Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری،مهدی یوسفی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سازه فرنام کیش با بیان این‌که محصول لیگنوسیل و استون سیل در صنعت نفت و بخش حفاری کاربرد دارد، ادامه داد: این محصولات دانش‌بنیان برای کنترل میزان هرزروی گل حفاری در صنایع حفاری چاه‌های نفت و گاز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش هزینه‌های حفر چاه

این دو محصول ایران‌ساخت مورد نیاز صنعت نفت و حفاری، کاملاً بومی‌سازی شده است و توانسته نیاز این حوزه را تأمین کند.

این محصول تقریباً در ۲۸ چاه توانسته جلوگیری از هرزروی سیال حفاری با موفقیت بالای ۸۵ درصد داشته باشد که شامل میدان شرکت‌های نفت مناطق مرکزی، فلات قاره و شرکت نفت مناطق نفت‌خیز جنوب است.

از مزیت‌های این محصول ایران‌ساخت می‌توان به میزان حلالیت بالا در اسید و همچنین قیمت پایین‌تر نسبت به رقبای خارجی اشاره کرد.

با توجه به شرایط تحریم شرکت‌های خارجی، نمونه خارجی این محصول را در اختیار شرکت ملی نفت و زیرمجموعه حتی با قیمت بالا قرار نمی‌دهند و نمونه ایران‌ساخت توانسته است با کیفیتی هم‌پای نمونه خارجی، این نیاز را تامین کند.

ایجاد اشتغال و صرفه‌جویی‌های ارزی

در این شرکت به‌طور مستقیم برای ۲۵ نفر اشتغال‌زایی ایجاد شده و همچنین و به‌طور غیرمستقیم ۹۰ نفر هم با این شرکت همکاری می‌کنند.

طبق گزارش کارفرما تنها یک چاه باعث جلوگیری از هزینه ۱.۹ میلیون یورویی شده است، قطعاً با محاسبه میزان اجاره روزانه دکل ، نیروی انسانی ، تعداد چاه‌ها و موارد دیگر مجموع میزان صرفه‌جویی واقعی مشخص می‌شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سازه فرنام کیش با اشاره به این‌که بازاریابی این محصولات در کشورهای همسایه آغاز شده است، افزود: کاهش هزینه‌های حفر یک چاه بدون استفاده از آن‌ها امکان‌پذیر نیست یا هزینه بسیار زیادی را تحمیل می‌کند که این موضوع، مهم‌ترین ویژگی تولیدات ایران‌ساخت است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حفرچاه خبرخوب ایران ساخت ایران ساخت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۲۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود