Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - طبق جدیدترین آمار سایت سازمان جهانی بهداشت «ورلد اُ میترز» (worldometers)، در شبانه روز گذشته دست‌کم دو هزار و ۴۴۱ نفر در سراسر آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و شمار کلی تلفات این ویروس کشنده در سراسر آمریکا به ۹۲۶ هزار و ۲۹ رسید.

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته، دست‌کم ۳۵۶ هزار و ۶۵۸ نفر در سراسر آمریکا به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و مجموع مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۷۸ میلیون و ۱۷ هزار و ۴۰۲ نفر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون دست‌کم ۳۹۴ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۴۷۳ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شده‌اند و از آن میان پنج میلیون و ۷۳۹ هزار و ۱۳۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند و آمریکا همچنان در صدر کشور‌های جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس قرار دارد.

با تسریع شیوع سویه اُمیکرون ویروس کرونا در آمریکا، روند ابتلا به کرونا و فوتی‌های مرتبط با این ویروس در این کشور صعودی شده است و آمار و ارقام منتشر شده حاکی از آن است که در کمتر از دو ماه گذشته، بیش از یکصد هزار نفر در سراسر آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

دانشگاه جانز هاپکینز گزارش کرده است که میزان مرگ و میر مرتبط با کرونا در برخی شهر‌های آمریکا از جمله ایندیاناپلیس و سانفرانسیسکو بیشتر بوده است و کارشناسان بهداشت نیز بر این باورند که آمار مرگ و میر بیشتر در میان افرادی است که از زدن واکسن کرونا امتناع ورزیده‌اند.

وضعیت شیوع کرونا در سراسر جهان به شکلی است که «تدروس آدهانوم» رئیس سازمان جهانی بهداشت گفت، افزایش بسیار نگران‌کننده‌ای در زمینه مرگ و میر ناشی از کرونا در سراسر جهان وجود دارد و هیچ کشوری نباید اعلام کند که بر کرونا غلبه کرده است.

آدهانوم در ادامه افزود: «اکنون شاهد افزایش بسیار نگران کننده مرگ و میر ناشی از کرونا در بیشتر مناطق جهان هستیم. ما نگران این هستیم که روایتی در برخی از کشور‌ها وجود داشته باشد که به دلیل واکسن‌زدن‌ها و سرایت پذیری بالا و شدت پایین امیکرون دیگر امکان انتقال وجود ندارد».

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در آمریکا شیوع کرونا کرونا در جهان سراسر آمریکا مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • اولمرت، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد/ تهاجم به رفح تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا و سراسر جهان را تشدید می‌کند
  • قدردانی حماس از تجمعات مردمی در سراسر جهان در حمایت از مردم غزه
  • افزایش شمار جان باختگان بارندگی شدید در برزیل
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید
  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2هزار نفر رسید
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت