Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علی خطیبی، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ظهر امروز در حاشیه افتتاح دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه سمنان اظهار کرد: اعتبار پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز در سال آینده نیز متوسط بین ۱۰ تا ۱۲ درصد رشد خواهد داشت.

وی افزود: اگر اوضاع هزینه‌ای دانشگاه‌ها به همین ترتیب باشد، سال آینده با مشکل کمتری در حوزه آموزش عالی مواجه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: تلاش داریم نواقص را از طریق اعتبارات متمرکز وزارتخانه حل کنیم یا در لایحه اصلاحیه قرار گیرد تا این مشکلات برطرف شود.

خطیبی با اشاره به تجهیز دانشگاه‌ها گفت: ردیف تأمین و تجهیز در لایحه بودجه در نظر گرفته شده است که از آن محل برای تجهیز دانشگاه‌ها و از جمله دانشکده تازه تأسیس مواد و متالورژی دانشگاه سمنان اقدام می‌شود.

وی ادامه داد: به لحاظ کلی برای تجهیز و مقاوم‌سازی ابنیه دانشگاه‌ها اعتبارت خوبی در لایحه بودجه دیده شده که تلاش می‌کنیم محقق شود.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز گفت: یکی از برنامه‌های وزیر علوم در دوره جدید تأسیس معاونت نوآوری و فناوری بود که این معاونت کمتر از ۱۰۰ روز تأسیس و آغاز به کار کرد.

خطیبی افزود: مهم‌ترین کار این معاونت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت از جوانان، فارغ‌التحصیلان و اساتید دانشگاه است که در حوزه نوآوری و کارآفرینی فعالیت می‌کنند.

وی اظهار کرد: قطعاً در این دوره تلاش می‌کنیم اعتبارات خوبی را برای این موضوع اختصاص دهیم تا بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کاهش یابد.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: تلاش داریم در معاونت تازه تأسیس کارآفرینی و ایجاد اشتغال دانشگاهیان از طریق پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان تقویت شود.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزیر علوم با حضور خود در دانشگاه سمنان، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی این دانشگاه را افتتاح و از طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی دانشگاه سمنان  بازدید کرد.

انتهای پیام/۷۴۰۰۷/ز/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم علی خطیبی دانشگاه سمنان نوآوری کارآفرینی اشتغال تحقیقات و فناوری دانشگاه سمنان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۹۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • سهم «اوج» و «سراج» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • مبلغ این جدول بودجه خیلی درشت است /جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ به تصویب رسید؟
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402