتفاق خوب جشنواره با سلامتی همراه باشد و ما شاهد آن نباشیم که بعد از جشنواره شمار مبتلایان بیشتر شود.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در حالی چنین اظهارنظری نسبت به شرایط برگزاری جشنواره فیلم فجر در دوران شیوع اومیکرون دارد که بازخورد مشاهدات از محل برگزاری جشنواره در برج میلاد، نگران کننده بوده است.

حضور انبوه خبرنگاران و عکاسان رسانه‌ها در کنار یکدیگر و در محل برگزاری نشست‌های خبری فیلم‌ها، تقاضا برای گرفتن عکس‌های سلفی و هنری و…، دست به دست هم داده است تا شاهد چشم‌های نگران برخی از حاضران در جشنواره باشیم.

صدای سرفه‌ها و عطسه‌های برخی حاضران در محل برگزاری جشنواره، یکی دیگر از شواهد نگران کننده از عدم رعایت پروتکل‌ها در این جشنواره بوده است. در حالی که اعضای کمیته علمی کشوری کووید ۱۹، اصرار بر تشدید محدودیت‌ها و اعمال پروتکل‌ها دارند، اما می‌بینیم که چنین شرایطی در محل برگزاری جشنواره فیلم فجر در برج میلاد، خیلی کم رنگ است.

ناگفته نماند که وزارت بهداشت، با اعمال تمهیدات لازم در محل برگزاری جشنواره فیلم فجر در برج میلاد تهران، امیدوار بود در روزهای برگزاری جشنواره، مشکلی وجود نداشته باشد. به طوری که حضور ناظران بهداشتی با همراهی دانشگاه علوم پزشکی ایران، یکی از اقدامات بود.

بر همین اساس، ناظران وزارت بهداشت حاضر هستند تا از نزدیک بر شرایط میهمانان نظارت داشته باشند. در همین راستا علاوه بر تب سنجی، شرح حالی از میهمانان پرسیده می‌شود و در صورتی که فردی وضعیت مشکوک داشته باشد، تست PCR گرفته می‌شود و اگر نتیجه آزمایش مثبت باشد از ورود وی به خانه جشنواره جلوگیری خواهد شد. در فضای بیرونی خانه جشنواره هم ماسک، الکل و…، در اختیار مهمانان قرار می‌گیرد.

پرستاران و کادر درمان پشتیبان نیز به شکل دائمی در محل خانه جشنواره حضور خواهند داشت تا در صورت نیاز نسبت به انجام درمان پیشگیرانه میهمانان اقدام کنند. دوازده پرستار و یک پزشک این تیم پشتیبان را تشکیل می‌دهند.

متأسفانه به رغم تدابیر پیش بینی شده و…، آنچه در واقعیت رخ داده است، شلوغی و ازدحام جمعیت حاضر در محل برگزاری جشنواره است که در برخی از ساعات و اکران برخی از فیلم‌ها، بر شدت شلوغی و ازدحام حاضران افزوده می‌شود. بدون اینکه قرار باشد از ورود فرد مشکوک به کرونا، جلوگیری شود. صرف، تب سنجی از افراد، نمی‌تواند نشانه رعایت پروتکل‌ها باشد.

کد خبر 5416310

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا سویه اومیکرون کرونا شیوع کرونا سویه اومیکرون کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا کووید 19 واکسیناسیون چاقی شیوع کرونا سرطان رنگ بندی کرونایی پروتکل های بهداشتی داروسازی واکسن برگزاری جشنواره فیلم فجر محل برگزاری جشنواره رعایت پروتکل ها برج میلاد تهران وزارت بهداشت برج میلاد فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۴۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • ببینید | نمادین‌ترین نبرد تاریخ قاره سبز | رئال و بایرن؛ یک گام تا فینال
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست