Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، علیرضا جیلان در نشست با محمدتقی جاپَلَقی شهردار شهرکرد تأکید کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری برای تحقق اهداف مورد نظر در شهرهای ملی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی و تلاش برای ارتقای شهرکرد به شهر جهانی نمد، نیاز به همکاری، همراهی و تعامل بخش‌های مختلف از جمله شهرداری مرکز استان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری در مردادماه 1397 به‌عنوان شهر ملی نمد به ثبت رسید و هم‌اکنون ۵۰۰ هنرمند در استان به‌صورت سنتی و نوین به تولید محصولات نمدی مشغول هستند.
جیلان تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری افزون‌بر ۱۲ هزار هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در 52 رشته دارد که از این تعداد پنج هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار نفر در فصل‌های مختلف سال فعالیت می‌کنند.
وی یادآور شد: بافته‌های داری مانند فرش‌بافی، گلیم‌بافی، جاجیم‌بافی و قالی‌بافی، چوخابافی، نمدمالی، کلاه‌مالی، میناکاری، گیوه‌دوزی، سرمه‌دوزی، منبت‌کاری، سفال‌گری، خورجین‌بافی، بافت سیاه چادر، قفل‌سازی، حجاری، گره‌چینی، احجام فلزی، خاتم و مشتقات آن‌ها از مهمترین صنایع دستی شهری، روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری به شمار می‌رود.
شهردار شهرکرد نیز گفت: مرکز چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های زیادی دارد که می‌توان با جذب سرمایه‌گذاران و سرمایه‌گذاری در این بخش نسبت به افزایش حضور گردشگران، اشتغال‌زایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی بهره‌گیری کرد.
محمدتقی جاپَلَقی تأکید کرد: استفاده حداکثری از توان و تخحصص مشاوران و صاحب‌نظران آشنا به ظرفیت‌های شهرکرد و صنایع‌دستی و هنرهای سنتی مرکز چهارمحال و بختیاری به‌خصوص در حوزه نمد به‌عنوان شهرکرد شهر ملی نمد در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: هم‌اکنون مقدمات جهانی شدن شهرکرد به‌عنوان شهر جانی نمد فراهم است و این ارتقا می‌تواند مرکز چهارمحال و بختیاری را در نقشه گردشگری یونسکو در سطح جهانی و ملی مطرح کند.
جاپَلَقی تصریح کرد: در همین راستا ایجاد المان در شهر، برپایی نمایشگاه‌ها و راه‌اندازی موزه صنایع‌دستی و هنرهای سنتی نقش‌آفرین است.
وی یادآور شد: به‌همین منظور همزمان با 22 بهمن‌ماه سال‌جاری چهار المان در شهرکرد شامل مرد کلاه‌مال، مرد گیوه‌دوز، مردان دمدمال و مرد پالان‌دوز رونمایی می‌شود.
شهردار شهرکرد توجه به ظرفیت‌های نمدمالی در مرکز چهارمحال و بختیاری و اجرای برنامه‌های عملی برای رونق این هنرصنعت را ضروری اعلام و اضافه کرد: به‌همین منظور طرح راسته (گذر) صنایع‌دستی از میدان فردوسی تا میدان ابوعلی‌سینا تقویت خواهد شد.
جاپَلَقی گفت: توسعه بازارچه صنایع‌دستی شهرکرد از میدان قدس تا بلوار آیت‌الله کاشانی در دستور کار شهرداری قرار دارد.
در پایان این نشست، شهردار شهرکرد و سرپرست و مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری از کوی نمدمالان، راسته (گذر) صنایع‌دستی و هنرهای سنتی و طرح‌های گردشگری مرکز استان بازدید کردند.
شهرکرد به‌عنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری 200 هزار نفر جمعیت دارد.

46

کد خبر 1601242

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی صنايع دستي گردشگری صنایع دستی و هنرهای سنتی مرکز چهارمحال و بختیاری شهردار شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۶۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور موافقت اصولی برای ساخت یک هتل در چهارمحال و بختیاری

هادی قاسمی اظهار داشت: برای ساخت این هتل ۱۴۰ میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی سرمایه‌گذاری می‌شود.

وی افزود: با بهره‌برداری از این هتل در شهرستان شهرکرد زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۶ نفر فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید

رشد ۱۰۰ درصدی صدور مجوز اقامتگاه‌های بوم‌گردی

قاسمی اضافه کرد: چهارمحال و بختیاری معروف به بام ایران، بیشترین ارتفاع از سطح دریا را دارد و سرچشمه رودخانه‌های بزرگی مانند زاینده‌رود و کارون و بخشی از رودخانه دز بوده که به‌واسطه جاذبه‌ها بی‌شمار در حوزه طبیعت‌گردی به‌عنوان بهشت بوم‌گردی ایران معروف شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • شهرکرد و بلداجی خنک‌ترین نقاط چهارمحال و بختیاری
  • بودجه شهرداری شهرکرد دو برابر شد
  • آغاز دوره مربیگری فوتسال سطح یک آسیا در شهرکرد
  • انتخاب ۲ معلم چهارمحال و بختیاری به عنوان معلمان نمونه کشور
  • پیش‌بینی بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • صدور موافقت اصولی برای ساخت یک هتل در چهارمحال و بختیاری
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد