Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر، پیمان نامدار با معرفی برخی ظرفیت‌های خدماتی، آموزشی، پژوهشی و فناوری‌های توانبخشی جمعیت هلال احمر در حوزه‌های توانبخشی و سلامت روان در داخل و خارج از کشور، فرصت استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را در پیشبرد اهداف نظام و رفع مشکلات جامعه در این زمینه‌ها مغتنم شمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم توانبخشی در این نشست به جایگاه خدمات توانبخشی بعد از بیماری‌های مزمن و بستری‌های طولانی، بیماری کرونا و به ویژه دوران حاد و پس از درمان طولانی مدت در بخش‌های مراقبت ویژه اشاره کرد و گفت: خدمات بیمارستان توانبخشی رفیده که تحت پوشش این دانشگاه است، مطابق با استانداردهای روز دنیا و امکانات بیمارستان‌های توانبخشی در کشورهای پیشرفته، به صورت گروهی (Team work) ارائه می‌شود.

خانکه اشتغال ۱۲۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را ظرفیت ارزشمندی برای اجرای پروژه های مشترک تحقیقاتی و ارائه خدمات توانبخشی در منزل (Home Care ) دانست و گفت: با ارتباط خوبی که دانشگاه با سازمان بیمه سلامت ایرانیان دارد، قرار است خدمات توانبخشی در بیمارستان رفیده و ارائه این خدمات در منزل، تحت پوشش بیمه قرار گیرد، و در این زمینه، می‌توان از ظرفیت‌های جمعیت هلال احمر نیز استفاده کرد.

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، همکاری‌های مشترک در حوزه‌های درمان، توانبخشی، سلامت روان و همکاری‌های آموزشی و پژوهشی با جمعیت هلال احمر را امکانپذیر دانست و خراسانی معاون درمان دانشگاه را به عنوان نماینده تام الاختیار دانشگاه، برای تنظیم تفاهم‌نامه همکاری و اجرای هرچه سریعتر برنامه‌های مشترک، معرفی کرد.

وی مقرر کرد تا هفته آینده، ظرفیت‌های دو طرف بررسی و مقدمات امضای این تفاهم‌نامه انجام شود.

پیمان پیشگاهی مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال احمر نیز با اشاره به سابقه ۶۰ ساله جمعیت هلال احمر در ارائه خدمات توانبخشی، گفت: جمعیت هلال احمر با فعالیت ۲۰۰ واحد در ۱۹۶ منطقه کشور، گسترده‌ترین شبکه ارائه خدمات توانبخشی در کشور را دارد.

وی افزود: خدمات و رویکرد جمعیت هلال احمر از سال ۱۳۸۵ به سمت تقویت جنبه‌های علمی برده شد و رشد تحقیقات برای ارائه خدمات تخصصی‌تر مورد توجه قرار گرفت.

پیشگاهی به انجام مطالعه‌ای در جمعیت هلال احمر بر روی بیمارانی که از پروتزهای زانو استفاده می کردند، اشاره کرد و گفت: در یک مقطع زمانی متوجه شدیم که فقط ۴۷ درصد بیماران از پروتزهای سفارشی زانو استفاده می کنند و برای دستیابی به علل عدم استفاده بقیه بیماران، مطالعه‌ای طراحی و تیمی متشکل از روانشناس، ارتوپد، فیزیوتراپ و کاردرمان شکل گرفت و با اجرای تحقیق روی این موضوع، ۱۱ علت برای عدم استفاده بیماران استخراج شد و از طریق کار گروهی (Team work) میزان استفاده کنندگان به ۹۲ درصد افزایش یافت.

مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال احمر با اشاره به اهمیت کار گروهی و نتایج ارزشمند آن، افزود: با توجه به نتایج کار گروهی، درصدد راه اندازی تیم‌های تخصصی در زمینه سکته مغزی و توانبخشی سرطان هستیم، ضمن آنکه در بخش فناوری توانبخشی نیز بررسی کارشناسی بر روی ویلچر و ساخت و تولید آن براساس شرایط هر یک از بیماران آغاز شده است.

وی ضمن استقبال از همکاری‌های مشترک در زمینه‌های مختلف، شناسایی ظرفیت‌های دو طرف را برای تنظیم تفاهم‌نامه همکاری لازم دانست و آمادگی جمعیت هلال احمر را برای هرگونه همکاری اعلام کرد.

برچسب‌ها وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران توانبخشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران توانبخشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی توانبخشی و سلامت جمعیت هلال احمر خدمات توانبخشی ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۷۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در یک سال گذشته رو به رشد بوده و در جهت توسعه حرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حمید قویدل در حاشیه جلسه مدیران و معاونان جمعیت هلال احمر استان اردبیل که با حضور نماینده محترم ولی فقیه در جمعیت هلال احمر کشور برگزار شد با اشاره به اقدامات انجام شده اظهار کرد: استان اردبیل در ۱۰ شهرستان دارای جمعیت هلال احمر است که دو شعبه نیز در آینده نزدیک به آن اضافه خواهد شد.

وی افزود: در سطح استان اردبیل ۱۳ پایگاه امداد و نجات فعال وجود دارد که تا شهریور ماه سال جاری دو پایگاه امداد نجات دیگر با کمک خیرین اضافه خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به افزایش در آمدهای استانی اشاره کرد و گفت: در بحث‌های عمرانی اقدامات خوبی در سال‌های گذشته در سطح استان انجام شده است که جای تقدیر دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته همچنین در آمد داروخانه‌های استان ۱۱/۸ درصد افزایش یافته است، افزود: داروخانه‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل جزو داروخانه‌های فعال کشور به شمار می‌روند.

قویدل همچنین جذب ۱۸۰ نفر از امدادگران در سطح استان را یادآور شد و گفت: این افراد در سطح پایگاه‌های استان در حال امداد رسانی هستند که این اقدام نیز در نوع خود بی نظیر است.

وی به تجهیز پایگاه‌ها و تیم‌های واکنش سریع به تجهیزات امدادی انفرادی اشاره کرد و گفت: سال گذشته امدادگران جمعیت هلال احمر استان اردبیل بیش از ۱۲ حادثه را در سطح استان مدیریت کردند، که جای تقدیر دارد.

وی همچنین از کسب دو مقام برتر کشوری در حوزه داوطلبان خبرداد و اظهار داشت: در سال گذشته همچنین در حوزه داوطلبان نیز ۱۱ میلیارد اعتبار از تهران جذب و در اختیار مردم قرار گرفته است.

کد خبر 748540

دیگر خبرها

  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • سیل به مزار امامزاده سیدعلی (ع) رسید / تخلیه آبگرفتگی صحن مزار
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان