Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اولین اقدام وزارت علوم ایجاد معاونت فناوری برای تقویت ارتباط و همکاری دانشگاه با صنعت بود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اولین اقدام وزارت علوم ایجاد معاونت فناوری برای تقویت ارتباط و همکاری دانشگاه با صنعت بود.

به گزارش ایران آنلاین، دکتر مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با امام جمعه قزوین، گفت: رویکرد وزارت علوم تغییر کرده و سیاست های کلان وزارت علوم پرداختن دانشگاه به مسائل جامعه و استان و تقویت ارتباط با صنعت و جامعه است که در عمل باید تحقق یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا و در اولین اقدام ایجاد معاونت فناوری برای تقویت ارتباط و همکاری با صنعت بود و به دانشگاه ها ماموریت داده شد تا در بحث مسائل اجتماعی و دغدغه های هر استان یک اتاق فکر با حضور نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی و مسئولان استان ایجاد کنند و حداقل یکی از مشکلات مهم استان و منطقه را به صورت علمی و ریشه ای برطرف کنند و پژوهش های علمی در قفسه کتابخانه ها نماند.

دکتر فرخی با تاکید بر اینکه اساتید باید برای حل مشکلات جامعه و صنعت ایده و طرح های پژوهشی کاربردی ارائه کنند گفت: با توجه به اینکه در بررسی های علمی و پژوهشی پراکنده کاری و تکرار زیادی وجود دارد سامانه ای ایجاد شده که هر حوزه و سازمان و حتی شخص حقیقی و حقوقی چه در صنعت و چه در جامعه نیاز واقعی خود را در این سامانه بارگذاری کنند و این نیاز پس از بررسی در کمیته علمی و دانشگاهی همان منطقه به عنوان ماموریت ارسال خواهد شد تا برای رفع آن اقدام کنند که حتماً مورد حمایت مالی و معنوی وزارت علوم قرار خواهد گرفت.

معاون حقوقی وزیر علوم در ادامه با اشاره به رویکرد جدید وزارت علوم اظهار داشت: پارک های علم و فناوری و حوزه های مهارتی مورد توجه ویژه قرار خواهند گرفت و ایجاد رشته های کاربردی و اشتغال زایی آنها مورد حمایت خواهد بود.

وی همچنین افزود: در انتصابات وزارت علوم، جوان های انقلابی و کاری مورد نظر هستند و نگاه وزیر این است که با همین جوان ها قله های علمی و افتخار را فتح خواهیم کرد و با همین نگاه، وزیر علوم از مجلس انقلابی رای بالایی گرفت و مشغول خدمت هستند.

دکتر فرخی با بیان اینکه در استان قزوین وجود یکی از بهترین دانشگاه های وزارت علوم یک نعمت است گفت: متاسفانه دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با برنامه های پیش بینی شده و ایده آل خود فاصله دارد که امیدواریم با کمک بدنه انقلابی و حمایت های مسئولان استان در ریل اصلی خود که همان بین المللی شدن بود قرار گیرد و به جایگاه مطلوب خود برسد.

دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) باید به محور دانشگاهی برای مقاومت اسلامی تبدیل شود

آیت الله عابدینی، امام جمعه قزوین نیز بیان داشت: دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) باید به محور دانشگاهی برای مقاومت اسلامی تبدیل شود و یکی از پایگاه های نظام و جمهوری اسلامی برای این هدف است.

امام جمعه قزوین گفت: دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) مرکزی برای تربیت نیروی مقاومت اسلامی است و برای این منظور ایجاد شده و انتظار داریم همه دست به دست هم این جنبه دانشگاه را تقویت کنیم و دانشگاه در این مسیر حرکت موثری داشته باشد و به اهداف عالی خود برسد.

وی اظهار داشت: اهمیت تلاقی همکاری بین دانشگاه و صنعت امری مهم است ولی در عمل این مهم حس نمی شود و امیدواریم به همت شما و جوان های غیرتمند واقعیت میدانی پیدا کند.

امام جمعه قزوین گفت: این نگاه که دانشگاه ها مامور خدا برای رفع مشکلات و معظلات مردم هستند بسیار مهم است و تهذیب، اخلاق و معرفت دانشجویان باید به سمت خدایی شدن برود و دانستن اینکه خدا نقش اصلی را در زندگی و پژوهش های علمی دارد می تواند او را به موفقیت و پیشرفت برساند و متاسفانه جای این معنا در دانشگاه ها خالی است و باید پررنگ شود.

وی با اشاره به اینکه در روایات آمده است که اگر نیازمان را شناسایی کنیم نصف راه را پیموده ایم و با تلاش و علم به نیمه دیگر که همان حل مسئله و رفع نیاز است خواهیم رسید ادامه داد: نیاز سنجی یکی از مهمترین بخش ماموریت های دانشگاه ها خواهد بود و علم نافع و علمی که بتوان از آن استفاده بهینه کرد یکی از بهترین چیزهایی است که باید به آن توجه شود که اگر چنین نشود بسیار خطرناک است.

آیت الله عابدینی بیان داشت: اگر قصد و هدف در دانشگاه ها مشخص شود حتماً نتایج خوبی خواهد داشت و در وقت و ثروت اسراف نمی شود و دانشگاه ها باید هوشمندانه و با قصد عمل اقدام کنند.

/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه بین المللی امام خمینی امام جمعه قزوین معاون حقوقی اولین اقدام دانشگاه ها وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور