Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@08:30:11 GMT

شدت اومیکرون در این افراد کم است!

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۹۱۵۷

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، پوژیا شجاعی، درباره میزان مراجعان و بستری شدگان با تشخیص کرونا اظهار کرد: تا ۱۰ روز پیش تقریباً بخش آی سی یو بیمارستان امام حسین (ع) از کووید خالی بود ولی بعد از پیک جدید اومیکرون یکی از بخش‌های آی سی یو بیمارستان به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.

وی افزود: بیشتر مراجعان با درگیری بالای ریوی در بخش آی سی یو بستری شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شدت درگیری و بیماری زایی سویه جدید کرونا در مقایسه با سویه های دیگر را کمتر دانست و تاکید کرد: این واریانت جدید در کودکان بیشتر مشاهده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون علیه کرونا یکی از مهم‌ترین عواملی است که شدت بیماری زایی در سویه اومیکرون را کاهش داده عنوان کرد: در عین حال به این خاطر که افراد بیشتری به اومیکرون به دلیل خاصیت سرایت پذیری بالا مبتلا شده‌اند، به نظر می‌رسد در هفته‌های آتی با چالش‌های جدی تری روبه رو شویم.

شجاعی اضافه کرد: اصلاً دور از انتظار نیست با این حجم بالای بیماری زایی با سویه اومیکرون، هفته‌های آتی همچنان خدمات بیمارستانها صرفاً به بیماران مبتلا به کووید اختصاص یابد.

این متخصص آی سی یو پیشگیری را کارآمدترین روش در کنترل کرونا دانست و اظهار امیدواری کرد که هر چه سریع‌تر نوبت سوم واکسیناسیون نیز به صورت عمومی انجام شود.

وی ادامه داد: تنها راه شکستن چرخه انتقال کرونا پیشگیری، رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ماسک زدن و عدم تردد در اماکن پر ازدحام و مسقف است.

به گفته شجاعی چرخش‌های بالای ویروس کرونا می‌تواند سر آغاز شکل گیری جهش‌های جدید باشد، دور از تصور نیست که واریانت های جدید همانند سویه های دیگر خطرات بیشتری به دنبال داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه بیشترین نگرانی کادر بهداشت و درمان معطوف به هفته‌های آینده است خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی‌های انجام شده به نظر می‌رسد در هفته‌های آتی به پیک کرونا برسیم.

این متخصص آی سی یو در ادامه با بیان اینکه درمان بیماران کرونایی با سویه اومیکرون تفاوت چندانی با سایر سویه ها قبلی ندارد اضافه کرد: بیشتر درمان‌ها حمایتی است ولی اگر چنانچه وضعیت بیماری زایی حادتر شود و یا فرد دچارتب مقاوم، افت اکسیژن خون و یا مشکلات حاد ریوی باشد حتماً باید به مراکز درمانی مراجعه کند.

به گفته شجاعی، کووید ۱۹ می‌تواند زمینه لخته زایی را بیشتر کند ولی به این معنی نیست که تمام افرادی که سابقه آمبولی دارند بعد از ابتلاء بیش از سایرین در معرض خطر قرار دارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: بستری شدگان جدید با تشخیص کرونا در موج اومیکرون، بیشتر بیمارانی هستند که مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای هستند.

وی ادامه داد: بیشتر افرادی که به رغم دریافت سه دوز واکسن کووید ۱۹ دوباره به کرونا مبتلا شده‌اند، این بیماری را همانند یک سرماخوردگی تجربه کرده‌اند که بعد از گذشت چهار تا پنج روز علائم بیماری کمتر شده است.

شجاعی با بیان این سخت‌ترین دوره پاندمی زمانی است که مردم از رعایت شیوه نامه‌ها خسته می‌شوند، گفت: به هیچ عنوان واکسن زدن مهر تأییدی بر عدم ابتلاء و یا تجربه یک دوره سبک بیماری نیست، ممکن است هر فردی با هر شرایطی به کرونا مبتلا شود و شرایط سخت بیماری را تجربه کند بنابراین تنها راه مقابله با این بیماری رعایت بی کم و کاست پروتکل‌های بهداشتی است.

منبع: مهر این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد فروش فوری ایران خودرو ۲۱ بهمن ماه + جزییات و لینک ثبت نام سرما خوردگی ویروس کرونا ابتلا به کرونا ویروس اومیکرون دوز سوم واکسن بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط اگر دچار سرماخوردگی شویم کرونا نمی گیریم؟! احتمال ابتلای تزریق کنندگان دوز سوم به کرونا چقدر است حتی کوچک‌ترین علامت سرماخوردگی اومیکرون است چه تعداد دوز سوم واکسن در کشور تزریق شد؟ کدام مدارس باید تعطیل شود؟ بیش از ۵۱۰ هزار دوز واکسن کرونا تزریق شد ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها چگونه دوران دانشجویی‌جزو سوابق بازنشستگی می‌ شود؟ چند عامل اثر گذار بر کیفیت خواب شما این نوع سرطان با ورزش درمان می شود؟! بیت کوین در یک قدمی کانال ۴۵ هزار دلاری لزوم اجرای برنامه هایی برای زندگی سالم سالمندان شدت اومیکرون در این افراد کم است! پاسخ مدیران خودرو به مشتریان در خصوص قیمت های جدید صدری: اعتراض ما به بیرانوند قانونی بود بیرانوند: التماس کردم که بیایید توافق کنیم عراق از قطر گاز می خرد منتظر حذف کنکور نباشید تب سنج را چند بخریم؟ + جدول همه آنچه باید درباره اندروید ۱۲ بدانید اطلاعیه سازمان مالیاتی خطاب به فعالان اقتصادی تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای تعاونی ها مقایسه تارا با دنا پلاس / کدام سدان ایران خودرو، ماشین بهتری است؟ قیمت ها با حذف ارز ۴۲۰۰ چقدر افزایش می یابد؟ هزینه اقامت در هتل های لوکس دبی چند؟ + جدول سرمایه‌ گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه در پروژه‌ های بزرگ صنعتی در مسئله گرانی برنج وزارت کشاورزی مقصر است بیم و امیدهای بازار تلویزیون های اینترنتی یخچال سایدبای‌ ساید ارزان چند؟ (جدول) طرف غربی در حوزه لغو تحریم تصمیم جدی اتخاذ کند پراید بالاخره کوتاه آمد (جدول قیمت ها) تحریم ها نقض آشکار حقوق بشر است آخرین نتایج آرای سیمرغ مردمی جشنواره فجر دیدار تاریخی امیر قطر و حاکم امارات محبوب ترین مرورگر‌های اینترنتی از سال ۱۹۹۴ + فیلم رسیدن به پله آخر مذاکرات محدودیت‌های کرونایی دو هفته دیگر تمدید شد صفحه اول روزنامه های امروز (۱۴۰۰/۱۱/۱۹) روزهای سخت کرونایی در دو ماه آینده مواردی که باعث اختلال در خواب می‌ شود تصاویری عجیب از اشیای نورانی در آسمان مکزیک! کلسترول بالا چه علائمی دارد؟ راه های درمان درد‌های مفصلی مک بوک‌ های اپل با قابلیت جدید راهی بازار می شوند سرمازدگی؛ راه های پیشگیری و درمان شرایط بیمه دانشجویان اعلام شد آلودگی هوای تهران در دهه ۵۰ + فیلم سخت ترین دوران اروپا از زمان جنگ سرد افزایش بیش از ۲برابری پایه حقوق کارکنان آمازون کنعانی زادگان از دو بازی تیم ملی محروم شد بیمارستان مفید فقط ۵تخت خالی برای کودکان کرونایی دارد تخریب خانه ای که احمدی نژاد در آن اقامت نکرد! + عکس کل کشور را در وضعیت قرمز کرونایی درنظر بگیرید قیمت تن ماهی در مرز ۴۰ هزار تومان (جدول) چرا هاشمی نسب سمت نیمکت پرسپولیس نرفت؟ واکنش مطهری به اخراجش در دیدار سوپرجام شیری: از هواداران پرسپولیس عذرخواهی می کنم DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرما خوردگی ویروس کرونا ابتلا به کرونا ویروس اومیکرون دوز سوم واکسن بیماری زایی آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۹۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس