Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@02:41:35 GMT

راهکارهای طبیعی درمان خشکی پوست دست

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۶۲۶۷

راهکارهای طبیعی درمان خشکی پوست دست

خشکی پوست تا حدودی یک مشکل آزاردهنده است و می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد.

به گزارش مشرق، خشکی دست‌ها مشکلی نیست که نتوان آن را مهار کرد. با به‌کارگیری درمان‌های مناسب، می‌توانید دست‌های خود را نرم‌تر از پیش کنید. در این مطلب به دلایل بروز خشکی دست‌ها و اقداماتی که می‌توانید برای درمان خشکی پوست دست انجام دهید، می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه عواملی سبب خشکی پوست دست می‌شوند؟

خشکی پوست اغلب توسط عوامل محیطی ایجاد می‌شود. در برخی موارد، برخی شرایط بهداشتی و محرک‌ها نیز می‌توانند باعث خشکی غیرعادی پوست شوند. علل اولیه عبارتند از:

آب و هوا :به طور کلی پوست در پاییز و زمستان خشک‌تر می‌شود. فصل سرما باعث خشک شدن هوا می‌شود و در نتیجه، پوست نمی‌تواند رطوبت خود را حفظ کند و دچار خشکی می‌شود.

محرک‌های محیطی و شرایط کاری: افرادی که مکرراً دست خود را با ضدعفونی‌کننده‌های قوی می‌شویند، دچار خشکی پوست دست می‌شوند. سورفکتانت قوی موجود در مواد شوینده و صابون‌ها، چربی طبیعی پوست را از بین می‌برد و سبب بروز خشکی می‌شود.

برخی از بیماری‌ها :بیماری‌های چون لوپوس و دیابت که جریان خون در اندام‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهند، و سایر اختلالات پوستی مانند پسوریازیس و اگزما نیز می‌توانند باعث خشک شدن دست‌ها شوند.

درمان خشکی پوست دست چیست؟

اگرچه خشکی پوست دست یک مشکل رایج است، اما بازیابی سلامت آنها راحت است. با به‌کارگیری این روش‌های طبیعی می‌توانید خشکی دست را درمان کنید.

روغن نارگیل

روغن نارگیل خاصیت نرم‌کنندگی دارد و می تواند به بهبود آبرسانی پوست و افزایش چربی در سطح پوست کمک کند. بنابراین استفاده موضعی از روغن نارگیل می‌تواند به نرم تر شدن دستان شما کمک کند.

جو دو سر

جو دوسر موجب رطوبت‌رسانی به پوست می‌شود و به درمان خشکی پوست دست کمک می‌کند.

کافیست نصف قاشق غذاخوری روغن نارگیل را به یک قاشق غذاخوری پودر جو دوسر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و روی پوست دست بمالید و به مدت ده الی پانزده دقیقه نگه دارید و بعد دستان خود را بشویید.

عسل

عسل، پوست را آبرسانی و مرطوب می‌کند. ماهیت نرم‌کننده‌ عسل می‌تواند باعث لطافت پوست شود.

کمی عسل را روی هر دو دست خود پخش کنید و به مدت یک ربع الی بیست دقیقه دقیقه نگه دارید. سپس دستان خود را بشویید.

روغن بادام شیرین

روغن بادام شیرین حاوی اسیدهای چرب است و به رطوبت‌رسانی پوست شما کمک می‌کند.

مقداری روغن بادام شیرین را روی دستان خود بمالید و اجازه دهید تا خشک شود. یا اگر قصد دارید روغن را یک شب روی پوست خود نگه دارید، می‌توانید از یک جفت دستکش پلاستیکی استفاده کنید.

منبع: خبرآنلاین

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو جشنواره فجر بورس قیمت پوست درمان خشکی پوست سلامت اخبار سلامتی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت درمان خشکی پوست دست روغن نارگیل دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۶۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گفت: همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش‌وپرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش‌وپرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت به کارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش‌وپرورش استفاده کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رئیس‌جمهور، آموزش‌وپرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش‌وپرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش‌وپرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین‌نامه‌های مرتبط با انسداد بی‌سوادی هر چه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش وارد مرحله اجرا شود.

مخبر افزود: به هر میزان که در بخش آموزش‌وپرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه‌گذاری است که بهره‌وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه‌گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش‌وپرورش در جهت مهارت‌آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار می‌رود و مهارت‌آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پر کردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش‌وپرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت‌آموزی و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش‌وپرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی‌سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین‌نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه‌ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد