Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، مراسم افتتاح پروژه‌های شرکت مخابرات ایران به مناسبت دهه فجر 1400 امروز با حضور وزیر ارتباطات و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری اطلاعات در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال فارس درباره پیشنهاد وزارت ارتباطات برای تغییر تعرفه تلفن ثابت، گفت: در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات این باره تصمیماتی گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: البته تاکید می کنم که این موضوع درباره تعرفه اینترنت نیست و درباره تعرفه تلفن ثابت است.

وزیر ارتباطات ادامه داد: اما این تغییرات باید با تصویب تأیید ستاد تنظیم بازار باشد و در نتیجه اول سال بعد در مورد آن تصمیم گیری می‌شود و میزان آن هم بعدا اعلام می شود.

زارع پور تاکید کرد: طبق توافق وزارت ارتباطات با مخابرات، افزایش تعرفه خدمات مخابرات باید صرف توسعه زیرساخت ها شود.

وی همچنین با اشاره به بررسی اصلاح مدل اقتصادی شبکه ارتباطات کشور گفت: بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۰ هیچ گونه افزایش قیمت در حوزه پهنای باند و اینترنت تا پایان سال نخواهیم داشت اما این تعرفه‌ها حتما باید در سال آینده بازنگری شوند زیرا در غیر این صورت دیگر امکان سرمایه گذاری در حوزه ارتباطات کشور وجود نخواهد داشت.

وزیر ارتباطات گفت: مدل اقتصادی شبکه ارتباطات کشور زنجیره تولید تا توزیع محتوا در کشور را در بر می‌گیرد و مردم، تولیدکنندگان خدمات و محتوا و ارائه دهندگان بستر ارتباطی از آن منتفع می شوند. کارگروهی در این باره در رگولاتوری تشکیل شده که نتایج آن پس از نهایی شدن اعلام می‌شود.

وی گفت: در راستای توسعه شبکه ارتباطات ثابت تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور راه‌اندازی خواهد شد که کار بزرگ و ملی است و یک پروژه حداقل ۷ تا ۸ ساله است اما سعی می‌کنیم آن را در چهار سال راه اندازی کنیم و در هفته آینده نیم میلیون پورت فیبر نوری را در شهرهای مختلف واگذار می‌کنیم.

زارع‌پور با اشاره به تشکیل کارگروهی برای بررسی کیفیت فعلی اینترنت، گفت: این کارگروه تمامی نقاطی که در حوزه سیار و ثابت قابلیت بهبود دارند را شناسایی کرده و بهبود اوضاع به مرور انجام می‌شود. همچنین امروز هم پروژه‌هایی افتتاح شد که این پروژه ها شبکه انتقال را توسعه داده است و بخشی از گره های کور در شبکه ثابت که زیرساخت شبکه ارتباطی سیار است را باز می کند و در بهبود وضعیت اینترنت موثر خواهد بود.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که برنامه‌های این وزارتخانه برای تحقق خدمات پایه کاربردی از جمله خدمات موتور جستجو و پیام رسان های بومی در شبکه ملی اطلاعات چیست؟ گفت: راه اندازی این خدمات حتما باید با کمک بخش خصوصی اتفاق بیفتد. همچنان که در حال حاضر هم پلتفرم‌های قوی در کشور وجود دارند. دولت ظرفیت لازم را در کلان موضوع ندارد اما حمایت از بخش خصوصی برای حضور در این عرصه را انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: از سه ماه پیش کارگروه سیاست گذاری خدمات شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کرده ایم و تلاش داریم که به یک مدل نهایی برسیم که تمام خدمات در کشور اعم از خدمات دولت الکترونیک، خدمات عمومی و خصوصی و خدمات پایه کاربردی را در یک قالب و با یک احراز هویت یکپارچه در اختیار مردم قرار دهیم. در همین رابطه هم فاز اول پنجره خدمات دولت هوشمند پیرو مصوبه شورای اجرایی فناوری اطلاعات تا اردیبهشت ماه 1401 راه اندازی می‌شود؛ بسته ای را هم برای حمایت از ارائه دهندگان خدمات پایه کاربردی در نظر گرفته ایم.

وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی درباره اختلال در شبکه اجتماعی کلاب هاوس، گفت:  من نباید درباره پلتفرم‌های فیلتر شده توضیح دهم. هیأت دولت مصوب کرده بود که ایجاد اختلال در پلتفرم‌ها بدون دستور قضائی و طی کردن الزامات موجود مشمول جریمه است. این بخش نامه در دیوان عدالت اداری بررسی شد و به آن اعتراض کردند و هم اکنون هم حکم مراحل قانونی خود را طی می‌کند. در این باره می توانید از سازمان تنظیم مقررات سوال کنید.

وی گفت: ما هم معتقدیم که هیچ اپراتوری نباید بدون مجوز محدودیتی اعمال کند اما به دنبال اعمال فشار غیرمنطقی بر اپراتورها هم نیستیم. در موضوعات این چنینی نگاه سیاست زده را قبول نداریم.

وی درباره سرویس VDSL، گفت: کمتر از ۱۰ درصد مشترکان اینترنت ثابت از سرویس VDSL استفاده می‌کنند و این فناوری در دنیا در حال منسوخ شدن است. از این رو ما هم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات روی ارتباطات مبتی بر فیبر نوری متمرکز شده ایم تا پر سرعت ترین تکنولوژی که همان فیبر نوری است را توسعه دهیم.

زارع پور افزود: اما هر جا که در گام آخرین نتوانستیم از فیبر نوری استفاده کنیم می‌توانیم از فناوری های دیگر بهره ببریم. قرار نیست که به خاطر عقب ماندگی در توسعه، سراغ تکنولوژی های قدیمی تر برویم تا سرعت توسعه را بیشتر کنیم. بلکه باید تکنولوژی‌هایی را انتخاب کنیم که مردم بتوانند از مواهب بهترین و جدیدترین فناوری ها بهره مند شوند و پرسرعت ترین ارتباطات را داشته باشند.

زارع پور در پاسخ به سوالی درباره طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، گفت: درباره این طرح به صورت مفصل با دوستان مجلس تعامل داشته ایم و بهتر است اخبار جدید را از کمیسیونی که طرح را بررسی می کند دریافت کنید. درباره این طرح معتقدم که ظرفیت خوبی در مجلس وجود دارد که در نهایت کار در عین حال که فعالیت‌های در فضای مجازی ساماندهی می شود، نگرانی‌های کسب و کارها و مردم هم رفع خواهد شد.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این سوال که چرا وزارت ارتباطات نسخه پیشنهادی خود که به همراه نامه ای به رئیس مجلس داده را منتشر نکرده است؟ گفت: نسخه را به مرجع تخصصی طرح که مجلس است، دادیم. اتفاقا اشتباه اول این بود که بحث رسانه‌ای و اجتماعی شد در حالی که باید در لایه نخبگانی مطرح می شد. طرحی که باید در یک فضای آرام تر و معقول تر در یک جمع نخبگانی بررسی می شد نگرانی و دغدغه برای همه مردم شد. تاکید داریم که طرح در یک فضای کارشناسی دنبال شود.

وی در پاسخ به این که چرا شاهد تغییرات مدیریتی چندانی در این وزارتخانه نیستیم؟ گفت: حوزه ما تخصصی است و باید مصون از نگاه‌های سیاست زده باشد. تلاش ام این است که با تامل بهترین مدیران را با اولویت اینکه از بدنه وزارت ارتباطات، متخصص و متعهد باشند انتخاب کنم.

وی گفت: قائل به این منش و روش هستم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر ارتباطات مخابرات وزارت ارتباطات وزیر ارتباطات راه اندازی فیبر نوری زارع پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۴۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش فعالان فضای مجازی به ادعای بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی

همزمان با ادعای بی‌بی‌سی مبنی بر اینکه به اسنادی در رابطه با نحوه درگذشت نیکا شاکرمی دست پیدا کرده، فعالان فضای مجازی واکنش‌هایی نشان دادند و این به‌ اصطلاح اسناد را فاقد ارزش و کذب دانستند. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، در ادامه به واکنش تعدادی از  فعالان فضای مجازی اشاره شده است.

شهاب اسفندیاری، فعال رسانه در توئیتی نوشت:

خنده‌دارترین بخش گزارش فیک بی‌بی‌سی آنجا است که نوشته ما برای اطمینان از صحت این سند از یک مقام امنیتی سوال کردیم. او زنگ زد به بایگانی سپاه. آنها هر روز یک رمز برای پاسخ به تماس‌های تلفنی دارند. این مقام رمز روز را گفت و پرسید این اسناد صحت دارد؟ آنها هم گفتند بله!

سید پویان حسین پور، فعال رسانه در توئیتی نوشت:

درباره عملیات روانی-شناختی که بوقچی‌های سرویس امنیتی انگلیس راه انداخته‌اند، یک نکته مهم وجود دارد:

با اینکه میشد مأموران خیالی را از نیروی انتظامی جا بزنند که با توجه به حضورش در خیابان باورپذیرتر هم هست، سپاه را هدف گرفتند.

چرا؟! برای بدنام‌سازی سپاه بعد از خوشنامی وعده‌ صادق..

 

حسین قاسمی، پژوهشگر مسائل امنیتی در رشته توئیتی پیرامون گزارش بی بی سی جهانی برای نیکا شاکرمی نوشت:

فارغ از این که خانم شاکرمی بر اثر چه حادثه یا اتفاقی فوت کرده، می توان با قاطعیت گفت گزارشی که توسط بی بی سی منتشر شده، به دلایل مختلف جعلی و فاقد اعتبار است

جعل کننده از اطلاعات بسیار کمی درباره سازمان و سازکار سپاه برخوردار بوده یا تعمد داشته

برخی موارد را اینجا می آورم:

مهدی محمدی، فعال رسانه در توئیتی نوشت:

ضرورت فوری لطمه زدن به تاثیر شگفت عملیات وعده صادق بر افکار عمومی ایران، و سپس آغاز مناقشه برانگیز عملیات پلیس در مقوله حجاب، اجرای یک پروژه جدید روانی برای تحریک جامعه در حوزه زنان را کاملا پیش بینی پذیر کرده بود. قدم بعدی ممکن است یک واقعه فیزیکی برنامه ریزی شده کف خیابان باشد.

ازوف، کاربر فضای مجازی، نوشت:

چنتا نکته در مورد این نامه جعلی که مربوط به نیکاشاکرمی هست

فارغ از اینکه نامه پیوست و تاریخ نداره جاعل سعی کرده با محو کردن و کمی ناخوانا کردن الفاظی مثل تاریخ و پیوست اینطور القا کنه که اسکن یا کپی است اما چون میخواد القا کنه نامه محرمانه است اون کلمه خیلی واضح و تمیزه!

محمد فراهانی، فعال رسانه، در توئیتی نوشت:

بی‌بی‌سی برخلاف سی‌ان‌ان که به شاهدان غیبی استناد کرده بود، درباره مرگ نیکا شاکرمی سند منتشر کرده و گفته نامه‌ها را راستی‌آزمایی هم کرده. چطور؟ «یک افسر اطلاعاتی سابق ایرانی تایید که سندها فیک نیست و درست هستند»

محمد حسین مهدویان، فعال رسانه، در رشته توئیتی نوشت:

چرا گزارش بی بی سی درباره نیکا شاکرمی جعلیه؟
بیاید با مقایسه اسنادی که پیش‌تر توسط خود اپوزیسیون منتشر شده، جعلی بودن یا نبودن اسناد بی بی سی رو بررسی کنیم

وحید یامین‌پور در توئیتی نوشت:

فکر کنم روشن است که جنجال جدید رسانه‌ی دولتی انگلیس همان فحش دادن کسی است که در میدان دعوا کتک خورده. دست و پا زدن برای کاهش فشار جهانی بر اسرائیل و یک تنفس مصنوعی به جنازه نتانیاهو. صحنه بسیار شفاف‌تر از پاییز 1401 است.

جانفدا، کاربر فضای مجازی، در توئیتی نوشت:

تو گزارش BBC مدعی شدن نیکا غروب بازداشت و بعدم تو ون بهش تجاوز کردن!

همه اینا درحالی‌ هست که مادر نیکا در مصاحبه‌ با رادیو فردا می‌گه من ساعت 11:30 شب، تلفنی با نیکا حرف زدم.

یعنی اول بازداشتش کردن، بعد بهش تجاوز کردن، بعد کشتنش.

بعد چندساعت مادرش باهاش تلفنی حرف زده!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • واکنش فعالان فضای مجازی به ادعای بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد