Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - آوا فلاح؛ طرح آزادسازی واردات خودرو پس از اینکه دو بار از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای نگهبان رد شد، دوباره در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ تصویب شد. مهدی دادفر، دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در واکنش به تصویب آزادسازی واردات خودرو پیش از این به اقتصاد آنلاین گفته بود که از تصویب این طرح در کمیسیون تلفیق متعجب شده است، زیرا این طرح هر دو بار گذشته به دلیل کمبود ذخایر ارزی از سمت نهادهای بالادستی مجلس رد شده و حالا چه اتفاقی افتاده که این طرح باز هم در دستور کار قرار گرفته است؟ آیا مشکلات ارزی یک شبه حل شده است؟

از سمتی بحث تهاتر نفت با کالاهای مختلف در دستور کار وزارتخانه‌های مختلف قرار گرفته و این شائبه را ایجاد کرده که احتمالا واردات خودرو قرار است در ازای تهاتر با نفت انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تنگنای ارزی رفع شد؟

چندی پیش طرح واردات ۵۰ هزار خودرو در کمیسیون صنایع مجلس تصویب شد. این موضوع در حالی رخ می دهد که  پس خروج آمریکا از برجام واردات خودرو به کشور ممنوع شد و هربار که مجلس طرح آزادسازی واردات خودرو را به صحن برد این طرح به بهانه تنگنای ارزی رد شد. 

سید مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پیشتر گفته بود که ارز در اختیار کشور باید صرف واردات کالاهای اساسی و ضروری شود. اما خودرو جزو کالاهای اساسی نیست و نباید ارز کشور را صرف واردات خودرو کرد.

حالا اما وضعیت متفاوت است و کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ آزادسازی واردات خودرو را تصویب کرده است. 

این موضوع در حالی رخ می دهد که حالا کابینه ابراهیم رییسی می گوید تهاتر نفت با انواع کالا را در دستور کار خود قرار داده است. پیش از این وزارت نفت اعلام کرده بود که شرکت ملی نفت در ادامه بی اثر کردن تحریم ها، استفاده از شیوه تهاتر فروش نفت در مقابل کالا و تجهیزات را به عنوان یکی از شیوه های مطرح شده در وصول مطالبات نفتی مورد توجه قرار داده است.

از آن سمت تصویب طرح واردات خودرو در کمیسیون تلفیق مجلس این پرسش را پدید آورده که مشکل ارز بری خودرو برطرف شده یا قرار است واردات خودرو با تهاتر نفت انجام شود؟

علی جدی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در این زمینه به اقتصاد آنلاین می گوید: واردات خودرو توسط بخش خصوصی انجام می شود و در مورد تهاتر نهاده های دامی باید گفت چون تامین بخشی از آن بر عهده دولت است با ارز ۴۲۰۰ محاسبه می شود و ماهیت آن نسبت به واردات خودرو متفاوت است.

این نماینده مجلس تاکید می کند: تهاتر نفت فقط برای کالاهای اساسی مورد استفاده قرار می گیرد چون دولت به هر نحوی که باشد باید کالاهای اساسی کشور را تامین کند و حالا با نبود ارز این کار را با تهاتر انجام می دهد.

جدی ادامه می دهد:  طرحی که درباره آزادسازی واردات خودرو تصویب شده، واردات خودرو در ازای صادرات قطعات و صنایع مرتبط با نیرو محرکه است و ۵۰ هزار خودرو نیز با نرخ ارز نیمایی به کشور وارد می شود.

احمد امیرآبادی فراهانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه هم در پاسخ به این پرسش به اقتصاد آنلاین  گفت: در حال حاضر در مجلس موضوعی مبنی بر تهاتر نفت برای واردات خودرو وجود ندارد و در رابطه با قیمت ارزی که قرار است برای واردات خودرو در نظر گرفته شود باید وزارت صنعت، معدن و تجارت تصمیم گیری کند. 

جبار کوچکی نژاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس هم در این زمینه به اقتصاد آنلاین توضیح می دهد: در بحث خودرو همیشه چالش هایی وجود دارد؛ تهاتر نفت با خودرو بسیار بعید است و  این که بدون انتقال ارز بتوانند خودرو وارد کشور کنند بحثی است که تصویب شده ولی باید ببینیم در وزارت صمت چه اتفاقی می افتد. البته اولویت هم واردات خودروهای سواری نیست و  در حال حاضر صحبت از واردات خودروهای سنگین تجاری مانند اتوبوس ها، ماشین آلات سنگین و راهسازی است.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد فروش فوری ایران خودرو ۲۱ بهمن ماه + جزییات و لینک ثبت نام خودرو نفت واردات خودرو صادرات تهاتر احمد امیرآبادی فراهانی آزادسازی واردات خودرو بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط ماجرای آزادسازی واردات خودرو به کجا رسید؟ صادرات ایران خودرو رونق گرفت گلایه خودروسازان از آزادسازی واردات خودرو! آخرین اخبار درباره واردات خودرو نماینده مجلس: خودروی تولید داخل نداریم! کارنامه تجارت خارجی در دولت رییسی ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها خودرو با نفت تهاتر می شود؟ / سرانجام آزادسازی واردات خودرو به کجا رسید؟ حاشیه‌های سوپر کارت فوتبال ایران پادکست عصرگاه اقتصادآنلاین ۱۴۰۰/۱۱/۱۸ پیش بینی قیمت طلا و سکه برای ۱۹ بهمن/ استقبال از کاهش قیمت‌ تلاش گل گهر برای افزایش سهم تجاری از بازار‌های داخلی و جهانی صدور مجوزهای صادرات محصولات کشاورزی به مالزی تسریع می شود سفیر جدید فلسطین در تهران با ۵ میلیون چه موبایلی بخریم؟ (جدول) حول در صنعت پرداخت با توسعه کیف پول الکترونیکی فرار رو به جلوی دژپسند ایران توانایی صادرات ١٠٠ میلیون ماسک را دارد پیش بینی قیمت دلار برای ۱۹ بهمن / دلار به استقبال دور جدید مذاکرات رفت مستاجران مینی سیتی چقدر اجاره می دهند؟ بهبود احساسات سرمایه‌گذاران نشان دهنده احتمال تغییر روند اصناف چطور کد QR code بگیرند؟ دستورالعمل‌ های دامپزشکی به نفع بخش خصوصی بازنگری می‌ شود افزایش ۸۲۰ درصدی مالیات سیگار در سال آینده! رییسی: اقتصاد کشور را منتظر برجام نمی گذاریم سدان جدید گروه بهمن جایگزین خط تولید وانت می شود / تفکر توسعه؛ باور اصلی گروه بهمن تخصیص برق رایگان به مشکل خورد مهلت ۱۲ روزه به صاحبان کارتخوان زندان هرات مملو از زندانیان محاکمه نشده ثبت نام ایران خودرو ۲۱ بهمن (فروش فوری) + جزییات و لینک ثبت نام شعبه بیمه آسیا؛ به ریاست شورای هماهنگی استان خراسان شمالی رسید محبوب ترین‌ موبایل های بازار چند؟ (جدول) وام ازدواج و فرزندآوری در سال آینده + جزییات این کارتخوان ها به زودی غیرفعال می شوند این مواد غذایی برای سرماخوردگی مضر است جهش سود خالص و سقوط قیمت سهم؛ دو روی سکه «ذوب» سفر ارزان به استانبول چند؟ (جدول) حذف گوشت و برنج از فروشگاه های اینترنتی! ثبات در بازار سیمان و فولاد با اجرای الگوی جدید ساماندهی بازار کالاهای پایه راه‌ های جدیدی که کرونا برای فقرا پیش پای دولت‌ ها گذاشت درمان سرفه کودکان با این روش مبتلایان به این اختلال مراقب علایم شدید کرونا باشند فروش فوری ایران خودرو ۲۱ بهمن ماه + جزییات و لینک ثبت نام آشنایی با موثرترین حبوبات بر کاهش وزن دانشگاه شهید بهشتی دوباره مجازی شد اولین شرکت قانونی ارز دیجیتال در روسیه مجوز گرفت کراس اوور جدید هیوندا + عکس استفاده از روش‌ های سنتی لئوناردو داوینچی در مراقبت های زیبایی افتتاح پایانه مرزی رازی تا پایان سال دیدار امیرعبداللهیان با وزیر خارجه فنلاند + عکس قیمت برنج ارزان شد؟ (جدول) وام فرزندآوری افزایش پیدا کرد علل پف صبحگاهی چشمان چیست؟ پرسپولیس صفر - فولاد یک / شاگردان نکونام قهرمان سوپرجام شدند راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرهای قرمز خودرویی برگزار می شود ۳ اولویت دستگاه های اطلاعاتی چرا علایم کرونا طولانی می شود؟ DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو نفت واردات خودرو صادرات تهاتر احمد امیرآبادی فراهانی آزادسازی واردات خودرو آزادسازی واردات خودرو اقتصاد آنلاین واردات خودرو کالاهای اساسی کمیسیون تلفیق ایران خودرو تهاتر نفت تصویب شد ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۶۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خودروی موردبحث را می‌توان یکی از اولین وانت پیکاپ های کاملاً برقی چینی با دو موتور و سیستم چهار چرخ محرک دانست. البته همان‌طور که گفته شد جک T۹ هانتر برقی بر اساس نسخه درون‌سوز این خودرو شکل می‌گیرد. T۹ یک وانت میان سایز است که از سال ۲۰۲۰ تاکنون در بازار حضور دارد و سال قبل فیس لیفت شده است. همانطور که قبلا در پدال نیز اشاره کردیم، جک T۹ قرار است توسط کرمان موتور در کشورمان نیز عرضه شود.

براساس گزارش پدال، جک T۹ برقی قبلاً در نسخه پروتوتایپ رؤیت شده و محصولی آشنا به نظر می‌رسد. البته باید گفت نسخه بدون آلایندگی این خودرو تفاوت‌های ظاهری نسبتاً زیادی با مدل درون‌سوز دارد تا بهتر از آن متمایز شود. در بخش جلوی این خودرو طراحی کاملاً متفاوتی را شاهد هستیم و مکان لوگوی جک نسبت به مدل درون‌سوز تغییر کرده است. با اینکه پوشش اطراف جلوپنجره تفاوت زیادی نسبت به مدل برقی ندارد اما اندکی به‌روزرسانی جهت هماهنگی با کلیت بخش جلو صورت گرفته است. رینگ‌های ۱۸ اینچی جک T۹ هانتر برقی از پوشش آیرودینامیک برای بهبود شعاع حرکتی سود می‌برند. نسخه‌های درون‌سوز این وانت پیکاپ چینی به رول کیج و ریل‌های جانبی در فضای بار مجهز هستند اما در مدل برقی خبری از آن‌ها نیست و تنها ریل‌های کرومی ساده در کناره‌های فضای بار به چشم می‌خورد. همچنین پوشش پلاستیکی مشکی‌رنگی نیز اطراف شیشه عقب این وانت بکار رفته است.

نسخه بدون آلایندگی T۹ طول/عرض/ارتفاع ۵۶۲۰/۱۹۶۵/۱۹۲۰ میلی‌متری داشته و طول فضای بار آن نیز به ۱۸۱۰ میلی‌متر می‌رسد. نیروبخش این خودرو دو موتور برقی است که در جلو ۹۴ اسب بخار قدرت و ۱۷۶ نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند درحالی‌که قدرت و گشتاور موتور برقی عقب به ۲۱۴ اسب بخار و ۳۴۲ نیوتون متر می‌رسد. باتری لیتیوم آهن فسفات ۸۸ کیلووات ساعتی T۹ هانتر برقی نیز با یک‌بار شارژ توان پیمایش ۵۰۰ کیلومتری را فراهم خواهد کرد.

از نظر طراحی کابین تفاوت زیادی بین مدل‌های برقی و درون‌سوز جک T۹ وجود ندارد هرچند مهم‌ترین تغییر را می‌توان دکمه چرخان مربوط به انتخاب‌گر دنده در کنسول مرکزی دانست. این وانت چینی با اینترفیس ژیلینگ ۳.۰، کنترل صوتی، ناوبری دو حالته، شارژ بی‌سیم گوشی هوشمند، خروجی برق ۲۲۰ ولتی و صندلی‌های برقی عرضه خواهد شد. گفته می‌شود جک در حال کار روی نسخه پلاگین هیبریدی T۹ نیز هست و می‌خواهد آن را در سال ۲۰۲۵ عرضه کند. در خاتمه باید دانست چینی‌ها قبلاً نسخه برقی از وانت T۸ را نیز در بازارهایی همچون کنیا عرضه کرده‌اند.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899930

دیگر خبرها

  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • (ویدئو) مردم را با واردات خودرو‌های برقی سرکار نگذاریم
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟