Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید علی معتمدی‌پور در نشست قرارگاه امنیت غذایی از بهبود وضعیت تولید و نظارت در استان خبر داد و گفت: هم در بعد تولید و هم در بعد نظارت وضعیت بهتری حاکم شده اما برای رسیدن به نقطه مطلوب نیاز به تلاش بیشتری است

رئیس سازمان جهادکشاورزی  کهگیلویه و بویراحمد افزود: به عنوان مثال در نهاده‌های دامی که چالش‌هایی وجود داشت، ظرفیت تولید کارخانه خوراک دام و طیور یاسوج از میزان ۲۵ تن در روز به ۵۰ تن و در شهرستان گچساران این ظرفیت از ۶۰ به ۱۱۰ تن در روز افزایش یافته است تا بتوانیم نهاده‌ها را بهتر به دست دامدار برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عملکرد این قرارگاه در یک‌ماه اخیر گفت: برگزاری ۲۰ نشست، ساماندهی ۱۵۰ نیروی بازرس بسیجی و ۷۵ نیروی بازرس جدید، ۷ جلسه تخصصی با سازمان صمت، ۲۸ جلسه تنظیم بازار، توزیع ۱۲۶ هزار تن نهاده‌های جو،ذرت و کنجاله، توزیع یک‌هزار و ۵۰۰ تن مرغ منجمد، ۸۷۱ تن روغن خوراکی خانوار، ۱۳۵ تن شکر مصرفی خانوار و ۱۰۰ تن شکر صنعتی و صنفی بخشی از اقدامات قرارگاه امنیت غذایی این استان است.

معتمدی‌پور همچنین اضافه کرد: در این مدت ۸۲۵ راس دام زنده از دامداران و عشایر خریداری شده و ۸۹ تن گوشت قرمز نیز توزیع شده است.

فرمانده قرارگاه امنیت غذایی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در این استان ۱۱ واحد مرغداری به دلیل مسائل زیست‌محیطی به طور کامل از لیست مرغداری‌های ما خارج شدند ولی مشکل ۲۵ واحد پرورش مرغ گوشتی در جلسات رفع موانع تولید، برطرف شده و به چرخه تولید بازگشتند.

وی همچنین از صدور موافقت اصولی ۱۷ واحد جدید پرورش مرغ در این استان خبر داد و تاکید کرد: با بهره‌داری از این واحدها و فعالیت مجدد واحدهای غیرفعال، ۸۰ درصد نیاز مردم کهگیلویه و بویراحمد به گوشت مرغ در درون همین استان تامین می‌شود.

معتمدی‌پور در بخش دیگری از سخنان به چالش‌های مقطعی تخم مرغ هم اشاره کرد و گفت: برخی واحدهای تولید تخم‌مرغ زیر نظر نهادهایی خارج از استان اداره می‌شدند که تولیدات آن‌ها به خارج از استان می‌رفت که با پیگیری‌ و رایزنی انجام شده، قرار است که این تولیدات در بازار همین استان توزیع و مصرف شوند.

وی تصریح کرد: چهار واحد تولید مرغ تخم‌گذار با ظرفیت ۷ تن در روز در این استان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۰۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲