Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، امشب در برنامه «به وقت ایران» شبکه آموزش، اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی ایران، اولین اقدام در زمینه آموزش در قانون اساسی انجام شد که آموزش رایگان تا پایان دوره دبیرستان را پیش بینی کرد و موضوع بعد شعار امام(ره) بود مبنی بر اینکه «ایران را مدرسه کنیم» و نهضت سوادآموزی شکل گرفت؛ نهضت یک کلمه‌ای است که تداوم دارد و نقش بسزایی در آموزش بازماندگان از تحصیل داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یک زمانی افزایش شدید دانش‌آموز داشتیم که در کنار مدارس دولتی به سمت مدارس غیردولتی رفتیم، گفت: همه اقدامات با این نگاه بود که عدالت آموزشی فراهم شود.

فلاحی با اشاره به اینکه در بحث آموزش عالی، قبل از انقلاب 150 هزار دانشجو داشتیم که اکنون به 5 میلیون دانشجو رسیده است، گفت: با افزایش مدرسه و افزایش دانشگاه، نه تنها تلاش که هیچکس از تحصیل باز نماند بلکه ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر فراهم شد؛ به‌گونه‌ای که اکنون در رتبه علمی در جهان 15 هستیم.

وی اضافه کرد: قبل از انقلاب و اوایل انقلاب به دلیل کمبود پزشک عمومی، از کشورهای همسایه پزشک عمومی به کشور می‌آمدند اما اکنون قطب خیلی از مراکز درمانی شدیم؛ در خیلی از المپیادها در جهان حضور داریم و می‌درخشیم.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به کیفیت آموزش، گفت: برای کیفیت آموزش باید سند تحول بنیادین را اجرا کنیم؛ یک زمان دانشسرای تربیت معلم داشتیم اما با کاهش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان و تربیت رجایی در چندین سال اخیر مواجه شدیم که خسارت وارد شد.

 وی با بیان اینکه به بازنگری در سرفصل‌های دروس نیاز داریم، گفت: عمده کار تربیتی ما در 7 سال دوم است اما خیلی از اقدامات باید در 7 سال اول انجام شود. نکته دیگر اینکه باید در کنار آموزش، «پرورش» را ببینیم؛ اکنون می‌بینیم در کشورهای غربی، به تربیت دینی توجه کردند اما ما در بحث تربیتی‌مان در خیلی موارد کم گذاشتیم. اگر می‌خواهیم دانش‌آموز و دانشجو متعهد داشته باشیم، باید به آن توجه کنیم.

فلاحی با اشاره به کمبود معلم، گفت: یک حرکت جهادی نیاز داریم که آموزش و پرورش را از این وضعیت نجات دهیم و در زمینه ردیف‌های استخدامی مجلس باید پای کار بیاید.

وی تصریح کرد: در حال حاضر برگرداندن دانش‌آموزان به مدرسه کار سختی شده است و باید خلأها را جبران کنیم؛ در بعد پرورشی خیلی خلأ ایجاد شد و حتی در بخش آموزش نیز خلأ داریم مثلا دیرآموزان را در آموزش مجازی ندیدیم. از سوی دیگر آموزش و پرورش با کمبود منابع و امکانات مواجه است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش را ثروتمندترین و درعین حال فقیرترین وزارتخانه می‌دانم، گفت: دو هفته پیش یک نامه را به وزیر آموزش و پرورش ارائه کردم تا شیفت مخالف را در اختیار نیروهای جهادی قرار دهیم. می توان از ظرفیت حوزه‌های علیمه و ... مثل مدارس کوثر و مدارس امین استفاده شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۵۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضرغام پرنیان، مشاور وزیر آموزش و پرورش در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای درباره چگونگی وضعیت تحصیل دانش‌آموزان سیل‌زده، اظهار کرد: در سیل اول و دوم ۳۶۸ مدرسه در عرصه دیواره‌ها و بعضی از قسمت‌های مدارس دچار آسیب شدند.

وی با بیان اینکه ۳۶۸ مدرسه در طرح شهید عجمیان با مشارکت گروه‌های جهادی معلمان و دانش‌آموز و گروه‌های قومی بهسازی، مرامت‌سازی و شاداب‌سازی شد، تصریح کرد:، اما این امر به معنای این نیست که مشکلات اتفاق‌افتاده به‌طور کامل رفع شده است و بر اساس آمار کسب‌شده ۷ تا ۸ مدرسه به تخریب و بازسازی نیاز دارند.

اجرای ویژه طرح شهید عجمیان پس از پایان امتحانات خرداد

پرنیان با اشاره به اینکه هیچ‌گونه اختلالی به آموزش دانش‌آموزان وارد نشده است، ابراز کرد: آموزش دانش‌آموزان در مکان‌های عمومی از جمله مسجد انجام می‌شود؛ بنابراین هیچ مدرسه‌ای در این مناطق تعطیل نیست. مدارسی که به دلیل حجم بالای آب میسر به بازگشایی نباشند، به مکان‌های عمومی انتقال داده می‌شوند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پایان امتحانات خرداد دانش‌آموزان، تشریح کرد: پس از پایان امتحانات نهایی نوید می‌دهیم که طرح شهید عجمیان را در قالب ویژه‌تری جهت رفع این مشکلات اجرا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • توضیحات صحرایی درباره کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان
  • وزیر آموزش و پرورش: اگر کسی به ایران چپ نگاه کند، درون خانه‌اش تنبیه می‌شود
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی