Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@14:32:27 GMT

کودکان، هدف جدید امیکرون

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۰۱۳۴

کودکان، هدف جدید امیکرون

باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - امیکرون کودکان را نیز تهدید می‌کند و در پیک ششم، کودکان بیشتری نسبت به گذشته به کرونا مبتلا می‌شوند.

هرچند امیکرون نسبت به سویه‌های قبلی شدت درگیری کمتری دارد، اما نباید غافل شد و باید به فکر افراد کم سن و سال که واکسینه نشده اند باشیم.

نمکین متخصص اطفال می‌گوید: در این سویه همه گروه‌ها درگیر می‌شوند، اما بیشتر مراجعات مربوط به سنین زیر ۵ سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: علائم بالینی این کودکان نیز تب، آبریزش بینی و گلودرد است.

برای مهار عوارض امیکرون خود درمانی نکنید

نمکین متخصص اطفال می‌گوید: بیماران به طور خودسرانه آنتی بیوتیک مصرف نکنند و به پزشک نیز برای تجویز اصرار نکنند؛ زیرا کرونا عفونت ویروسی است و باید دوره خود را بگذراند.

او می‌گوید: کنترل طب، بخور و مصرف مایعات از جمله درمان‌های حمایتی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید

کرونا بی وقفه می‌تازد

همچنان متخصصان و پزشکان معتقدند واکسیناسیون گسترده و بالای ۷۰ درصد می‌تواند از شدت ابتلا و عوارض بیماری کرونا و سویه امیکرون جلوگیری کند.

۱۶ درصد مبتلایان به امیکرون استان در یک ماه گذشته مربوط به گروه سنی کمتر از ۲۰ سال بوده است.

مهدکودک ها و مدارس، کانون های اصلی شیوع کرونا

موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: با تصمیماتی که گرفته شد و همچنین پس از تبلیغات، کنترل‌هایی از سوی مردم صورت گرفت و تجمعات کاهش پیدا کرد.

او گفت: کانون‌های اصلی که موجب انتشار کرونا می‌شدند مهدکودک‌ها و مدارس بودند که منجر به افزایش آمار‌ها شده بودند و با اعمال محدودیت‌ها به ویژه در خصوص مدارس شاهد کاهش آمار مبتلایان هستیم.

موسوی میرزایی گفت: نباید فراموش کنیم که هنوز در پیک کرونا هستیم و کاهش آمار‌ها نباید باعث شود که مردم عادی انگاری کنند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: باید این موضوع را مد نظر قرار داد که هرگاه آمار‌ها افزایش پیدا می‌کند با یک فاصله یک تا دو هفته‌ای میزان بستری‌ها افزایش می‌یابد و با یک فاصله دیگر میزان فوتی‌ها افزایش پیدا می‌کند.

به گفته او فوتی‌های چند روز گذشته بیشتر افراد مسن و کسانی بودند که دُز سوم واکسن را دریافت نکرده بودند.

موسوی میرزایی از مردم خواست تزریق دُز سوم واکسن کرونا را جدی بگیرند.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا سویه امیکرون واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۵۳۵ نفر افزایش یافت
  • افزایش مجدد آمار شهدا و زخمی‌ ها در غزه
  • افزایش مجدد آمار شهدا و زخمی‌ها در غزه
  • افزایش آمار شهدای غزه به ۳۴۴۸۸ نفر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است