Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@13:41:50 GMT

خبرهای خوب وزیر صمت برای بخش خصوصی

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۹۳۳۵

خبرهای خوب وزیر صمت برای بخش خصوصی

فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش خبری ۲۱ به سوالات زیر پاسخ داد:

طرح های صنعتی که امروز افتتاح شده در چه حوزه هایی اجرا می شود؟

فاطمی امین: امروز عملیات اجرایی ۴۸ پروژه صنعتی آغاز شد که برای تامین مالی این پروژه ها برنامه ریزی شده است. بعضی پروژه ها با پیشرفت ۱۰ تا ۵۰درصدی متوقف می شوند چراکه در روزی که افتتاح شده اند تا آخر به آن فکر نشده و برنامه مالی آن مشخص نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح های امروز شرکت های بزرگ بورسی که هم توان فنی دارند هم مالی وارد کار شده اند و این نوید را می دهد این پروژه ها در زمان برنامه ریزی شده اجرایی شوند.در این طرح ها سعی شده زنجیره ها هم متوازن شود و از سرمایه گذاری تکراری و اشباع جلوگیری کنیم و به سمتی برویم که حلقه های مفقوده را جایگزین کنیم.

این حجم از سرمایه گذاری چه تاثیری بر اقتصاد کلان کشور دارد؟

فاطمی امین: این سرمایه گذاری ها ۲ تا ۳ سال آینده به بهره برداری می ر سد. دولت هدف گذاری کرده برای رشد اقتصادی ۸ درصد در سال ۱۴۰۲ عمدتا از تکمیل ظرفیت های موجود و خالی تامین می شود. اگر سرمایه گذاری الان انجام ندهیم سال ۱۴۰۳ و به بعد دچار افول می شویم.

این طرح ها در دوران راه اندازی اشتغال و رشد اقتصادی خواهند داشت اما اصل کار زمانی است که به بهره برداری برسد و وقتی راه اندازی شوند جهش رشد اقتصادی به همراه خواهد داشت.

برای آوردن بخش خصوصی به میدان دولت چه اقدامی انجام داده است؟

فاطمی امین: ما به عوان بخش دولتی باید یک اولویت هایی در اقتصاد بگذاریم به طور مثال در صادرات، اشتغالزایی و سرمایه گذاری؛ باید موانع را رفع و  قوائد را به گونه ای تنظیم کنیم که بخش خصوصی بتواند حرکت کند. باید امور را تسهیل کنیم و نظارت داشته باشیم.

در هر حوزه ای اگر دولت دقیق وارد شود ظرفیت زیادی برای حضور بخش خصوصی وجود دارد که واردمیدان می شود./باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر صمت سرمایه گذاری فاطمی امین بخش خصوصی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۹۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی