Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@22:53:19 GMT

مرگ کرونایی در چین ریشه کن شد

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۰۶۷۱

مرگ کرونایی در چین ریشه کن شد

براساس آمارها و داده‌های جهانی، چین طی یک سال گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا ثبت نکرده است. ناطقان:  خبرگزاری یونایتدپرس براساس آمارهای جهانی گزارش داد، چین، کشوری که منشا اولیه کرونا در سال 2019 بود طی یک سال گذشته هیچ موردی از مرگ و میر کرونا را ثبت نکرده است و در حال حاضر نیز میزبان مسابقات المپیک زمستانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





براساس این گزارش، بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در چین در همان ماههای اولیه شیوع این ویروس بود. آخرین مورد مرگ کرونایی در چین در 28 ژانویه 2021 ثبت شده است و از آن روز تا کنون هیچ موردی از فوتی ناشی از این ویروس در سرزمین اصلی چین گزارش نشده است. مجموع کل فوتیها در چین 4636 نفر است و بعد از فلسطین با 4883 مورد در جایگاه هشتاد و ششم قرار دارد.

از زمان شیوع سویه اُمیکرون در کشورهای جهان، روز شنبه 8362 مورد فوتی و روز چهارشنبه نیز 12450 مورد فوتی در جهان ثبت شده است که بیشترین میزان از ماه مه سال گذشته است.

درحالیکه بیشترین تعداد مبتلایان در دوره اوج سویه دلتا حدود 904 هزار مورد بود، شمار مبتلایان در دوره شیوع اُمیکرون در 20 ژانویه گذشته 3 میلیون 700 هزار مورد بود و روز شنبه گذشته بیش از 2 میلیون دویست هزار مورد مبتلا در سطح جهان ثبت شده است که بیشترین آن مربوط به ایالات متحده است.

سیاست «تحمل صفر» در برابر کرونا، قرنطینه شهرها، آزمایشهای گسترده و واکسیناسیون از عوامل اصلی موفقیت چین در مبارزه با کرونا است.

روز یک شنبه در کل چین تنها 43 مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است.

کارشناسان سیاست «تحمل صفر» دولت پکن در برابر کرونا، قرنطینه شهرهای بزرگ، آزمایشهای گسترده و واکسیناسیون را از عوامل اصلی موفقیت چین در مبارزه با کرونا می‌دانند.
منبع: فارس برچسب ها: چین ، کرونایی ، ناطقان ، امار ، فوت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: چین کرونایی ناطقان امار فوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۰۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت