Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین امروز /چهارشنبه/ نوشت که همزمان با اقبال عمومی به خودروهای برقی، بهای فلز لیتیوم نیز سر به فلک گذاشته و در سراسر جهان تقاضای عظیمی برای قطعات اصلی باتری های لیتیوم - یونی ایجاد شده است.

به نوشته گاردین، قیمت ماده خام اِسپودومِن که مملو از عنصر لیتیوم است از ژانویه ۲۰۲۱ تا ژانویه ۲۰۲۲ میلادی ۴۷۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصد افزایش یافته است.

تنها در ماه ژانویه، قیمت اِسپودومِن ۴۵.۵ درصد افزایش یافت و از ۱۶۵۰ دلار در ماه دسامبر به ۲۴۰۰ دلار در هر تن رسید. کربنات لیتیوم و هیدروکسید لیتیوم که درجات خلوص متفاوتی از لیتیوم تصفیه شده هستند نیز افزایش قیمت مشابهی را در سال گذشته ثبت کرده اند.

پیش بینی شده که تقاضای زیاد، بهای باتری های لیتیومی را حداقل در شش ماه آینده افزایش دهد.

در ماه ژانویه، شرکت مشاوره مک کینزی پیش بینی کرد که ارزش بازار باتری های لیتیومی تا سال ۲۰۳۰ به حداقل ۳۶۰ میلیارد دلار افزایش یافته و تا پایان دهه میلادی جاری سالانه به طور میانگین‌ ۲۰ درصد رشد کند.

با این حال برخی از تحلیلگران جانب احتیاط را نگاه داشته و معتقدند که قیمت لیتیوم می تواند متغیر بوده و همزمان با افزایش تقاضا، معادن جدیدی نیز به مرحله بهره برداری رسیده و با افزایش عرضه، قیمت ها دوباره کاهش یابند.

فروش وسایل نقلیه الکتریکی پس از کاهش در آغاز همه گیری ویروس کرونا، دوباره در بازارهای اروپایی و چین با افزایش استقبال روبرو شده است.

گرچه رشد فروش در آمریکا کند بوده، چین به تنهایی شاهد افزایش ۱۵۴٪ فروش خودروهای الکتریکی در سال ۲۰۲۱ بود و در مجموع ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه از این نوع خودروها در دومین اقتصاد بزرگ دنیا به فروش رسید.

به نوشته گاردین، چین همچنین بزرگترین تولیدکننده لیتیوم تصفیه شده در جهان است و افزایش تنش ها و اقبال کشورهای مصرف کننده به دیگر منابع تامین لیتیوم، ممکن است قیمت ها نیز کاهش یابند.

برچسب‌ها روزنامه گاردین خودرو برقی چین ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روزنامه گاردین خودرو برقی چین روزنامه گاردین خودرو برقی چین ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با افزایش یک میلیون تومانی به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز با افزایش یک میلیون تومانی به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۲ میلیون تومان افزایش یافته و ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با افزایش ۲ میلیون تومانی، ۸۰۵ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ بدون تغییر، یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۲ میلیون تومانی، ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر، به قیمت ۸۳۵ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۹۷۵ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۵ میلیون تومانی، ۸۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، با افزایش ۵ میلیون تومانی یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ اما ۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۲ میلیون تومانی ۴۴۰ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۲ میلیون تومانی ۴۱۰ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با افزایش ۲ میلیون تومانی ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم ۸۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار به قیمت ۸۱۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۲ میلیون تومانی به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با افزایش ۲ میلیون تومانی به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901872

دیگر خبرها

  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات