Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها؛ کمبود آب یکی از مهمترین مشکلات در استان بوشهر است که تقریباً همه نقاط استان را شامل می‌شود و هم در زمینه آب شرب و هم در آب کشاورزی این کمبودها وجود دارد.

شهرستان دشتستان به عنوان قطب کشاورزی استان بوشهر شناخته می‌شود و ۷۰ درصد تولیدات کشاورزی استان متعلق به این شهرستان است ولی همچنان در زمینه تأمین آب کشاورزی مورد نیاز با کمبود روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سد رئیسعلی دلواری به عنوان بزرگترین سد استان بوشهر، بخشی از آب کشاورزی شهرستان دشتستان به ویژه آب نخیلات منطقه آب‌پخش را تأمین می‌کند ولی بخش دیگری از شهرستان نیازمند تأمین آب از طریق سد دالکی است.

نخیلات و اراضی کشاورزی بخش مرکزی و بخش سعدآباد شهرستان دشتستان برای تأمین آب نیازمند سد دالکی است؛ پروژه‌ای که سال‌ها است از آغاز اجرای آن می‌گذرد ولی کمبود منابع مالی آن را با روند کندی پیش برده است.

با پیگیری نماینده مردم دشتستان و مسئولان استانی، در سفر رئیس جمهور به استان بوشهر اعتبارات خوبی برای سد دالکی به تصویب رسید که انتظار می‌رود با تخصیص این اعتبارات شاهد تسریع در تکمیل سد باشیم.

پیشرفت ۳۶ درصدی ساخت سد

سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به تلاش برای تکمیل پروژه سد دالکی گفت: پیگیر تکمیل سد دالکی هستیم و امیدواریم منابع مورد نیاز تأمین شود.

صادق بوستانی با اشاره به بازدید از روند اجرای سد دالکی اظهار داشت: سد دالکی یکی از مهمترین پروژه‌های عمرانی در استان بوشهر است که تکمیل آن نقش مهمی در تأمین آب مورد نیاز در این شهرستان دارد.

وی اضافه کرد: در سفر رئیس جمهور به استان بوشهر اعتبارات خوبی برای این سد به تصویب رسید که با تخصیص این اعتبارات روند تکمیل سد سرعت بیشتری به خود خواهد گرفت.

سرپرست فرمانداری دشتستان ظرفیت مخزن سد دالکی را ۲۷۰ میلیون مترمکعب عنوان کرد و ادامه داد: تأمین آب مورد نیاز نخیلات در بخش مرکزی و سعدآباد، وحدتیه، دالکی، دهقاید و … از مهمترین اهداف ساخت سد دالکی است.

پیگیر تهاتر نفت هستیم

وی افزود: تکمیل سد دالکی زمینه تأمین آب مورد نیاز ۱۲ هزار و ۷۵۰ هکتار از نخلستان‌های موجود در مناطق دالکی، دهقاید، وحدتیه و بخش سعدآباد دشتستان و بخشی از حقابه تالاب حله را فراهم می‌سازد.

بوستانی میزان پیشرفت فیزیکی سد دالکی را ۳۶ درصد عنوان کرد و گفت: میزان پیشرفت اعتباری این سد ۱۱ درصد است که پیگیر تخصیص اعتبارات هستیم.

وی با اشاره به تخصیص اعتبار مصوبه سفر ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: پیگیر مصوبه تهاتر مجموعه وزارت نفت نیز هستیم تا بتوانیم در مهر ماه سال ۱۴۰۳ شاهد افتتاح این پروژه بزرگ در منطقه باشیم.

استفاده از همه منابع مالی

استاندار بوشهر نیز با بیان اینکه نیازمند تأمین منابع آبی در استان بوشهر هستیم، تکمیل پروژه‌های حوزه آب را از اولویت‌های استان ذکر کرد.

احمد محمدی زاده با بیان اینکه از همه منابع مالی برای تأمین اعتبارات سد دالکی باید استفاده شود، روند ساخت سد را مطلوب توصیف کرد و از بودجه عمومی، تهاتر نفت، فایناس و همچنین مصوبات سفر ریاست جمهوری برای تأمین اعتبارات لازم این سد خبر داد.

استاندار بوشهر ابراز امیدواری کرد: با همراهی نماینده دشتستان و پیگیری مدیرعامل آب منطقه‌ای، در برنامه‌ریزی بودجه سال آینده و در بحث تخصیص برای این پروژه نگاه ویژه‌ای خواهد شد.

انتظار می‌رود همه مسئولان با عزمی جدی برای تأمین اعتبارات مورد نیاز سد استفاده کنند تا در سریع‌ترین زمین این سد به بهره‌برداری برسد و نخیلات دشتستان از نابودی نجات یابند.

کد خبر 5418667

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر فرمانداری دشتستان دالکی دشتستان دهه فجر ویروس کرونا بوشهر انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان جشنواره فیلم فجر شیوع کرونا عکس استانها بارش برف افتتاح طرح عمرانی ایلام شهرستان دشتستان استان بوشهر برای تأمین مورد نیاز تأمین آب سد دالکی تکمیل سد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۰۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد شعاعی روز شنبه در مراسم گرامیداشت روز ایمنی و حمل نقل استان در محل راهداری زنجان، گفت: در دهه‌های گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته ولی باز هم ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه خیز وجود دارد.

وی ابراز کرد: رفع نقاط حادثه خیز در استان با توجه گستردگی راه‌ها نیازمند تأمین اعتبارات است و برخورد قانونی با متخلفان و قانون شکنان می‌تواند در کاهش مرگ و میر تصادفات مؤثر باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان، گفت: یکسری ایرادات در برخی قوانین و مقررات وجود دارد که باید در سیاستگذاری ها مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

شعاعی تاکید کرد: بسیاری از تلفات انسانی در تصادفات به دلیل تخطی از قانون نیست بلکه به دلیل افزایش سفرها و ترددها رخ می‌دهد و در این میان عامل انسانی نقش اساسی دارد.

وی افزود: از تمامی رانندگان به ویژه راکبان موتورسیکلت درخواست می‌شود به قوانین پایبند باشند و تنوع موتورسیکلت‌ها نسبت به گذشته بیشتر شده و استفاده صحیح از آن در کاهش تصادفات بسیار مؤثر است.

معاون هماهنگی امور استانداری زنجان، بیان داشت: ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی باید مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد. شعاعی یاد آورشد: رانندگان وسائط نقلیه در کاهش تصادفات نقش آفرین هستند و در شرایطی که وضعیت جمعیتی در شرایط مناسب قرار ندارد تلفات تصادفات برای کشور آزار دهنده و هزینه بر است.

کد خبر 6089991

دیگر خبرها

  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • پیگیری تکمیل بازسازی جاده شهداد - نهبندان در دستورکار دادستانی کرمان
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر