Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید یحیی هادی‌زاده روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا مستقر در قلعه گنج افزود: در حوزه برق در شهرستان قلعه گنج طرح های مختلفی بویژه در ۱۰ سال اخیر اجرایی شده است اما هنوز فاصله خیلی زیادی از نظر برق رسانی با سایر نقاط استان در برخی مناطق قلعه گنج وجود دارد.

وی تاکید کرد: مسئولان متولی باید نگاه ویژه ای به موضوع برق رسانی در مناطق مختلف قلعه گنج داشته باشند تا شاهد حل سریع تر مشکلات باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توقف برق رسانی به یک روستا از ۲ ماه پیش

هادی زاده همچنین با اشاره به بروز مشکل در اجرای پروژه برق رسانی در یک روستا افزود: از حدود ۲ ماه پیش به علت تخریب راه روستایی پروژه برق رسانی به روستای جهلدر که ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دارد متوقف شده است.

وی توضیح داد: روستای دورافتاده جهلدر در دامنه کوه های مارز از توابع بخش چاه دادخدا دارای راه های سخت گذر است.

به گفته هادی زاده مسیر برق رسانی به این روستا در مجموع ۲۳ کیلومتر طول دارد که ۱۵ کیلومتر آن انجام شده اما هشت کیلومتر باقی ماهده است.

رییس اداره برق قلعه گنج می گوید به علت نداشتن دسترسی و تخریب راه روستایی پروژه تاکنون متوقف مانده و نیاز است دستگاه های راهسازی برای احداث این مسیر سخت گذر کوهستانی اقدام کنند.

به گفته وی روستای جهلدر ۳۵ خانوار و در فاصله ۱۵۵ کیلومتری مرکز شهرستان قلعه گنج قرار دارد عملیات بهسازی آن سال ۱۳۹۷ توسط بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان انجام شد.

هادی زاده تاکید کرد: تاکنون بخشی از برق موردنیاز اهالی از طریق پنل های خورشیدی تامین شده است اما این نوع انرژی جوابگو نیست و ضرورت دارد پروژه برق رسانی کامل شود.

افتتاح ۱۹ طرح برق رسانی روستایی در دهه فجر

وی همچنین با اشاره به طرح های افتتاح شده در دهه فجر در برخی مناطق دیگر روستایی قلعه گنج گفت: روز گذشته ۱۹ پروژه رفع افت ولتاژ و توسعه شبکه برق روستای بندبری۲  بخش مرکزی قلعه گنج با ۸۵ میلیارد ریال اعتبار افتتاح شد.

به گفته هادی زاده این پروژه ها شامل شبکه فشار متوسط، پست هوایی، رفع افت ولتاژ و تامین روشنایی معابر بوده است.

شهرستان قلعه گنج در ۴۲۰ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها قلعه گنج انرژی برق توسعه روستایی وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قلعه گنج انرژی برق توسعه روستایی قلعه گنج انرژی برق توسعه روستایی وزارت نیرو برق رسانی هادی زاده قلعه گنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۹۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند

شهردار الوند گفت: امیدواریم مدیران نگاه عابر بانکی خود از شهرداری‌ها را بردارند تا شهرداری‌ها بتوانند در مسیر خدمت به مردم موفق‌تر از گذشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، جواد خلج‌طایفه عصر امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه شورای اداری شهرستان البرز که در دارالقرآن شهر محمدیه برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری‌های این شهرستان با ۱,۱۵۰ میلیارد تومان بودجه توانسته‌اند ۲۰۰ طرح بزرگ و کوچک شهری را برای ۳۰۰ هزار نفر جمعیت شهری این شهرستان اجرایی کنند.

وی اضافه کرد: برای تحقق فرمایشات رهبری و ایجاد مشارکت مردمی باید بتوانیم مسیر خدمت را با سرعت بیشتری هموار کنیم و در توسعه شهرها مؤثر باشیم. در این میان شهرداری‌های این شهرستان هشت نیاز اساسی دارند.

نماینده شهرداران شهرستان البرز تخصیص قیر رایگان و یارانه‌ای برای روکش آسفالت معابر خاکی را نخستین نیاز اساسی این شهرداری‌ها برشمرد و گفت: یکی از نیازهای اساسی شهرداری‌ها تخصیص قیر رایگان و یارانه‌ای برای روکش آسفالت معابر خاکی است که امیدواریم تأمین شود.

خلج‌طایفه اختصاص ماشین‌آلات عمرانی و خودروهای حمل‌ونقل عمومی به شهرداری‌ها را از دیگر نیازهای اساسی دانست و ادامه داد: در حال حاضر ماشین‌آلات عمرانی و خودروهای حمل‌ونقل عمومی فرسوده شدند و باید این نیاز شهرداری‌های شهرستان البرز هم تأمین شود.

وی اجرای بند ۲ ماده ۲ و ماده ۱۰۳ قانون جامع درآمدهای پایدار را خواستار شد و گفت: همچنین اجرای تبصره ۳ ماده ۶ قانون شهرداری‌های برای انجام وظایف دستگاه‌های خدمات‌رسان و همکاری با شهرداری‌ها و تخصیص اعتبارات بازآفرینی از دیگر نیازهای مهم شهرداری‌ها محسوب می‌شود.

شهردار الوند بر لزوم اجرای طرح‌های تفضیلی و جامع شهرها تأکید کرد و افزود: همچنین صدور مجوز حفر چاه برای آبیاری فضای سبز و قطع استفاده از آب شرب برای آبیاری از نیازهای دیگر شهرداری‌ها به شمار می‌آید.

خلج‌طایفه همچنین از نگاه عابربانکی سایر دستگاه‌ها به شهرداری‌ها انتقاد کرد و گفت: امیدواریم مدیران نگاه عابر بانکی خود از شهرداری‌ها را بردارند تا شهرداری‌ها بتوانند در مسیر خدمت به مردم موفق‌تر از گذشته باشند.

کد خبر 748492

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • حمایت ویژه امیر قلعه نویی از شاگردان وحید شمسایی
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان