Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدی وحیدی دوشنبه در جریان بازدید از شهر امام خمینی(ره) در گفت‌و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه تبدیل شهر امام خمینی(ره) که یکی از بخش های تابع شهرستان ماهشهر است یک مطالبه عمومی این منطقه است افزود:ابتدا موضوع شهرستان شدن شهر بندر امام خمینی(ره) در سطح استان بررسی می‌شود .

وی گفت: بعد از بررسی کارشناسی در استان نتیجه در وزارت کشور نیز بررسی و سپس تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ابتدا تبدیل شدن شهرامام خمینی(سربندر) به شهرستان باید با قوانین موجود تطبیق داده شود چون طبق قانون هر شهری برای تبدیل شدن باید ۲ بخش شهری داشته باشد که در زمان حاضر شهر امام خمینی(ره) این ویژگی را ندارد.
وزیرکشور در ادامه افزود: البته باید آیتم های دیگر از جمله میزان جمعیت هم  مورد ارزیابی قرار گیرد.
در جریان بازدید وحیدی از شهر بندر امام خمینی(ره) رییس شورای اسلامی این شهر از وزیر کشور و دولت سیزدهم خواست موضوع تبدیل شدن این بخش شهری به  شهرستان را که به گفته وی در دولت های قبلی وعده آن داده شده بود را تصویب و عملی کند.
وزیر کشور برای انجام یک سفر ۲ روزه ، صبح دوشنبه برای افتتاح چند طرح عمرانی ، بررسی وضعیت زلزله زدگان اندیکا و بازدید از شهر بندری  شادگان وارد اهواز شد.
به گزارش ایرنا شهر امام خمینی(ره) یا همان سربندر که در ۱۰ کیلومتری مجتمع بندری امام خمینی(ره) قرار دارد ۹۰هزار نفر  جمعیت دارد ولی تنها شهری است که به علت وضعیت خاص جغرافیایی و نبود آب شیرین و قابل دسترس هیچ روستای تابعه ندارد.


بررسی افزایش سقف وام بهسازی مسکن سیل زدگان شهر بندر امام خمینی(ره)
وزیر کشور گفت: افزایش سقف وام ساخت وبهسازی مسکن سیل زدگان شهر بندر امام خمینی(ره) در وزارت کشور بررسی خواهد شد تا روند ساخت و ساز پنج هزار واحد آسیب دیده از سیل مهیب آذر ماه ۱۳۹۹ این شهر شتاب گیرد.
وحیدی به ساکنان این شهر قول داد موضوع افزایش سقف وام مسکن که هم اکنون ۱.۸میلیارد ریال است بررسی کند.
 وزیر کشور در ادامه ابراز امیدواری کرد سقف وام مسکن سیل زدگان این منطقه محروم افزایش یابد.
درخواست اصلی ساکنان سیل زده شهر امام خمینی(ره) از وزیر کشور ، افزایش سقف وام ساخت خانه است که به گفته آنان با افزایش مصالح ساختمانی به خصوص آهن و سیمان ، قادر نیستند خانه های نیمه تمام خود را با گذشت بیش از یک سال از وقوع سیل ، تکمیل کنند.

شهر بندر امام خمینی در ۱۰۰کیلومتری جنوب اهواز واقع شده است.

   

برچسب‌ها وزیر کشور بندرامام خمینی خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزیر کشور بندرامام خمینی خوزستان وزیر کشور بندرامام خمینی خوزستان شهر بندر امام خمینی ره شهر امام خمینی ره افزایش سقف وام وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۷۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟

خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت معصومه حائری
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی (ره)
  • دستور وزیر کشوربه استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • همه دستاوردهای امروز ایران اسلامی، از برکات نهضت امام راحل است