Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رسول رُکنی‌زاده روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: نمی‌توان گفت بودجه‌های پژوهشی در کشور کم است اما این بودجه‌ها به‌موقع و طبق برنامه ریزی تخصیص نمی‌یابد.

وی اظهار داشت: بر اساس برنامه ششم توسعه مقرر بود بودجه‌های پژوهشی در کشور به ۳ درصد تولید ناخالص داخلی(GDP) برسد اما اکنون این رقم تنها حدود ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد است اما همین مقدار نیز باید به‌موقع و مستقل از سایر بودجه‌ها تخصیص پیدا کند.

وی با تاکید براینکه دانشگاه‌ها باید بتوانند بر روی بودجه پژوهشی خود برای اجرای طرح‌هایشان برنامه‌ریزی کنند، تصریح کرد: در زمان حاضر امکان برنامه‌ریزی بلندمدت وجود ندارد زیرا مسوولان دانشگاه‌ها نمی‌دانند چقدر از این ارقام بدست آنها می‌رسد و این رویه مانند این است که در تاریکی راه برویم و فقط بتوانیم مسائل روزمره خود را حل کنیم.

رُکنی‌زاده ادامه داد: اگر بودجه پژوهشی که از ابتدا مشخص و در مجلس تصویب شده، در ابتدای سال تخصیص یابد، اقدامات بزرگی در بخش پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها انجام می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان با بیان اینکه رهبر انقلاب در باره بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها دستورهای مهمی دادند، پیشنهاد کرد که دولت در زمینه بودجه پژوهشی، سرمایه‌گذاری حرفه‌ای کند و بعنوان مثال در یک دوره پنج ساله، بودجه پژوهشی دانشگاه‌های بزرگ و برتر بطورکامل و به‌موقع پرداخت شود و پس از آن دانشگاه‌ها با درآمدزایی از محل اجرای طرح‌های پژوهشی خود، این سرمایه‌ها را برگردانند.

 وی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان هم‌اکنون بر روی تولید دانش فنی که ممکن است صنایع مختلف در آینده به آن نیاز داشته باشند، کار می‌کند، خاطرنشان کرد: در طرحی که تا پیش از دوران کرونا بخوبی پیش رفت حدود ۷۰ نفر عضو هیات علمی این دانشگاه وارد کار با فولاد مبارکه شدند و علاوه بر شناسایی مشکلات این واحد صنعتی، طرح هایی برای رفع آنها آماده کردند.

وی، یکی از سیاست‌های کلان این دانشگاه در بخش پژوهش را سرمایه‌گذاری بر روی آزمایشگاه‌های تخصصی دانست و اظهار داشت: ایجاد ناحیه نوآوری و فناوری در دانشگاه و تقویت ارتباط با صنعت و جامعه نیز از دیگر راهبردهای بخش پژوهش و فناوری این مرکز علمی بود که از سال ۹۸ برای آن اقدام شد.

رُکنی‌زاده تصریح کرد: اصفهان دومین شهر دانشگاهی کشور است که مردم آن به توسعه علاقه زیادی دارند و دانشگاه‌های مستقر در این شهر در گذشته با هم ارتباط ضعیفی داشتند اما امروز با شبکه‌سازی و ایجاد کنسرسیوم‌های مشترک، توانمندی‌های آنها برای اجرای طرح‌های بزرگ و حل مسائل کلان کشور و استان در کنار هم قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲ تجربه موفق در این زمینه داشته‌ایم که در کشور بی‌نظیر بوده است، ادامه داد: کنسرسیومی بین دانشگاه‌های اصفهان، صنعتی و علوم پزشکی برای آینده حوزه سلامت از ۲ سال گذشته شکل گرفته که بدنبال بومی‌سازی فناوری‌های مورد نیاز در این بخش بوده و در زمان حاضر نیز ۳۰ طرح در این زمینه در حال اجراست.

معاون دانشگاه اصفهان به شکل‌گیری کنسرسیوم محیط زیست بین دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی اصفهان از سال گذشته نیز اشاره و خاطرنشان کرد: امروز مهمترین چالش‌های اصفهان خشک شدن زاینده‌رود، آلودگی هوا و فرونشست زمین در بخش محیط زیست است بنابراین کنسرسیوم مزبور بین ۱۲ مرکز برای ارائه راهکارهای عملیاتی و علمی در جهت رفع  مشکلات مبتلابه ایجاد شده است.

وی با تاکید بر اینکه زاینده‌رود، محل تفریح مردم اصفهان نیست، تصریح کرد: خشک شدن زاینده‌رود فقط به معنی از بین رفتن کشاورزی نیست بلکه به معنی تبعات زیست محیطی خطرناک، فرونشست زمین و مسائل بسیار گسترده دیگر است که نه فقط اصفهان بلکه سایر استان‌ها را هم دربرمی‌گیرد.

رُکنی‌زاده با بیان اینکه این کنسرسیوم دارای کمیته‌های مختلف مانند آب، هوا، خاک، اقلیم و انرژی‌های تجدیدپذیر است، افزود: تاکنون چند نشست تخصصی درباره این مسائل برگزار و کارهای تحقیقاتی زیادی مانند پایش آلاینده‌ها انجام و راهکارهایی به حاکمیت برای رفع چالش‌های موجود ارائه شده است.

وی درباره اینکه چقدر نتایج این تحقیقات مورد استفاده قرار می‌گیرد، توضیح داد: ما در این زمینه با ۲ موضوع اصلی یعنی حکمرانی و اقتصاد مواجهیم بطوریکه همراهی آنها با دانشگاه‌ها کافی نبوده است.

این استاد دانشگاه، حکمرانی را به معنی مدیریت نهادی بین اجزای مختلف موجود در استان یا شهر دانست و گفت: حکمرانی خوب و اقتصاد سالم، ۲ بستر اصلی برای بالندگی نهاد علم در جامعه است.

وی، یکی دیگر از سیاست‌های جدی دانشگاه اصفهان در بخش پژوهش را تسهیل آیین‌نامه‌ها خواند و افزود: هدف اصلی ما از پژوهش، اثربخشی و جامعه محور بودن آن است به همین دلیل هرچه طرح‌های پژوهشی نقش‌آفرینی بالاتری داشته باشند بیشتر مورد حمایت قرار می‌گیرند.

رُکنی‌زاده، توجه به پژوهش و ارتقای اثربخشی علوم انسانی را یکی دیگر از راهبردهای اساسی دانشگاه اصفهان اعلام کرد و با بیان اینکه اثربخشی پژوهش‌های این علوم در هدایت جامعه زیاد رشد نکرده است، گفت: شورای ارتقای علوم انسانی در این زمینه در دانشگاه تشکیل شده است و می‌کوشیم با برنامه‌ریزی، پژوهش در این علوم به شکلی توسعه یابد که پیشران فناوری‌ها و دوستدار فرهنگ و محیط زیست باشد.

وی در پاسخ به اینکه چرا آنطور که باید از نتایج پژوهش‌های دانشگاهی برای رفع معضلات جامعه استفاده نمی‌شود، توضیح داد: این موضوع به "اعتماد به نهاد علم " برمی گردد بطوریکه هرچه نظام حکمرانی هماهنگ باشد و به نهاد علم اعتماد کند، اثربخشی و قدرت آن نیز بیشتر می‌شود که این اتفاق هنوز در کشورمان رُخ نداده است.

رُکنی‌زاده با تاکید بر اینکه حکمرانی، فقط دولت نیست بلکه نهادهای مختلف مانند خانواده و اداره های مختلف را نیز در برمی گیرد، ادامه داد: مشکل جدی این است که بخش اعظم مدیران و کارکنان این اداره ها، دانش‌آموختگان دانشگاه هستند که نتوانستند "حکمرانان دوستدار دانشگاه" تربیت کنند بنابراین ما "دولت‌های دانشگاه دوست" نداریم.

وی خاطرنشان کرد: بعنوان مثال کنسرسیوم محیط زیست دانشگاه‌ها و مراکز علمی اصفهان با سازمان محیط زیست قرارداد دارد اما بنظر می‌آید که هنوز این نهاد باور چندانی ندارد که دانشگاه‌ها می‌توانند کارهای بزرگی در این زمینه انجام دهند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه در حال نوشتن برنامه‌های اقدام عملیاتی بمنظور حل چالش‌های زیست محیطی استان و ارائه آن به حکمرانی هستیم و امیدواریم تا سال آینده این کار انجام شود، گفت: با نهادهای مختلف مانند اتاق بازرگانی نیز تعامل داریم اما اینکه چرا همکاری‌ها در حد مورد انتظار پیش نرفته است شاید بخشی از آن به صنایع وارداتی بازمی‌گردد که نیازی به پژوهش ندارند اما صنایعی که برای آینده خود در حال برنامه‌ریزی هستند به دانشگاه‌ها نیاز دارند و ما با برخی از آنها نیز تعامل خوبی داریم.

رُکنی زاده، قراردادهای پژوهشی دانشگاه اصفهان با صنایع بزرگ و کوچک و بخش خصوصی در سال جاری را حدود ۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

معاون دانشگاه اصفهان با بیان اینکه امروز دانشگاه‌های کشور راهی جز نگاه به آینده ندارند، تاکید کرد: ما برای این کار به سرمایه‌گذاری در بخش های پژوهش و فناوری نیاز داریم زیرا علم جدید، محصول کارهای تحقیقی و آزمایشگاهی با میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری بوده و در ذات خود نیز فناورانه است که تغییر در انسان و جهان به نفع بشر از اهداف آن بشمار می‌رود.

رُکنی زاده ادامه داد: برای احراز استقلال در بخش علم باید در آینده در ایجاد فناوری‌های جدید نقش داشته باشیم و همراه آن فرهنگ خودآگاهی و اراده معطوف به دانایی نیز مورد نیاز ماست.

وی با اشاره به تاریخچه شکل‌گیری دانشگاه‌ها و صنعت در کشور یادآور شد: دانشگاه‌ها و بخش علمی قبل از انقلاب، نقشی در صنایع وارداتی نداشتند اما پس از انقلاب متوجه توسعه نیافتگی خود شدیم و دانشگاه‌ها آرام آرام به سمت پژوهش حرکت کردند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه تولید مقالات علمی در کشور از دهه ۸۰ رونق گرفت، افزود: امروز بهترین مقاله‌های علمی توسط نُخبگان کشورمان و در برخی موارد بطور مشترک با دانشمندان کشورهای پیشرفته منتشر می شود.

به گزارش ایرنا، دانشگاه اصفهان بزرگترین دانشگاه جامع در مرکز ایران با ۶۶۰ عضو هیات علمی و حدود ۱۷ هزار دانشجو در ۷۱ رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی، ۱۸۵ رشته کارشناسی ارشد و ۱۱۹ رشته دکتراست.

برچسب‌ها دانشگاه اصفهان پژوهش اصفهان دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان پژوهش اصفهان دانشگاه اصفهان پژوهش اصفهان دانشگاه دانشگاه اصفهان پژوهشی دانشگاه پژوهش و فناوری بودجه پژوهشی سرمایه گذاری دانشگاه ها برنامه ریزی ر کنی زاده محیط زیست بخش پژوهش بودجه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز

مدیرکل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: ما در طول در یک سال ۴۰۰ میلیارد تومان برای ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز هزینه کرده‌ایم که بخش این مبلغ از محل اعتبارات ملی تأمین شده و برای ایمن‌سازی به ۱۰ برابر این اعتبار نیاز داریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، فرزاد دادخواه در نشستی با خبرنگاران و اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل، اظهار داشت: ایمنی حمل و نقل معقوله پیچیده و کلاف مانندی است که عوامل، مسائل و مشکلات مختلفی دارد و علی‌رغم همه اقدامات انجام شده، متاسفانه آمار تلفات ناشی از تصادفات رانندگی رو به افزایش است.

وی افزود: رسانه‌ها در ارتقای فرهنگ رانندگی و آموزش سرنشینان خودرو نقش موثری دارند و کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندکی، نیاز به یک عزم و همت همگانی در کشور دارد.

مدیرکل راهداری حمل و نقل جاده‌ای استان با بیان اینکه متاسفانه آمار تصادفات با وجود همه اقدامات انجام شده رو به رشد است، گفت: نقش خودرو و میزان استاندارد بودن وسیله نقلیه در کاهش حوادث ناشی از تصادفات بسیار حائز اهمیت است و متاسفانه ما در رعایت حداقل‌های موارد ایمنی نیز مشکل داریم به طور مثال زنجیر چرخ در خودروهای تولید شده تعبیه نمی‌شود.

وی ادامه داد: وظیفه اصلی ارگان ما چیز دیگری است اما با نصببرچسب شب رنگ، اهدای کلاه ایمنی به موتورسواران و ارائه آموزش  تلاش می‌کنیم تا به ارگان‌های متولی در جهت کاهش میزان تصادفات کمک کنیم.

بهسازی 300 کیلومتر از راه‌های استان در سال 1401

دادخواه به میزان خرابی جاده‌های استان اشاره کرده و گفت: در جند سال گذشته حدود هزار و 200 کیلومتر از جاده‌های استان  دچار مشکل شده بودند که 300 کیلومتر آن در سال 1401 اجرا و بهسازی شد.

وی افزود: استاندار اصفهان یکی از مراکز مهم صنعتی و تردد در مرکز کشور است و حضور صنایع بزرگی همچون فولاد، سیمان و شهرک‌های صنعتی بزرگ در استان موجب بالا بودن تردد کامیون و اضافه تناژ در جاده‌های استان شده و این مهم نیز از جمله عامل خرابی راه‌ها به شمار می‌آید. علاوه بر این معادن و تردد ماشین آلات سنگین آن‌ها نیز در خرابی راه‌های استان نقش محوری دارند و در کنار تخلف ناوگان حمل‌ونقل، تخلف معادن هم یک عامل اصلی در تخریب جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خاطرنشان کرد: به تازگی مصوبه نصب باسکول در خروجی همه معادن مصوب شده و همچنین همه بارهای خروجی از معادن باید دارای بارنامه باشند تا این روند به شکل قانونمند دنبال شده و از تخریب راه‌ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته دوهزار و 500 میلیارد تومان قرارداد روکش آسفالت در استان منعقد شده است، افزود: بیش از 30 درصد از عملیات روکش آسفالت اجرا شده و عملیات اجرایی راه‌های باقی مانده در سال جاری انجام خواهد شد.

ساخت و آسفالت هر کیلومتر راه به بیش از 3 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

دادخواه ساخت و آسفالت هر کیلومتر راه به سه و نیم میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: عملیات راهسازی در محورهای مختلف از جمله اصفهان به طبس، فولاد شهر به نجف آباد و چندین محور دیگر در حال انجام است اما اینکه در برخی محورها به دلیل بارندگی‌های اخیر، کارهای اجرایی به تاخیر افتاده است.

وی ادامه داد: رویه آسفالت جاده‌ها عمر مشخصی دارد و تردد ناوگان سنگین باعث می‌شود که عمر مفید این رویه کاهش یابد و سطح آسفالت را صیقلی می‌کند.

مدیرکل راهداری استان در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات انجام شده در جهت کاهش تصادفات پرداخته و گفت: ما در سال گذشته بیشترین میزان خط‌کشی جاده‌ای نسبت به ده سال اخیر را انجام دادیم و با نصب حفاظ‌های بتنی، ایجاد مجتمع‌های خدمات رفاهی و ارائه آموزش‌های حوزه حمل و نقل درجهت کاهش میزان تصادفات تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره پروژه شش خطه شدن اتوبان فرودگاه و آزادراه معلم، گفت: قرار است که پیمانکار اجرای این دو پروژه تا اوایل خرداد ماه مشخص شود و پس از آن عملیات اجرایی هر دو طرح آغاز خواهد شد

ایمن‌سازی جاده‌های منتهی به معادن ضروریست 

دادخواه در ادامه سخنانش بر ضرورت ایمن‌سازی جاده‌های متنی به معادن تاکید کرده و گفت: ایمن‌سازی مسیرهای منتهی به معادن از اضافه تناژ بار کامیون‌ها جلوگیری کرده و معدن‌داران را مکلف می‌کند که به نقش خود در قبال ایمن‌سازی جاده‌ها عمل کرده و اجازه حمل بار اضافه را ندهند.

وی در پایان گفت: ما در طول در یک سال 400 میلیارد تومان برای ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز هزینه کرده‌ایم که بخش این مبلغ از محل اعتبارات ملی تأمین شده و برای ایمن‌سازی کامل نقاط خطرساز  به 10 برابر این اعتبار نیاز داریم.

افزایش 5 کیلومتری متوسط سرعت مکانی در استان

در ادامه این جلسه مجید ذهبیون رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، با تاکید بر میزان اهمیت ایمنی در حمل و نقل جاده‌ای گفت: در استان اصفهان مسئله سرعت در جاده‌ها اولین عامل سنجش در حوزه ایمنی است و متاسفانه متوسط سرعت مکانی وسایل نقلیه در استان به صورت سالانه در حال افزایش است.

وی افزود: متوسط سرعت مکانی وسایل نقلیه در استان اصفهان نسبت به سال گذشته 5 کیلومتر بر ساعت افزایش یافته که این میزان در ایام نوروز 10 کیلومتر بر ساعت بود

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: این میزان افزایش متوسط سرعت مکانی تاثیر بسزایی در افزایش آمار و شدت تصادفات دارد و باید با تلاش همگانی در بحث آگاهی‌بخش به مردم، از تبعات این افزایش سرعت جلوگیری کنیم.

وی استان اصفهان حدود  12 هزار کیلومتر راه‌ها دارد که نیمی از آن جزو راه‌های اصلی و شریانی محسوب می‌شوند، افزود: میانگین سرعت وسایل نقلیه‌ای که سال گذشته از جاده‌های استان عبور کرده‌اند، 85 کیلومتر بر ساعت بوده که این میزان در سال جاری به 90 کیلومتر بر ساعت رسیده است و در صورت ادامه‌دار بودن این وضعیت، پیش‌بینی می‌شود که میزان تصادفات 25 درصد افزایش یابد. بنابراین هرچقدر متوسط سرعت در کل شبکه کاهش یابد، میزان تصادفات نیز کاهش خواهد یافت.

بیش از 50 درصد تصادفات درون شهری موتورسوار هستند

ذهبیون با بیان اینکه در استان اصفهان سالانه 100 نفر از راکبان موتورسیکلت بر اثر تصادف در جاده‌های برون‌شهری فوت می‌کنند،افزود: میزان تصادفات منجر به جرح راکبان موتورسیکلت در جاده‌های برون‌شهری اصفهان به حدود هزار نفر در سال می‌رسد. همچنین بیش از 50 درصد از تصادفات منجر به فوت در مسیرهای درون‌شهری، موتورسیکلت‌ها هستند و سالانه بیش از 200 نفر از راکبان موتورسیکلت در تصادفات درون شهری فوت می‌کنند.

به گفته این مقام مسئول روستاهای شرق استان از جمله روستاهای زیار، دشتی و اشکاوند، حوزه پاسگاه اصفهان_کوهپایه و شهرستان‌های فلاورجان، نجف‌آباد و شاهین‌شهر بیشترین میزان تصادفات موتورسیکلت را دارند‌.

وی با بیان اینکه برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در جاده‌های برون‌شهری در حال اجرای طرح چهره به چهره هستیم، افزود: رای اجرای این طرح مبداء و مقصد، محورها و مخل دقیق تصادفات موتورسیکلت در جاده‌های برون‌شهری را شناسایی کردیم و عوامل ما در این محورها راکبان موتورسیکلتی که فاقد کلاه ایمنی هستند، متوقف کرده و پس آموزش به آنها کلاه ایمنی رایگان اهدا می‌کنند.

اهدای سیستم روشنایی رایگان به بیش از 2 هزار موتورسیکلت در طول سال

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیان داشت: علاوه بر موارد فوق ما سالانه به بیش از 2 هزار موتورسیکلت سیستم رایگان روشنایی اهدا و نصب برچسب‌های شبرنگ در راستای ایمن‌سازی وسیله تلاش  می‌کنیم؛ این طرح تاکنون برای 5 هزار نفر در سطح استان انجام شده و امیدوار هستیم که سال آینده اعتبار بیشتری برای اجرای طرح در اختیارمان قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه در بیش 90 درصد از تصادفات منجر به فوت از کمربند ایمنی استفاده نمی‌شود، گفت: مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که در کشور ما کنار 5 درصد افراد از کمربند ایمنی عقب استفاده می‌کنند و  همچنین در بیش از 95 درصد تصادفات منجر به فوت موتورسیکلت از کلاه ایمنی استفاده نمی‌شود و ضربه به سر مهم‌ترین عامل فوت است.

90 درصد تصادفات ناشی از عوامل انسانی است

ذهبیون بیان داشت: بر اساس مطالعات انجام شده 90 درصد از تصادفات استان اصفهان ناشی از عامل انسانی است و عدم توجه به جلو بیشترین گستردگی را در این عامل دارد‌.

وی در پاسخ به این سوال که افزایش جرایم رانندگی چقدر در کاهش تصادفات موثر خواهد بود، خاطرنشان کرد: جرایم رانندگی در حوزه اختیارات قانون‌گذار و پلیس راهنمایی و رانندگی است اما مطالعات نشان می‌دهد که مجموع جرایم رانندگی از 50 درصد درآمد خانوار بیشتر است اما در کشور ما خلاف این رویه وجود دارد و افزایش جرایم رانندگی به ویژه درمورد تخلفاتی مثل افزایش سرعت و نبستن کمربند ایمنی، می‌تواند به کاهش آمار تصادفات کمک کند

انتهای پیام/170/

دیگر خبرها

  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود