Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ «علی عباسی کسانی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: موضوع امنیت فضای سایبری بسیار مهم و حائر اهمیت است که متاسفانه برخی کاربران به آن توجهی ندارند.

وی با بیان اینکه مقید بودن کابران در فضای مجازی به رعایت نکات و مسائل ایمنی و توجه به جزئی‌ترین مسائل می تواند کلاهبرداران را از رسیدن به اهداف و مقاصدشان بازدارد، افزود: یکی از نکات مورد توجه در این راستا استفاده از آنتی ویروس های به روز و همچنین عدم نصب نرم افزارهای مشکوک روی گوشی تلفن همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ عباسی ادامه داد: یکی دیگر از مسائلی که طی یکی دو سال اخیر زیاد اتفاق افتاده کلاهبرداری از طریق سایت های واسطه ای در شبکه های مجازی است که در آن فردی به قصد خرید اقدام به واریز وجه می کند اما در مقابل هیچ کالایی دریافت نمی کند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: بارها به شهروندان هشدار داده شده است که زمان خرید در سایت های واسطه ای مانند دیوار، شیپور و سایر تحت هیچ شرایطی پیش از دریافت کالا و اطمینان از اصالت آن اقدام به واریز وجه به حساب فروشنده نکنند.

وی یادآور شد: یکی دیگر از شیوه های کلاهبرداری تماس با افراد به بهانه برنده شدن در قرعه کشی های مختلف و درخواست واریز وجه است که در این خصوص هم شهروندان باید کاملا مراقب بوده و نه تنها وجهی را واریز نکنند بلکه موضوع را با پلیس فتا در میان بگذارند.

سرهنگ عباسی کسانی تاکید کرد: همواره پیشگیری بهتر و کم هزینه تر از درمان بوده است و می توان با رعایت برخی نکات ساده و مشورت با افراد مورد اطمینان از وقوع بسیاری جرائم جلوگیری کرد.

رئیس پلیس فتا کرمانشاه همچنین با اشاره به راه اندازی پویش کودکان سایبری، هدف از این پویش را مراقبت از کودکان در فضای مجازی عنوان کرد و از والدین خواست با توجه به گسترش رو به افزایش جرائم در فضای مجازی بیشتر بر حضور فرزندان خود در این فضا نظارت کنند.

وی با اشاره به نقش پررنگ خانواده ها در پیشگیری از وقوع بسیار جرائم حوزه فضای مجازی، گفت: پلیس فتا در چند سال اخیر نسبت به برگزاری کلاس های اموزشی برای والدین ورود خوبی داشته است به گونه ای که آموزش های ارائه شده ۱۰ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۷۰۰ درصد رشد داشته است.

سرهنگ عباسی در پایان با اشاره به پاسخگو بودن پلیس فتا در تمام طول شبانه روز، گفت: شهروندان می توانند از طریق شماره ۰۸۳۲۱۸۲۳۱۷۸ و ۰۹۶۳۸۰ با این پلیس در ارتباط باشند.

برچسب‌ها پیامک های جعلی جرایم سایبری فرماندهی نیروی انتظامی کرمانشاه کرمانشاه امنیت سایبری پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیامک های جعلی جرایم سایبری فرماندهی نیروی انتظامی کرمانشاه پیامک های جعلی جرایم سایبری فرماندهی نیروی انتظامی کرمانشاه کرمانشاه امنیت سایبری پلیس فتا فضای مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۲۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • فوت ۱۱ نفر کارگر در کردستان به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس