Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: افرادی که علائم اولیه کرونا را در خود مشاهده می‌کنند، با کودکان در ارتباط نباشند؛ ابتلای کودکان نگرانی بزرگی است که در وزارت بهداشت داریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح پروژه‌های درمانی بیمارستان امام حسین (ع) افزود: در گذشته در ذهن مردم اینگونه نقش بسته بود که کودکان مبتلا نمی‌شوند، اما اکنون اینگونه نیست و بخصوص در مورد کودکان زیر ۲ سال باید بسیار مراقب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تاکید کرد: افرادی که علائم اولیه را در خود مشاهده می‌کنند، با کودکان در ارتباط نباشند؛ ابتلای کودکان نگرانی بزرگی است که در وزارت بهداشت داریم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: اکنون واکسیناسیون کودکان ۹ تا ۱۲ ساله آغاز شده است، امیدواریم طی یک تا ۲ هفته آینده و بعد از بررسی نتایج واکسن‌های کودکان ۹ تا ۱۲ سال به یک پله پایین‌تر رفته و واکسیناسیون کودکان کمتر از ۹ سال را آغاز کنیم.

عین اللهی با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در آمادگی صد درصدی قرار دارند، گفت: امروز دیگر نیازی به تست پی سی آر نیست و اگر شخصی دچار سرماخوردگی می‌شود احتمال ابتلا به امیکرون وجود دارد.

دو تا سه هفته دیگر به پیک موج ششم می‌رسیم

وزیر بهداشت با بیان اینکه متاسفانه موج ششم کرونا آغاز شده است و اکنون تقریبا در اواسط این موج هستیم، گفت: خوشبختانه واکسیناسیون به خوبی در ایران انجام شده است که این موضوع در افراد مقاومت ایجاد می‌کند با این وجود به مردم توصیه می‌کنیم دستورالعمل‌های بهداشتی را با جدیت رعایت کنند. امروز دیگر نیازی به تست پی سی آر نیست و اگر شخصی دچار سرماخوردگی می‌شود احتمال ابتلا به امیکرون وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در این شرایط سه وظیفه برعهده دارد، گفت: در مرحله نخست، مقاوم سازی است که با واکسیناسیون این اقدام را انجام دادیم. تاکنون ۱۳۵ میلیون دز واکسن تزریق شده است؛ به طور کلی ۹۰ درصد از گروه هدف دز اول، ۸۰ درصد دو دز و ۲۷ درصد هر سه دز واکسن کرونا را در کشور دریافت کرده اند. همچنین در شهر تهران ۹۳ درصد مردم دز اول، ۸۵ درصد دو دز و ۳۵ درصد سه دز واکسن تزریق کرده اند.

عین اللهی افزود: کار دومی که باید انجام شود جلوگیری از انتشار ویروس است که این موضوع با تمهیدات اندیشیده شده در ستاد کرونا و دستورالعمل‌های ارائه شده انجام می‌شود، از مردم خواهش می‌کنیم پروتکل‌ها را در جمع‌های خانوادگی رعایت کنند. فکر می‌کنیم طی ۲ تا ۳ هفته آینده به پیک خواهیم رسید. وظیفه سوم ما هم در حوزه درمان است که تمام خدمات درمانی باید در دسترس همه مبتلایان باشد.

وزیر بهداشت تصریح کرد: مراجعه به مراکز درمانی در صورت مشاهده علائم خفیف ضرورت ندارد، افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای داشته و وضعیت عمومی مناسبی ندارند حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی در خصوص پروژه‌هایی که امروز در این بیمارستان افتتاح شد، اظهارداشت: بیمارستان امام حسین (ع) یکی از بیمارستان‌های بزرگ شرق تهران بوده و با توجه به تراکم جمعیتی که وجود دارد به صورت شبانه روزی به مردم خدمت رسانی می‌کند.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بیمارستان امام حسین (ع) دولتی و دانشگاهی است که خدمات ارائه شده در آن ممتاز هستند، گفت: با توجه به وضعیت کنونی کشور و نگرانی‌هایی که از گسترش بیماری کرونا با سوش امیکرون وجود دارد، لازم است تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شود در همین راستا امروز بخش آی سی یو جدیدی در این بیمارستان افتتاح شد.

عین اللهی در خصوص دستگاه شتاب دهنده خطی و رادیوتراپی میکروسکوپی (X ۹) که امروز راه اندازی شد، بیان کرد: این دستگاه پیشرفته‌ترین دستگاه پرتودرمانی است که برای اولین بار به بهره برداری رسید و برای درمان انواع تومور‌های سرطانی قابل استفاده است، این خدمات دولتی و تحت پوشش بیمه است و بنابراین دیگر لازم نیست مردم به دلیل نداشتن پول از درمان جا بمانند.

وزیر بهداشت تصریح کرد: در مجموع در این بیمارستان حدود ۶۹ تخت آی سی یو وجود دارد؛ به لطف خدا در این بیمارستان تخت آی سی یو مخصوص اطفال هم در نظر گرفته شده است. یکی از موضوعات مهمی که بسیار قابل توجه است حضور چشمگیر خیران در این منطقه بود که از این عزیزان تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی اظهارکرد: در طرح ملی عدالت و تعالی در سلامت که برنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت آیت الله رئیسی است بنا داریم تمام تکنولوژی‌های پیشرفته دنیا در درمان بیماری‌ها را در سراسر کشور مستقر کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر بهداشت کرونا عین الهی واکسیناسیون پیک ششم وزارت بهداشت وزیر بهداشت عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۸۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد
  • بن گویر، دنده‌های شکسته، بیمارستان و سرنوشت سیاه آریل شارون!
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • پیروزی بزرگ تیم عزت‌اللهی برابر العین کرسپو