Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ مرکز فوریت‌های پلیسی که بانام اختصاری پلیس ۱۱۰ شناخته می‌شود برای نخستین بار در سال ۷۹ برای پاسخگویی سریع به نیازهای هموطنان و مقابله ضربتی با جرایم خشن راه اندازی شد. به گفته سردار رویانیان نخستین رئیس پلیس ۱۱۰ کشور، این مرکز در کلانتری‌ها تشکیل شد تا مأموران کلانتری برای در مواقع اضطرار در کمتر از ۱۵ دقیقه خود را به محل حادثه برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شهروندان که با خبرگزاری مهر تماس گرفته است می‌گوید: «چند شب قبل دو نفر به خاطر جای پارک به من حمله کردند که موجب ترس و وحشت همسرم شد. این افراد خود را بزرگ محله می‌دانستند و مرا تهدید می‌کردند؛ وقتی با تهدید آنها روبرو شدم بلافاصله با پلیس ۱۱۰ پایتخت تماس گرفتم. اما در نهایت بعد از ۴۰ دقیقه گشت ۱۱۰ به محل رسید»

سوال اصلی این شهروند این بود که تخلفات پلیس (دیر رسیدن مأموران ۱۱۰) را به کجا باید اعلام کند. همین گلایه بهانه‌ای شد تا دیر رسیدن ۱۱۰ به محل را با سردار مهدی معصوم بیگی رئیس پلیس پیشگیری مطرح کنیم.

تخلفات پلیس را به ۱۹۷ اعلام کنید

سردار معصوم بیگی ضمن اعلام اینکه هر تخلفی از سوی پلیس را می‌توان به ۱۹۷ اعلام کرد، گفت: برای حضور مأموران در صحنه یک استاندارد تعریف شده است که طبق آن مأموران مرکز فوریت‌های پلیس باید زیر ۱۵ دقیقه در صحنه حضور پیدا کنند اما در کلانشهرهایی مانند تهران به دلیل وضعیت ترافیکی گاهاً این زمان بیشتر از نرم استاندارد آن طول می‌کشد.

وی افزود: البته دلیل دیگری که مأموران دیر به صحنه می‌رسند این است که مردم برای هر موضوعی با ۱۱۰ تماس می‌گیرند. در صورتی که باید فقط برای موارد اورژانسی با ۱۱۰ تماس گرفت.

رئیس پلیس پیشگیری گفت: زمانی که تقاضا غیرعادی شود کار مأمور هم سخت‌تر می‌شود و دیگر نتیجه مطلوب را مشاهده نمی‌کنیم.

به گفته معصوم بیگی، ترافیک و حجم بالای مأموریت‌ها دلایلی هستند که سبب می‌شود مأموران ۱۱۰ دیر به صحنه برسند.

چه مواردی برای پلیس اورژانسی هستند

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه مواردی جزو اورژانس‌های پلیس می‌شود گفت: مواردی اورژانسی تلقی می‌شود که اگر پلیس حضور پیدا کند ادامه آن جرم و جنایت متوقف می‌شود و یا اینکه صحنه جرم به گونه‌ای است که نباید به هم بخورد و حضور سریع پلیس به کشف جرم کمک می‌کند.

رئیس پلیس پیشگیری افزود: بعضی جرایم جنبه جنایتی دارد برای پلیس به علاوه دو مورد قبلی از اولویت بالایی برخوردار است و مأموران بلادرنگ در این سه صحنه به سرعت حضور پیدا می‌کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی از شهروندان اعلام می‌کنند ما زمانی که به خانه بر می‌گردیم با سرقت منزل مواجه شده ایم با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته ایم اما ساعت‌ها طول کشیده تا مأمور به صحنه مراجعه کند. آیا سرعت، جزو موارد اورژانسی نیست؟ تصریح کرد: مشخص نیست که سرقتی که رخ می‌دهد برای چند روز قبل است. حضور فوری پلیس در محل سرقت منزل موضوعیت ندارد. ما از مردم می‌خواهیم تماس‌هایی با ۱۱۰ دارند را دسته بندی کنند تا حجم خدمات متعادل‌تر شود.

مأموران ۱۱۰ مأموریت‌ها را اولویت بندی می‌کنند

وی افزود: هنگامی که با ۱۱۰ تماس گرفته می‌شود آن تماسی که فوری است فوراً مراجعه می‌کنیم و آنجایی هم که در اولویت‌های ۲ و ۳ قرار دارد کمی با تأخیر مراجعه می‌کنیم چرا که تأخیر پلیس در آن صحنه‌ها در استمرار جرم تأثیری ندارد و حضور فوری پلیس به کشف جرم کمک نمی‌کند.

معصوم بیگی خاطرنشان کرد: اگر مردم برای هر موضوعی با اورژانس اجتماعی یا اورژانس پزشکی تماس بگیرند دیگر خدمات مطلوب و به موقعی از آنها نمی‌بینند چرا که حجم مأموریت‌ها بی جهت زیاد می‌شود. در رابطه با مرکز فوریت‌های پلیسی هم این موضوع صدق می‌کند.

وی در پایان گفت: از مردم خواهش می‌کنم دسته بندی تماس با ۱۱۰ را رعایت کنند تا آنها هم به پلیس در مأموریت‌ها کمک کنند.

۱۱۰ از ادعا تا عمل فاصله دارد

به نظر می‌رسد فعالیت پلیس ۱۱۰ زیر نظر کلانتری‌ها و نظارت ناکارآمد سبب شده است تا این یگان نتواند رضایتمندی مردم را جلب کند چراکه موقعیت‌هایی که شهروندان در تماس با این مرکز تجربه کرده اند با آنچه که ناجا مدعی آن است در عمل تفاوت بسیار دارد.

به گفته سردار معصوم بیگی شاید اگر اولویت‌های مأموریتی به مردم یاد داده شود تا تنها در مواقع اورژانسی با ۱۱۰ تماس گرفته شود بتوان عملکرد سریع‌تر و بهتری را از این یگان مشاهده کرد.

کد خبر 5419265 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی معصوم بیگی رئیس پلیس پیشگیری ناجا پلیس 110 شهرداری تهران شورای شهر تهران سازمان تامین اجتماعی وزارت آموزش و پرورش نیروی انتظامی ترافیک شهرداری منطقه 13 غلامحسین محسنی اژه ای یوسف نوری آلودگی هوا پزشکی قانونی علی اکبر رنجبر کرمانی سازمان حج و زیارت سازمان زیباسازی شهرداری تهران ۱۱۰ تماس معصوم بیگی مأموریت ها رئیس پلیس پلیس ۱۱۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۸۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام مسیر رسیدن به المپیک در دوومیدانی/ برنامه اعزام‌ها مشخص شد

به گزارش خبرنگار مهر، اعضاء هیات رییسه فدراسیون دوومیدانی روز پنج‌شنبه با حضور حسین مطیعی سرپرست این فدراسیون تشکیل جلسه دادند که یکی از مهمترین مصوبه‌های این نشست اعزام ورزشکاران به رقابت‌های بین المللی در راستای کسب سهمیه المپیک و پیگیری مسایل و امور مرتبط با آن بود.

در حال حاضر فرزانه فصیحی با کسب مدال طلا در مسابقات قهرمانی داخل سالن آسیا سهمیه حضور در بازی‌های المپیک پاریس را کسب کرده است. حسن تفتیان، حمیده اسماعیل نژاد، مهدی پیرجهان، مهدی صابری و حسین رسولی دوومیدانی کارانی هستند که شانس این را دارند از طریق رنکینگ جهانی ورودی المپیک را کسب کنند که برخی از ورزشکاران در رقابت برای حفظ جایگاه خود هستند.

پژمان معتمدی سرپرست دبیری فدارسیون دوومیدانی در گفت وگو با خبرنگار مهر درخصوص برنامه این ۵ دونده برای کسب سهمیه المپیک پاریس اظهار داشت: روز چهارشنبه ما جلسه ای با ورزشکارانی داشتیم که این شانس را دارند تا بتوانند سهمیه بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس را به دست بیاورند. البته در این جلسه حمیده اسماعیل نژاد و فرزانه فصیحی حضور نداشتند و قرار شد با این دو نفر به طور مجازی جلسه را برگزار کنیم.

وی افزود: اما در جلسه‌ای که با سایر ملی پوشان داشتیم مقرر شد حسین رسولی نماینده پرتاب دیسک ایران در مسابقات ازبکستان، کره جنوبی، جام کازانوف قزاقستان و در نهایت مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا کند. مهدی پیرجهان نیز به مسابقات قطر، غرب آسیا، مسابقات قزاقستان اعزام خواهد شد، پیرجهان علاوه بر این در مسابقات قهرمانی کشور نیز شرکت خواهد کرد.

سرپرست دبیری فدارسیون دوومیدانی ادامه داد: مهدی صابری در پرتاب وزنه نیز مسابقات نیجریه، سنگال، قزاقستان و قهرمانی کشور را دارد و باید در این رویدادها حضور پیدا کند و در نهایت حسن تفتیان را در ماده ۱۰۰ متر داریم که او هم قرار است در رقابت های جایزه بزرگ کشور امارات، فرانسه، قزاقستان و در پایان مسابقات قهرمانی کشور حضور داشته باشد.

معتمدی در پایان تاکید کرد: نتایج این جلسات و اعزام به مسابقات مانند یک قرارداد دو طرفه بین فدارسیون دوومیدانی و ورزشکاران منعقد می گردد که هر دو طرف با توجه به تعهدی که دارند موظف به اجرای قرارداد می باشند.

کد خبر 6089555

دیگر خبرها

  • کشف ۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • خوش‌بینی بایرن مونیخ از رسیدن جمال موسیالا به بازی مقابل رئال مادرید
  • ۲۷ متهم متواری در اصفهان دستگیر شدند
  • فوت ۲ نوجوان بر اثر واژگونی موتورسیکلت در یزد
  • بيش از 89 هزار تماس با مرکز فوريت هاي پليسي گلستان
  • فوت ۲ نوجوان یر اثر واژگونی موتورسیکلت در یزد
  • کدام دانشگاه‌های آمریکا صحنه اعتراضات دانشجویی حمایت از غزه است؟
  • اعلام مسیر رسیدن به المپیک در دوومیدانی/ برنامه اعزام‌ها مشخص شد
  • اظهارات سردار رادان درباره چرایی طرح حجاب: چشم مردم به بی‌حیایی عادت کند، غیرت گرفته می‌شود
  • میانگین ۴ دقیقه‌ای رسیدن به محل آتش‌سوزی‌ها در سمنان/ گرفتن ۲۱۴ حیوان موذی در یک سال