Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@14:32:32 GMT

قطره آهن نانویی دندان کودکان را سیاه نمی‌کند

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۰۴۷۷

قطره آهن نانویی دندان کودکان را سیاه نمی‌کند

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، رئیس هیئت‌مدیره شرکت داروسازی سیمرغ داروی عطار دلیل سیاه نشدن دندان کودکان بعد از استفاده از قطره آهن فروزومال را فرمولاسیون نانویی این محصول می‌داند.

شرکت داروسازی سیمرغ داروی عطار یکی از شرکت‌های فعال در حوزه داروهای گیاهی است که محصولات متعددی را تولید و به بازار عرضه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت در لیست محصولات خود، نانومحصولاتی از جمله قطره آهن فروزومال را دارد.

مسعود سعیدی، رئیس هیئت‌مدیره این شرکت می‌گوید: «این شرکت در سال ۱۳۹۱ تاسیس شد و تولیدات خود را از سال ۱۳۹۲ آغاز کرده است. تاکنون ما بیش از ۱۰۰ محصول گیاهی و مکمل را تولید و به بازار عرضه کرده‌ایم. ما در منطقه شرق کشور یک شرکت منحصر به فرد هستیم چرا که هم خط تولید پودر و هم خط تولید قطره های خوراکی و شربت‌ها را داریم. همچنین محصولات مربوط به کرم را نیز در سبد تولید خود داریم.  در ابتدای کار ما داروهای گیاهی را در اولویت تولید قرار دادیم و بعد هم داروهای شیمیایی را به فرآیند توسعه اضافه کردیم».

وی می‌افزاید: «البته ما در حال حاضر محصولات گیاهی را به بازار عرضه می‌کنیم و در آینده نزدیک ترکیبات شیمیایی نیز به این لیست اضافه خواهد شد. در بخش فراورده‌های گیاهی تقریبا ۵۰ قلم دارو داریم که به بازار عرضه شده است. انتخاب این داروها نیز براساس نیاز بازار بوده است. برای بخش کودکان انواع داروهای سرماخوردگی به شکل شربت داریم. یک شربت دارویی گیاهی ضدویروس داریم که قبل از کرونا تولید و عرضه کرده‌ایم که در دوران کرونا بسیار پر فروش بوده است».

سعیدی درباره محصولات نانویی این شرکت می‌گوید: «در قسمت مکمل‌ها، محصولات مختلفی داریم به ویژه در بخش کودکان مکمل‌های متعددی داریم. از جمله این محصولات، قطره آهن است. کودکان بعد از هفت ماهگی نیاز به مکمل آهن دارند زیرا شیر مادر آهن کافی برای تامین نیاز کودکان بعد از ۷ ماهگی ندارند. به صورت رایج از ترکیبات سولفات آهن استفاده می‌شود که عوارض جانبی متعددی دارد. سیاهی دندان، ایجاد مشکلات گوارشی و یبوست از جمله عوارض ناخواسته قطره‌های آهن رایج در بازار است. ما در این محصول جدید از ساختاری به نام آهن لیپوزومال استفاده کرده‌ایم. در این محصول که با نام تجاری فروزومال وارد بازار شده است، آهن درون غشاء فسفولیپیدی محاط شده است که از تماس با دندان جلوگیری می‌کند در نهایت سیاهی دندان رخ نمی‌دهد. از آنجایی که در این محصول آهن درون ساختار فسفولیپیدی محصور شده، در بدن واکنش ناخواسته نمی‌دهد، به خوبی جذب شده و طعم بد نمی‌دهد. در واقع ساختار نانویی موجب شده تا این قطره آهن مشکلات قطر‌‌ه‌های رایج را نداشته باشد. در حال حاضر قطره‌های آهن ۷ و ۱۰ میلی‌گرمی تولید می‌شود که به زودی قطره‌های آهن ۱۵ میلی‌گرمی نیز تولید و عرضه خواهد شد».

یس هیئت‌مدیره شرکت داروسازی سیمرغ داروی عطار در باره محصولات آتی این شرکت گفت: «علاوه براین، به‌دنبال تولید کپسول‌های حاوی آهن فروزومال هستیم که امیدواریم تا پایان سال این کپسول‌ها را نیز وارد بازار کنیم. این کپسول‌های مکمل آهن نیز موجب مشکلات گوارشی نمی شود و به دلیل فرمولاسیون نانویی که دارد عوارض مکمل‌های رایج در بازار را ندارد. همچنین قطره فروزومال به همراه ویتامین A و D را نیز در دست توسعه داریم. بنابراین در بخش نانومحصولات مکمل آهن ما ۸ محصول را توسعه داده‌ایم».

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: قطره آهن کودکان دندان بازار عرضه قطره آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۰۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اعلام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، تعدادی از فعالان و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران برای ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان حضور یافتند.

معاون وزیر علوم و رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی بیان کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات، خصوصا صادرات همچنین جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

حسن زمانیان گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک، قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است. در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صنعت گواهی‌نامه‌های رتبه بندی تحقیق و توسعه صادر می شود. معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی در صورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش های علمی وصنعتی ایران صادر می شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم. فاصله به این دلیل است که نمی توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری سازی نرسانده ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود. بنابراین باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که پیچیدگی اقتصادی مثبت داشته باشند.

زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد. همچنین محصولات تولید شده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرد که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری سازی و فروش محصولات نقش کلیدی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد