Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا امروز دوشنبه در مراسمی که در ساختمان دادمان وزارت راه وشهرسازی برگزار شد با حضور «رستم قاسمی» وزیر راه و شهرسازی، ۳۰ پروژه عمرانی و توسعه‌ای با اعتبار ۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از منابع داخلی سازمان بنادر و همچنین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، در چرخه فعالیت اقتصادی و تجاری بنادر بازرگانی کشور قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه‌های زیرساختی و توسعه‌ای سازمان بنادر و دریانوردی با ایجاد ۷۰۹ نفر اشتغال ‌زایی مستقیم و در راستای استفاده حداکثری از توان داخلی و ظرفیت‌های مولد بخش خصوصی توانمند، در بنادر استان‌های هرمزگان، خوزستان، سیستان و بلوچستان( چابهار)، بوشهر، مازندران و گیلان به بهره‌برداری رسید.

بر اساس این خبر امروز، تعمیرات اساسی جاده سربندر به بندر امام خمینی(ره)؛ توسعه سیستم اطفای حریق بنادر آبادان، چوئبده و اروندکنار و تعمیرات اساسی بندر سجافی با ایجاد اشتغال مستقیم برای ۱۶۵ نفر در استان خوزستان به بهره‌برداری رسید.

با توجه به‌ ارتقای کارگاهی سازندگان داخلی قطعات و تجهیزات دریایی و بندری و در راستای حمایت از شرکت‌های قطعه‌ساز ایرانی، تعمیرات اساسی شبکه برق ‌رسانی به مکنده غلات، تعمیرات اساسی و بهره‌برداری از یک فروند کشتی بویه‌گذار، تعمیرات اساسی انبار ترانزیت، ساخت و بهره‌برداری از اسکله فلزی شناور، احداث ساختمان رفاهی کارگری، احداث ایستگاه آتش‌نشانی، از مهم‌ترین پروژه‌های توسعه‌ای بنادر هرمزگان است که اشتغال‌زایی مستقیم ۲۱۸ نفر را فراهم کرده است.

بومی‌سازی تجهیزات از دیگر دستاوردهای سازمان بنادر در اجرای پروژه‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری قلمداد می‌شود که بر این اساس، احداث برج کنترل ترافیک دریایی و پوشش کامل رادیویی سواحل استان در منطقه A۱ دریایی، مهم‌ترین پروژه‌های دهه‌فجری بنادر شهید بهشتی و کلانتری چابهار  محسوب می‌شود.

امروز هم چنین در بنادر استان‌ بوشهر، تکمیل شبکه اطفای حریق و ساختمان یگان حفاظت گناوه، به بهره‌برداری رسید.

در استان مازندران و در پسکرانه بندر نسل سومی امیرآباد، پروژه‌های سیلوی غلات، مخازن روغن خوراکی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به بهره‌برداری رسیده است.

ساخت ۴ دستگاه گیربکس اسکنر رادار، یک دستگاه آنتن‌رادار، سه دستگاه رادار و سه سری مجموعه ترانسیور نیز از دیگر دستاوردهای توسعه‌ای و تجهیزاتی سازمان بنادر به شمار می‌آید که در بنادر انزلی، شهید رجایی و بوشهر در چرخه فعالیت بندری و دریایی قرار گرفت.

همچنین مخازن نگهداری فراورده‌های نفتی و مخازن نگهداری و پردازش مواد زائد نفتی، با سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی در بندر شهید رجایی به بهره‌برداری رسید.

 خرید، ساخت، حمل و نصب چهار فروند پانتون فلزی شناور و ساخت ۱۰ عدد ملال‌مدولاتور و ۱۰ عدد مادربرد رادار ترما( تولید بار اول) نیز از دیگر پروژه‌های سازمان بنادر است که امروز و همزمان با جشن چهل‌وسوم انقلاب اسلامی به بهره‌برداری رسید.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان بندرامام خمینی سازمان بنادر و دریانوردی رستم قاسمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بندرامام خمینی سازمان بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان بندرامام خمینی سازمان بنادر و دریانوردی رستم قاسمی بهره برداری رسید تعمیرات اساسی سازمان بنادر سرمایه گذاری بخش خصوصی توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۳۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد

 بر اساس اعلام شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور به شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری آزادراه خرم آباد – پل زال، عوارض خودروی سواری ۳۴۵ هزار ریال اعلام شده است.

همچنین عوارض تردد مینی بوس ۵۲۰ هزار ریال، کامیونت ۷۳۵ هزار ریال، اتوبوس ۶۰۵ هزار ریال و کامیون ۲ محور ۸۱۵ هزار ریال ابلاغ شد و برای تردد کامیون سه محور نیز عوارضی معادل یک میلیون و ۶۰ هزار ریال در نظر گرفته شده است.

عوارض جدید خودروی تریلی یک میلیون و ۲۷۰ هزار و نفت کش نیز یک میلیون و ۳۰۰ هزار ریال می‌باشد.

تاکنون نرخ عوارض خودرو‌های سواری درآزادراه خرم آباد – پل زال ۲۶۵ هزار ریال، وانت ۵۰۰ هزار ریال، مینی بوس ۴۰۰ هزار ریال، کامیونت ۵۶۵ هزار ریال، اتوبوس۴۶۵ هزار ریال، کامیون ۲ محور۶۲۵ هزار ریال، کامیون سه محور ۸۱۵ هزار ریال، تریلی ۹۷۵ هزار ریال و تانکر یک میلیون ریال بود.

آزادراه خرم آباد پل زال در حد فاصل ۲ شهر خرم آباد و اندیمشک به طول ۱۰۴ کیلومتر قرار گرفته که با هدف کاهش تصادف و زمان سفر، صرفه جویی سالانه ۴۰۰ میلیارد ریال در مصرف سوخت در زمان بهره برداری، کاهش ۶۰ کیلومتری طول مسیر نسبت به مسیر قدیمی خرم آباد - پلدختر - اندیمشک، کاهش بار ترافیکی و افزایش سرعت مطمئن در این مسیر احداث شد و در ۱۱ آبان سال ۸۹ به بهره برداری رسید.

ساخت این آزادراه حدود هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه داشته که ۵۰ درصد آن توسط دولت و بقیه توسط بخش خصوصی تامین شده که گفته می‌شود سهم دولت پس از پنج سال از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت خودرو‌ها برگشت داده شده و در اظهار نظر‌هایی عوارض دریافتی از خودرو‌ها در این آزادراه از ۱۸ سال تا ۳۰ سال پس از بهره برداری به بخش خصوصی تعلق خواهد گرفت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد