Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات از رشد ۱۴۰ درصدی پرونده‌های مرتبط با قاچاق خشکبار در نیمه سال بهمن سال ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «محسن عسکری» مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون آخرین اقدامات این سازمان در مقابله با کالا‌های قاچاقی همچون آجیل و خشکبار طی ۱۰ ماه سال جاری اظهار کرد: طی این مدت، ۱ هزار ۲۷۶ پرونده مرتبط با خشکبار قاچاق در سازمان تعزیرات حکومتی به ثبت رسیده است که از این میان ۱ هزار ۲۵۶ پروند مختومه و ۴۲ پرونده هنوز در حال برسی در این سازمان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: متاسفانه پرونده‌های مرتبط با این کالا نسبت به سال ۹۹ در دو بخش وارده و مختومه ۳۸ درصد رشد داشته ودر این میان تنها برونده‌های موجودی نشسبت به سال گذشته ۱۶ درصد کاهش داشته است؛ نکته حائز اهمیت دیگر این که میزان محکومیت مالی پرونده‌های مرتبط با خشکبار قاچاق در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۰ با رقمی بالغ بر ۱.۴۶۱.۹۲۶.۲۹۸.۷۳۷ ریال نسبت به سال گذشته رشد ۶۳ درصدی را تجربه کرده است.

 



رشد ۱۴۰ درصدی پرونده خشکبار قاچاق در آستانه شب عید


عسکری همچنین پیرامون جدید‌ترین اقدامات این سازمان در نیمه بهمن سال ۱۴۰۰ در کشف محوله‌های خشکبار قاچاق اظهار کرد: در حال حاضر تعداد پرونده‌های مرتبط با محموله‌های خشکبار قاچاق در نیمه نخست بهمن سال ۱۴۰۰ رقمی بالغ بر ۱۰۴ پرونده ثبت شده بود که از این میان ۷۶ پرونده مختومه و ۱۰۲ پرونده در حال بررسی است. نکته حائز اهمیت این است که میزان محکومیت پرونده‌های این قبیل کالا‌های قاچاق عددی بالغ بر ۵۲.۶۰۲.۸۸۸.۹۴۰ ریال بوده که نسبت به مدت زمان مشابه خود در سال ۹۹ رشد ۱۴۰ درصدی را تجربه کرده است.



پایان پیام//

برچسب ها: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، علی مویدی خرم آبادی ، بازار شب عید ، خشکبار قاچاق لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Qfj

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بازار شب عید خشکبار قاچاق پرونده های مرتبط خشکبار قاچاق سازمان تعزیرات رشد ۱۴۰ درصدی سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۲۰ مرتبط با بودجه طرح‌ها و پروژه‌های مختلف با ۱۲۴ رأی موافق، ۵۴ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۷ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حاجی بابایی: کمیسیون تلفیق جدول مرتبط اجرایی شدن طرح‌ها و پروژه‌ها را احیا کرد

بنابراین گزارش، در ابتدا حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در رابطه با جدول شماره ۲۰ گفت: اگرچه این جدول در بودجه ۱۴۰۳ حذف شده بود، اما ما آن را به لایحه بازگرداندیم چرا که جدول فوق جایگاهی برای وارد کردن هر پروژه‌ای است که امکان اجرایی شدن دارد.

وی افزود: وقتی که یک پروژه‌ای ۵ سال به نام یک شهرستان در جدول شماره ۲۰ قرار گرفته است اکنون مردم با حذف آن چه فکری خواهند کرد؟ و با حذف این جدول چه بلایی بر سر پروژه‌ها و طرح‌های شهر‌ها و روستا‌ها خواهد آمد؟ بنابراین آبروی مجلس و نمایندگان خواهد رفت چرا که منجر به کأن لم یکن تمام پروژه‌های واجد شرایط خواهد شد.

سلیمی: جدول شماره ۲۰ سرابی است که می‌خواهد صرفا دل نمایندگان را خوش کند

بنابراین گزارش، علیرضا سلیمی در مخالفت با جدول شماره ۲۰ گفت: معتقدم این جدول سرابی است که به نمایندگان نشان داده می‌شود تا دلشان به اجرای یکسری پروژه‌ها خوش شود، اما امروز با توجه به تدوین برنامه هفتم دیگر این جدول جایگاهی ندارد و یک سراب و وعده توخالی بیش نیست.

وی افزود: چندین هزار پروژه بر زمین مانده از همین جدول شماره ۲۰ نشأت می‌گیرد و با اصول ۵۲ و ۵۳ قانون اساسی مغایرت دارد چرا که باید مشخص شود که چه میزان عددی مشخصا به چه پروژه‌ای تعلق می‌گیرد نه آن که هر کسی که زور بیشتری داشت از این اعداد بردارد.

میرتاج‌الدینی: با حمایت از جدول مرتبط با اجرای پروژه‌ها قدم محکمی در راستای رونق کشور برداشته می‌شود

در ادامه، محمدرضا میرتاج‌الدینی در موافقت با جدول فوق گفت: ترانزیت شرق به غرب نمونه اقداماتی است که توسط جدول شماره ۲۰ به سرانجام خواهد رسید بنابراین این جدول مسیری آینده را روشن می‌کند، در واقع اگر ترانزیت شرق به غرب انجام شود درآمد آن کمتر از نفت برای کشور نخواهد بود لذا باید با حمایت از جدول قدم محکمی در راستای رونق کشور برداریم.

نماینده دولت: جدول شماره ۲۰ فقط گسترش انتظارات، عدم پاسخگویی و کاهش توانایی دولت در انجام پروژه‌ها را به دنبال خواهد داشت

همچنین نماینده دولت در مخالفت با جدول مذکور گفت: با توجه به اینکه اعتبارات لازم برای بسیاری از طرح‌ها که در جدول شماره ۲۰ گنجانده شده‌اند، وجود ندارد، این جدول فقط گسترش انتظارات، عدم پاسخگویی و کاهش توانایی دولت در انجام پروژه‌ها را به دنبال خواهد داشت و نتیجه دیگری از آن حاصل نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • محکومیت ۱۶ میلیارد و ۶۲۴ میلیون ریالی یک قاچاقچی سوخت
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • محکومیت ۶ میلیارد ریالی قاچاقچی کود شیمیایی در مهران
  • محکومیت ۶ میلیارد ریالی قاچاقی کود شیمیایی در مهران
  • اتهام مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • عنوان اتهامی مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • محکومیت باشگاه تراکتور در آستانه بازی با استقلال
  • تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس