Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله " قربانعلی دری نجف آبادی" روز دوشنبه در این آیین افزود: تقویت و توجه حوزه سلامت، بهداشت، پیشگیری، درمان و پیشرفت دانش پزشکی از وظایف مهم حکومت است و نظام جمهوری اسلامی ایران نیز از آغاز به کار مجلس، تمام تلاش خود را برای تاسیس وزارت بهداشت و درمان به کار گرفت.
 وی تاکید کرد: کارنامه حوزه بهداشت و درمان از ابتدای تاسیس قابل قبول است و همچنین دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به ویژه در زمان شیوع کرونا خوش درخشید که جای تقدیر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار داشت: نیاز است دستگاه‌های اجرایی ذیربط تدابیر ویژه‌ای در خصوص کاهش سن ازدواج و همچنین افزایش نرخ جمعیت به کار گیرند.
آیت الله دری نجف آبادی بیان کرد: میزان نرخ ناباروری در استان مرکزی بالاست و این امر سبب شده که این استان به سمت پیری برود که نگران کننده است.
وی ادامه داد: بیمارستان آیت الله طالقانی اراک دولتی است و با بهره‌گیری از پزشکان متخصص و فوق تخصص و همچنین تجهیزات به روز و پیشرفته خدمات درمانی مناسبی به جامعه هدف خود که بیشتر آنها از قشر طبقه پایین جامعه هستند ارائه می‌دهد که جای تقدیر دارد و انتظار می رود که پرسنل این مرکز آموزشی درمانی اخلاق کریمه و آداب حسنه را در برخورد با بانوان مدنظر ویژه داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: در خصوص بهسازی و نوسازی این بیمارستان باید با تعامل و هم افزایی مسئولان ذیربط و خیران اقدامات لازم را انجام داد.
آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: امید است بیمارستان جدید الاحداث زنان در اسرع وقت تکمیل شود و می توان از ظرفیت قطعه زمینی که در ضلع جنوبی بیمارستان آیت الله خوانساری واقع شده برای توسعه بیمارستان زنان و زایمان بهره‌گیری کرد و می‌طلبد اقدامات لازم برای اجرایی کردن این طرح در بلندمدت انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در بحث زنان و خانواده واجب است چرا که این اقدام مانع بسیاری از لغزش‌ها می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز در این آیین بیان داشت: بیمارستان اصلی زنان و زایمان شهر اراک با وجود برخورداری از کادر درمان متخصص و فوق تخصص دارای فضایی بسیار قدیمی است که همین امر موجب کاهش میزان استقبال و مراجعه جامعه هدف شده است.
سید " محمد جمالیان" تاکید کرد: متمرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک تبدیل به بیمارستانی برای بیماران مادر پر خطر شده که فعالیت پزشکان و پرستان را بسیار دشوار کرده و انتظار می‌رود از این ظرفیت برای زایمان مادران غیر بیمار و عادی نیز بهره‌گیری کنیم.  
وی اظهار داشت: فاصله پنجره طلایی استان مرکزی بسیار پایین و جزو استان‌های پیر کشور در رتبه دوم یا سوم کشور محسوب می‌شود و با توجه به  تاکید مقام معظم رهبری در خصوص سیاست‌های جمعیتی و همچنین پیگیری دولت سیزدهم، نیاز ایت این مهم مدنظر ویژه مسئولان امر قرار گیرد.
جمایان تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک در ۲ حوزه افتتاح کلینیک ناباروری با تعرفه دولتی و همچنین انجام خدمات زایمان و بیماری‌های مرتبط با آن در این حوزه به جامعه هدف خود، خدمات مناسب ارائه می دهد و امید است مسئولان ذیربط برای ساخت فاز دوم یا بیمارستان جایگزین این بیمارستان در سردشت تعامل و همکاری لازم را داشته باشند تا سال آتی این بیمارستان به بهره‌برداری برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه امسال پنج پزشک متخصص و فوق تخصص به ظرفیت این بیمارستان اضافه شده است، خاطر نشان کرد: ساخت بیمارستان جدید و رسیدگی و تعمیر به بیمارستان طالقانی از جمله مطالبات اصلی است چرا که دانشگاه علوم پزشکی برای نگهداری این بیمارستان قدیمی، هزینه‌های زیادی را متحمل می شود که امید است با بهره‌گیری از ظرفیت خیران و تعامل و همکاری مسئولان استانی گام‌های موثری در این راستا برداشته شود.

مدیر کل دفتر امور زنان  و خانواده نیز در این آیین گفت: سیاست‌های جمعیتی کشور و به ویژه استان مرکزی باید با جدیت پیگیری شود چرا که اکنون استان مرکزی سومین استان پیر کشور است و ایجاب می‌کند در حوزه روان درمانی و بهداشت روان زنان و مردان ورود کرد.
" پروین مفتح زاده" افزود: در راستای ارتقای سیاست‌های جمعیتی و پرورش نسل آتی جامعه باید با تعامل و همکاری مسولان امر گام‌های موثری برداریم.
وی بیان کرد: طی ۲۵ سال گذشته در خصوص تعمیر مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی اراک اقدامی صورت نگرفته که امید است بیمارستان جدید الاحداث زنان و زایمان را به عنوان فاز دوم در نظر بگیریم و نیاز جامعه بانوان را تامین کنیم.
مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری مرکزی اظهار داشت: بیمارستان آیت الله طالقانی اراک، به جامعه زنان استان مرکزی و همچنین استان‌های همجوار، خدمات درمانی مناسب ارائه می‌دهد هر چند که از لحاظ فیزیکی محدود است اما از مجهزترین بیمارستان‌های کشور است که کمترین دغدغه را برای زنان در خصوص مراقبت و زایمان ایجاد می‌کند.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی افتتاح طرح زایمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی افتتاح طرح اراک استان مرکزی افتتاح طرح زایمان دانشگاه علوم پزشکی آموزشی درمانی استان مرکزی بهره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام صیادی به مناسبت روز ماما ضمن قدردانی از خدمات جامعه مامایی در جهت ارتقای سلامت مادر و نوزاد مطرح کرد: در استان البرز بیش از یک هزار و ۲۰۰ ماما در بخش‌های بهداشت، درمان و آموزش فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۲۱۲ نفر در بخش خصوصی و ۹۳۱ نفر در بخش دولتی و ۶۴ نفر در بخش تأمین اجتماعی هستند.

وی با اشاره به اینکه هفته ملی ماما با شعار «هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت» از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود، گفت: جامعه مامایی در راستای ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌های زیادی انجام داده‌اند. در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲/۳ درصدی همراه بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز عنوان کرد: این استان در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی رتبه دوم کشوری را دارد و در سال گذشته این شاخص رشد داشته است. طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد.

صیادی ادامه داد: این شاخص در تمامی بیمارستان‌های استان البرز که زایشگاه دارند رعایت شده است و فقط بیمارستان کمالی با این استاندارد کمی فاصله دارد. یکی از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی در ارتقای جامعه مامایی افزایش تعداد ماماهای شاغل در بیمارستان کمالی است تا به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

کد خبر 6096409

دیگر خبرها

  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • سرعت گرفتن اجرای طرحهای مرزی در خداآفرین