Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم تنها روز سه‌شنبه در نشست خبری با اشاره به شناسایی ۸۸ هزار و ۸۳۵ واحد مسکونی در هزار و ۷۵۲ روستای دارای سکنه استان خراسان جنوبی افزود: هنوز بسیاری از روستاهای مرزی در زمینه مقاوم‌سازی نیاز به تلاش جدی دارند و با توجه به زلزله‌خیز بودن استان لازم است رسانه‌ها نیز در تشویق روستاییان به مقاوم‌سازی منازل خود تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با این وجود شهرستان‌های سربیشه و درمیان در حوزه مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی از نُرم کشوری فاصله زیادی دارند.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی گفت: تسهلیات مسکن روستایی در حال حاضر ۱۰۰ میلیون تومان است که امیدواریم هرچه زودتر به ۲ برابر افزایش پیدا کند.

وی افزود: امسال درخصوص تسهیلات مسکن روستایی چهار هزار و ۳۵۰ مورد سهم مصوب استان خراسان جنوبی بوده که تاکنون ۳ هزار و ۸۶۲ مورد به استان ابلاغ شده است.

تنها با بیان اینکه ۲ هزار و ۶۲۱ مورد درخواست تاکنون به بانک معرفی و هزار و ۷۲۹ مورد منجر به انعقاد قرارداد شده است گفت: هزار و ۲۶۱ واحد اجرای فونداسیون و ۸۳۱ واحد اجرای اسکلت و سقف داشته‌اند.

وی با تاکید بر توجه به ساخت مسکن محرومان ادامه داد: سال ۹۹ براساس سه‌جانبه تفاهم‌نامه بنیاد مسکن، سازمان برنامه و بودجه و استانداری ساخت ۶ هزار واحد مسکن محرومان به استان اختصاص یافت که با ۵۰ میلیون تومان وام و ۳۰ میلیون تومان بلاعوض احداث شده و تاکنون چهار هزار و ۴۹۱ واحد مسکونی به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی تهیه و اجرای طرح هادی را از دیگر برنامه‌های این بنیاد در روستاها ذکر کرد و گفت: تاکنون برای ۹۱۸ روستای بالای ۲۰ خانوار خراسان جنوبی مطالعات طرح به‌طور کامل انجام و طرح آماده شده است.

وی افزود: حتی در ۱۹۳ روستا زیر ۲۰ خانوار هم برای رفاه حال مردم  مطالعات تهیه طرح انجام شده است.

تنها با بیان اینکه بازنگری طرح هادی برای ۱۶۷ روستا نیز انجام شده است گفت: حدود ۱۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در بخش تهیه طرح هادی روستاهای استان هزینه شده است.

وی تصریح کرد: در زمینه اجرای طرح هادی نیز تاکنون برای ۵۸۵ روستا عملیات اجرا شده که برخی طرح‌ها هنوز به اتمام نرسیده است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی افزود: ۱۸۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیز در زمینه اجرای طرح هادی تاکنون هزینه شده و شاخص اجرا در استان به عدد ۶۸ درصد رسیده است که از میانگین کشوری ۹ درصد جلوتر هستیم.

وی از افزایش سه برابری اعتبارات طرح هادی در سال جاری خبر داد و گفت: از همین رو تلاش می‌شود اجرای طرح در روستاهای زیادی آغاز شود.

تنها اضافه کرد: ۱۴ طرح هادی روستایی استان در شهرستان‌های درمیان، سربیشه، قاینات و نهبندان همزمان با دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد که شامل ۶۱ هزار و ۵۵۰ متر مربع اجرای زیرسازی و آسفالت گرم، سه هزار و ۴۰۰ متر جدول‌گذاری معابر و ۶۰۰ متر مربع سنگفرش و جداره‌سازی معابر است.

وی گفت: در مجموع ۱۲ میلیارد و ۴۳۸ میلیون تومان برای اجرای این طرح‌ها هزینه شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی گفت: همچنین تاکنون بافت با ارزش چهاری روستای فورگ، خور، نایبند و چنشت با اعتبار بیش از ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بهسازی شده و در سال جاری برای تکمیل ۲ روستای چنشت و نایبند، ۲ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

وی اضافه کرد: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون پنج هزار و ۷۸۰ هکتار زمین در سطح روستاهای این استان تملک شده و ۵۱۶ هکتار آن از ابتدای سال جاری بوده است.

تنها به واگذاری ۲۵ هزار و ۸۴۸ قطعه زمین در این مدت برای احداث مسکن در روستاهای خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال هزار و ۹۰۰ قطعه زمین واگذار شده است.

وی با اشاره به صدور سند در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت افزود: صدور اسناد مالکیت از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تعداد ۸ هزار و ۸۲۰ برگ سند شهری و ۶۶ هزار و ۸۲ برگ سند روستایی بوده و در سال جاری نیز تاکنون ۲ هزار و ۱۶۳ جلد سند روستایی و ۹۳۸ جلد سند شهری صادر شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی به عملکرد این نهاد در حوزه مسکن شهری اشاره و عنوان کرد: از ابتدای تاسیس استان خراسان جنوبی (۱۳۸۳) تاکنون ۴ هزار و ۲۶ مورد ساخت مسکن شهری در استان و از ابتدای امسال ۵۵۰ مورد انجام شده است‌.

وی درباره طرح مسکن ملی گفت: تاکنون ۲ هزار و ۹۳۰ متقاضی تایید شده‌اند و ۲ هزار و ۲۰ واحد پروانه ساختمانی دریافت کردند.

تنها اظهار داشت: از این تعداد هزار و ۱۲۰ واحد اجرای فونداسیون، ۲۴۷ مورد اجرای اسکلت و سقف و ۱۷۷ واحد به مرحله اتمام سفت‌کاری رسیده است.

وی افزود: چنین نهادی که عهده‌دار آبادانی روستاها باشد قبل از پیروزی انقلاب وجود نداشت لذا بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اقداماتی منحصر به‌فرد را در ۴۳ سال اخیر به‌ویژه در حوزه بهسازی و بازسازی واحدهای مسکونی انجام داده است.

برچسب‌ها مقاوم سازی بنياد مسكن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی توسعه روستایی مسکن دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مقاوم سازی بنياد مسكن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی مقاوم سازی بنياد مسكن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی توسعه روستایی مسکن دهه فجر مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی انقلاب اسلامی میلیون تومان مقاوم سازی اجرای طرح سال جاری طرح هادی ۲ هزار طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۱۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در جلسه بررسی موانع و مشکلات پروژه راه آهن استان گفت: مسیر راه آهن در حوزه سرزمینی خراسان جنوبی در ۱۵ قطعه تعریف شده که اکنون در ۱۳ قطعه آن پیمانکاران در حال فعالیت هستند و طرح پیشرفت مناسبی دارد.

وی افزود: برخی مشکلات پیمانکاران نباید روند اجرای پروژه راه آهن در حوزه سرزمینی استان را کُند کند از جمله به دلیل نبود سوخت کافی نباید قطعات مختلف راه آهن بخوابد و باید سوخت مورد نیاز همه پیمانکاران تامین شود.

معاون استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: تامین سوخت و آب، مواد معدنی، ابلاغ نقشه‌ها و قرارداد‌ها و تامین اجتماعی از مشکلات پیمانکاران استان است که این مشکلات به صورت موردی در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به پیگیری مستمر تامین منابع مالی و رفع مشکلات پیمانکاران پروژه ریلی خراسان جنوبی توسط استاندار از وزارتخانه‌های متولی در مرکز کشور تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم برخی موانع پروژه را رفع کنیم تا پیمانکاران بدون هیچ دغدغه‌ای فعالیت عمرانی خود را پیش ببرند.

عباس‌زاده گفت: انتظار است با شروع پروژه توسط پیمانکاران مسائل و مشکلات مختلف آنان حل شود و اگر این اقدام صورت نگیرد ممکن است پیمانکاران دچار مشکل شوند لذا به صورت موقت مشکلات پیمانکاران در حال رفع است، اما برای ضمانت پایدار جلسات مختلفی برای رفع مشکلات خواهیم داشت.

وی ادامه داد: اجرای هیچ یک از قطعات راه آهن معطل حل این مشکلات نیست و روند کار‌های عمرانی دنبال می‌شود، مشکلات به صورت موردی در حال رفع است، اما باید سامانه نظام‌مند برای تامین نیاز‌های مختلف پیمانکاران از جمله سوخت و آب تدوین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: ما می‌خواهیم با رفع مشکلات و موانع، اجرای پروژه را در زمان مقرر تضمین کنیم و باید در ۲ سال آینده زیرسازی راه آهن خراسان جنوبی به اتمام برسد.

وی پیمانکاران را نمایندگان دولت برای اجرای این طرح زیربنایی معرفی کرد و گفت: باید نیاز سوخت پیمانکاران را تامین کنیم تا روند اجرای قطعات کُند نشود.

عباس‌زاده عنوان کرد: منابع مالی ساخت راه آهن خراسان جنوبی با فروش سه محموله نفتی تامین شده و با توجه به شیوه جدید تامین مالی راه آهن از محل تهاتر دغدغه‌ای برای تامین منابع مالی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • هیچ یک از قطعات راه آهن استان نباید معطل بماند
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی را مسدود کرد
  • هشدار مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی برای تردد در محور خوسف_ قلعه زری