Web Analytics Made Easy - Statcounter

امشب (19 بهمن) نوبت به مسعود معینی رسید تا تیم قرن خود را انتخاب کند. مهدی حدادپور در تماس تلفنی با این پیشکسوت نظر ایشان در خصوص تیم منتخب و برترین های قرن را جویا شد

مسعود معینی در پروژه برترین های قرن فوتبال و ورزش ایران شرکت کرد. معینی متولد 3 فروردین 1328 در تهران است. معینی بازیکن تیم هایی چون دارایی، تاج، راه آهن و اکباتان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین 8 سال رئیس کمیته آموزش فدراسیون فوتبال بوده است. معینی همچنین مدت 6 سال ریاست کمیته جوانان فدراسیون را هم در کارنامه مدیریت خود می بیند. در بخش مربیگری نیز معینی در سال 1984 همراه با ناصر ابراهیمی بود، همچنین در در سال 1989‌ او عضوی از کادر مهدی مناجاتی و در سال 1994 با استانکو بود.

این پیشکسوت تیم برتر خود را بدین شکل اعلام کرده است:

دروازه بان:

ناصر حجازی را انتخاب می کنم. یک دروازه بان بزرگ که الگوهای دروازه بانهای امروزی را داشت. هوش و قدرت تاکتیکی بالایی داشت اما چیزی که او را متمایز می کرد قابلیت تمرکز بالایش بود.

مدافعان میانی:

انتخاب اولم در این پست حسن حبیبی است. مدافعی بسیار آرام بود و در جایگیری ها بسیار مفید عمل می کرد. آرامش و قدرت بازی هوایی فوق العاده ای داشت، پرش های به موقعی هم داشت و یک رهبر واقعی در داخل میدان بود. دیگر انتخابم در این پست پرویز قلیچ خانی است. او یک بازیکن بزرگ بود در تاج و دارایی با او هم بازی بودم، اعجوبه و پدیده فوق العاده ای بود که با وجود قامت کوتاه قدرت بدنی فوق العاده ای داشت. در همه خطوط هم عالی بازی می کرد و فوتبال هدف زندگی ما بود.

دفاع راست:

انتخابم در این پست ابراهیم‌ آشتیانی است. به علت تداوم بالا در کارش، او 15 سال تمام در پرسپولیس و تیم ملی بود زمانی که وینگر و بال نداشتیم او این نقش را بازی می کرد. در زمان ما رایکوف می گفت که از وسط زمین جلو نیایند اما آشتیانی 50-60 بار قدرت رفت و برگشت داشت.

دفاع چپ:

آندرانیک اسکندریان را انتخاب می کنم. مجتبی محرمی را هم داشتیم اما بهره هوشی و سرعت آندرانیک بالاتر بود، مجتبی محرمی قدرت و مدیریت در طراحی آغاز حملات را داشت در مجموع آندرانیک را انتخاب می کنم.

هافبک دفاعی:

کریم باقری انتخاب من در این پست است. کریم قدرت بدنی بالایی داشت. در ابتدا دفاع میانی بود کم کم در تیم ملی و پرسپولیس به هافبک رفت. قابلیت برجسته او قدرت دفاعی، درگیرشدن و تصاحب توپ، شرکت در خط حمله و گلزنی بود.

هافبک راست:

علی پروین و علی جباری را در این پست داشتیم. هر دو مدیریت بالایی در زمین داشتند. قابلیت  هدایت و برنامه ریزی و طراحی حملات را برعهده داشته و گلزنانی برجسته بودند. در مجموع علی پروین را انتخاب می کنم.

هافبک چپ:

کارو حق وردیان را انتخاب می کنم. بازیکنی خوب که دوندگی فوق العاده ای داشت و خستگی ناپذیر بود. تکنیک خوبی داشت و ضربات عالی با پای چپ داشت و در داخل زمین بی نهایت بی حاشیه بود.

هافبک نفوذی:

علی کریمی را انتخاب می کنم. قابلیت تکنیکی فوق العاده ای داشت، حفظ توپ، اثر مثبت در حمله و قدرت حمایت مهاجمین را داشت.

مهاجمان:

انتخاب اولم در این پست علی دایی است. موثرترین مهاجم در طول این 40-50  سال اخیر بوده است. قدرت سرزنی بالایی داشت. شجاعت بی نظیر و هوش بالایی داشت. انتخاب دیگرم در این پست همایون بهزادی است.

سه بازیکن برتر قرن:

علی پروین نفر اول، همایون بهزادی نفر دوم و پرویز قلیچ خانی نفر سوم.

مربی قرن:

در بخش مربی ایرانی حشمت مهاجرانی و بهترین مربی خارجی رایکوف.

داور قرن:

داوود نصیری.

بهترن تیم قرن:

تیم ملی در جام جهانی 98.

سه ورزشکار برتر قرن:

عبدالله موحد نفر اول، حمید سوریان نفر دوم و حسین رضازاده نفر سوم.

اخبار داغ 

این زن روی تتلو را کم کرد! / سارا سبات کیست؟ + عکس واکنش علیرضا بیرانوند به بیانیه پرسپولیس: قرارداد بازیکنان تاجیکستانی باشگاه با اجازه من در فدراسیون ثبت شد کنعانی زادگان 100 میلیون جریمه و دو بازی ملی محروم شد دنی آلوز و احتمال محرومیت دو جلسه ای از همراهی بارسلونا فصل کابوس وار یان اوبلاک؛ آماری افتضاح برای فاتح زامورا 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فوق العاده ای انتخاب می کنم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۴۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه گفت: هم‌اکنون تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۵۳ متر و وسعت آن ۱۷۹۰ کیلومترمربع و به حجم ۲.۳۴ میلیارد مترمکعب رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی و به نقل از وزرات نیرو، احمد قندهاری درباره مهم‌ترین اقدام‌های مدیریت حوضه آبریز دریاچه ارومیه اظهار کرد: با وجود وضعیت نامساعد بارش‌ها در حوضه آبریز ارومیه در شش ماه نخست سال، حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب از سدهای حوضه آبریز، رهاسازی و جریان آب به‌سوی دریاچه ارومیه و تالاب‌های اقماری آن روان شد.

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه افزود: در ادامه باتوجه به وضعیت مناسب‌تر بارش‌های بهاری جریان رهاسازی از سدهای حوضه و کانال انتقال آب به دریاچه افزایش قابل‌توجه پیدا کرده است، به‌طوری‌که تا پایان فروردین بالغ بر ۵۸۰ میلیون مترمکعب آب رهاسازی و انتقال آب انجام گرفت.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌های در دست انجام، رهاسازی آب از سدهای حوضه به‌خصوص سدهای بوکان و مهاباد همچنان ادامه دارد، در صورت مساعد بودن شرایط، این اقدام تا پایان نیمه اول اردیبهشت ادامه پیدا خواهد کرد.

به گفته قندهاری، همه این فعالیت‌ها سبب شد که هم‌اکنون تراز دریاچه ارومیه به رقم ۱۲۷۰.۵۳ متر، به وسعت ۱۷۹۰ کیلومترمربع و به حجم ۲.۳۴ میلیارد مترمکعب برسد.

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه ادامه داد: تأمین نیاز زیست‌محیطی تالاب‌های اقماری نیز به بیش از ۸۰ میلیون مترمکعب (۱۵ میلیون مترمکعب بیشتر از برنامه) محقق شد.

وی افزود: چندین سال است که دریاچه ارومیه در کانون توجه گروه‌های مختلف مردم، فعالان محیط‌زیست و سازمان‌های مردم‌نهاد قرار گرفته است.

این مقام مسئول گفت: از دیرباز وزارت نیرو به‌عنوان متولی تأمین نیاز زیست‌محیطی دریاچه ارومیه، اقدام‌های کنترلی برای جلوگیری از کم‌آبی این دریاچه تعریف و دست یاری به‌سوی کنشگران و ذی‌مدخلان موضوع دراز کرده است.

وی افزود: اگرچه طرح‌ها و برنامه‌های بسیاری برای نیل به این هدف تعریف و اجرا شده است، اما تا رسیدن به چشم‌انداز تعریف شده، اقدام‌های بسیاری باید انجام داد که نیازمند همکاری طیف وسیعی از آحاد جامعه و دولت به‌خصوص کشاورزان منطقه و وزارتخانه جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط‌زیست و سازمان برنامه‌وبودجه با وزارت نیرو است تا فرایند تعریف شده که با ترمیم و بهسازی آغاز می‌شود، به احیای دریاچه ارومیه منجر شود.

قندهاری خاطرنشان کرد: پس از اجرای عملیات موفق سد و تونل انتقال آب به دریاچه در دولت سیزدهم و جاری‌شدن آب به‌سوی دریاچه ارومیه، به همراه عملیات رهاسازی آب سدهای حوضه و آبگیری نشدن نهرهای زراعی در فصل غیرکشت، بخش قابل‌توجهی از پیکره دریاچه ارومیه از خشکی خارج و پر آب شد.

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه خاطرنشان کرد: سال آبی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه با کم‌بارشی آغاز شد و بارش‌ها چندان قابل‌توجه نبود، این موضوع سبب شد برنامه منابع و مصارف و تأمین نیاز زیست‌محیطی دریاچه ارومیه تحت شرایط بارش بدبینانه تنظیم شود.

قندهاری افزود: به‌هرحال با سپری‌شدن پاییز و شروع زمستان به‌خصوص در بهمن سال ۱۴۰۲، بارش‌های مناسبی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه به وقوع پیوست و این مهم موجب شد که تا پایان فروردین ۱۴۰۳ به‌اندازه کل بارش سال آبی گذشته، این حوضه از رحمت خداوند منتفع شود.

کد خبر 748757

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • دینامو بدون محرمی صدرنشین کرواسی شد
  • مسعود رجوی همکار و نفوذی ساواک بوده است؟!+ فیلم
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • صعود شاگردان «مسعود شجاعی» با شکست مس
  • علیرضا حقیقی از لیست مسعود شجاعی خط خورد
  • بالاتر از زیدان: آنچلوتی پرافتخارترین مربی تاریخ رئال
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح