Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان گرگان - حسین طلوعیان گفت: فعالیت واحد‌های صنفی و مشاغلی که میزبان مشتری در محل هستند، مشروط به آن است که مراتب تزریق دو دز واکسن کرونا به همه صاحبان مشاغل، کارفرمایان، کارکنان و مشتریان مربوطه و نیز قرار نداشتن آنان در دوره قرنطینه و درمان بیماری کرونا، در سامانه امید درج شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: اخذ کد QR از سامانه و نصب آن در ورودی همه واحد‌ها و فعالیت‌های صنفی، به طوری که از طریق خدمت گیرنده قابل رویت باشد.

به گفته طلوعیان تشکل‌های صنفی موظفند، چگونگی کنترل برخط تزریق واکسن و در وضعیت قرنطینه و بیمار نبودن مراجعین و مشتریان را  از طریق سامانه، نظارت کنند.

 طلوعیان می گوید:خدمت گیرندگان موظفند QR پروفایل شهروندی خود را از سامانه اخذ و در تلفن همراه خود ذخیره و قبل از ورود به محل واحد‌ها و فعالیت‌های صنفی، آن را به متصدیان مربوط ارائه کنند.

او گفت: خدمت گیرندگانی که مراتب تزریق واکسن به آن‌ها در سامانه ثبت نشده و یا در وضعیت قرنطینه و تحت درمان بیماری کرونا باشند، نمی‌توانند در محل واحد‌ها و فعالیت‌های صنفی حضور داشته باشند.

او گفت:اتاق‌های اصناف و سایر تشکل‌های صنفی موظفند ضمن نظارت مؤثر بر چگونگی رعایت الزامات مربوط در حوزه عملکرد واحد‌ها و فعالیت‌های صنفی، نسبت به آن دسته از واحد‌ها و فعالیت‌های صنفی ذیربط، که الزامات مقرر را نقض کرده اند، به ترتیب زیر و در چارچوب ساز و کار‌های اجرایی تعیین شده اقدام کنند:

طلوعیان می گوید:در مرحله اول، ارسال اخطار کتبی پلمب به واحد و فعالیت صنفی متخلف و درج آن در سامانه، در مرحله دوم، درخواست مسدود شدن پوز بانکی واحد و فعالیت صنفی متخلف به مدت دو هفته از طریق سامانه و در مرحله سوم، پلمب ۳۱ روزه واحد و فعالیت صنفی متخلف و درج گزارش آن در سامانه انجام شود.

او گفت: مؤسسات و شرکت‌های دارای شناسه ملی در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (اداره کل ثبت شرکت ها) پس از ابلاغ این دستورالعمل و اعلام سازمان مذکور، موظفند مشخصات کارکنان خود را ظرف مدت یک ماه در سامانه بارگذاری و QR کد اختصاصی را دریافت کنند.

در صورت رعایت نکردن الزامات مقرر در اینگونه شرکت ها، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به عنوان ناظر عالی، مراتب تخلف آن‌ها را برای رسیدگی قانونی، به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعکس و ضمن پیگیری جدی، نتیجه را در سامانه درج می‌ کنند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن امیکرون کرونا فعالیت واحدهای صنفی واحد ها و فعالیت های صنفی او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان یزد با اشاره به صدور اخطار برای واحدهای آلاینده، از پلمب دو واحد شن و ماسه متخلف و آلاینده در یزد خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سید رضا نورانیان صبح امروز در جریان بازدید از واحدهای شن و ماسه یزد اظهار داشت: بحث آلودگی هوا یکی از موضوعات بسیار مهمی است که در این دولت به صورت جدی مورد توجه قرار دارد و اقدامات گسترده‌ای در زمینه مقابله با آن صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اعتراضاتی که مردم برخی از نقاط داشتند، نسبت به آلایندگی واحدهای شن و ماسه بود که در این زمینه بازدید‌های لازم با صدور تذکر از سوی همکاران ما انجام گرفت.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان یزد ادامه داد: در این راستا، تیم پایش با همکاری واحد حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست یزد دو واحد آلاینده شن و ماسه را در جاده یزد بافق با حکم قضایی و همراهی ماموران پاسگاه انتظامی فهرج پلمپ کردند.

نورانیان با اشاره به اینکه به همین دو واحد هم پیش از پلمپ اخطارهای قانونی برای رفع آلودگی داده شده بود تصریح کرد: این واحدها علاوه بر اینکه در لیست صنایع آلاینده استان قرار داشتند و علی رغم اخطارها و مهلت‌های داده شده، اقدام اصلاحی مؤثری انجام نداده و آلودگی ذرات آنها استمرار داشته است.

وی با تاکید بر اینکه واحدهای آلاینده حتما باید نسبت به کاهش و رفع آلودگی اقدام لازم را انجام دهند گفت: با انجام این دو مورد پلمپ، تا رفع کامل آلایندگی از ادامه فعالیت واحدهای مذکور جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند