Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر امروز در جمع خبرنگاران و با حضور در مراسم بهره‌برداری از فاز پنجم سنگ شیر پارس از زحمات تولیدکنندگان و مسوولان در راستای تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» تقدیر کرد و اظهار کرد: فعالان خلاق عرصه تولید، تهدید تحریم‌ها را به فرصت، تبدیل کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در جریان تحریم‌ها اقدامات خوبی از سوی تلاش‌گران عرصه تولید در جهت کاهش، قطع وابستگی و جلوگیری از خروج ارز در استان انجام شده که قابل تقدیر است.

استاندار همدان با اشاره به اینکه با توجه به رشد و پیشرفتی که در عرصه علم، دانش و فناوری کسب کردیم، افق و چشم‌‌انداز پیش‌روی ما روشن و امیدبخش است افزود: در این چند دهه بعد از انقلاب اسلامی، دانش و تکنولوژی لازم ایجاد شده و باید از ظرفیت معادن و مواد اولیه استفاده شود‌.

وی با بیان اینکه بسیار از کشور‌ها مواد اولیه را وارد و سپس طی فرآیندی آن را در زمینه‌های تولید به کار می‌گیرند، این در حالی است که مواد اولیه در کشور‌ ما فراوان است تأکید کرد: با اتکا به خلاقیت و دانش جوانان جمهوری اسلامی می‌توان با استفاده از منابع و مواد اولیه، ارزش افزوده زیادی برای کشور ایجاد و صادر کرد.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به اینکه طبق منویات مقام معظم رهبری باید از خام‌فروشی جلوگیری کرد تا بتوان ارزش افزوده ایجاد کرد گفت: مقام معظم رهبری، فعالان عرصه تولید را افسران جنگ اقتصادی می‌نامند و از نظر ایشان، اقدام آن‌ها یک جهاد است.

وی با بیان اینکه با توجه به نبوغ و توانایی مجموعه مدیریتی شرکت سنگ شیر پارس، افق و چشم‌انداز روشنی پیش‌روی آن‌ قرار دارد گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی استان با عدم مدیریت صحیح، درگیر مشکلاتی شدند که واحدهای تولیدی خود را به سمت تعطیلی کشانده‌اند. 

استاندار همدان با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی که بدهی مالیاتی، بانکی و بیمه ندارد، نشان از کاردانی و مدیریت صحیح آن دارد اظهار کرد: مجموعه مدیران بانکی استان همه توان خود را در راستای حمایت از واحدهای تولیدی را به کار گرفته‌اند.

وی از ایجاد صندوق پیشرفت و عدالت در هر استان، توسط دولت سیزدهم خبر داد و با بیان اینکه این اقدام یک حرکت جدید است که در دولت‌های قبل سابقه نداشته است گفت: از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان در جهت توسعه، رشد تولید، جذب سرمایه گذار خارجی و داخلی استفاده خواهد شد.

قاسمی‌فرزاد با بیان اینکه دولت از برنامه‌های توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی استان، استقبال و حمایت خواهد کرد افزود: مجموعه دستگاه‌های اجرایی استان که در امر تولید دخیل هستند، در کنار فعالان اقتصادی قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به اینکه برای پیشرفت و توسعه استان، به هماهنگی و همراهی متقابل بین دولت و فعالان اقتصادی نیاز است اظهار کرد: مجموعه مدیریتی استان در شرایط تحریم، همه توان خود را در راستای حمایت از تولید و توسعه استان به کار‌ گرفته‌اند.

استاندار همدان تأکید کرد: برخی از دستگاه‌‌های اجرایی، نه‌ تنها کمکی به تولید و توسعه استان نکرده بلکه، امکانات و سرمایه‌ها را نیز تضییع و هدر داده‌اند.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار همدان علیرضا قاسمی فرزاد صندوق پیشرفت و عدالت واحدهای تولیدی مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۹۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید

آیت‌الله رسول فلاحتی در ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان گیلان با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر اظهار داشت: عمده اقلام و لوازم زندگی مردمان جامعه محصول کار و تلاش کارگر است و زندگی همه‌ مردم به‌ کار و کارگر آمیخته است به همین‌خاطر باید به این بخش توجه ویژه شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با اشاره به بوسه پیامبر(ص) بر دست کارگر تصریح کرد: همه انبیاء الهی به نوعی‌ کارگر و تولیدکننده و مولد بودند

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره جهش تولید افزود: تقویت و رشد تولید با تولیدِ ثروت، رفاه، آسایش روحی و روانی برای مردم، تقویت صادرات و اشتغال و رفع تنگناها همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با بیان اینکه امروز میدان تقاضای زیادی برای تولیدات ایرانی وجود دارد که باید از این فرصت استفاده کرد تصریح کرد: اکثر کشورهای آمریکای لاتین امروز طالب تولیدات ایرانی در عرصه‌های گوناگون هستند از سوی دیگر، کشورهایی نظیر ترکیه، سوریه و عراق نیز بهترین میدان برای عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانی هستند.

وی با اشاره به اینکه ایران در خدمات مهندسی و عرصه سدسازی حرف برای‌ گفتن دارد خاطرنشان کرد: با افزایش میزان تقاضا در داخل و خارج، تولیدکننده هم روحیه می‌گیرد چراکه تولیدکنندگان ما به بازارِ خوب نیاز دارند و این توان را دارند که ضمن تامین نیاز داخلی، تقاضاهای خارج را هم اقناع کنند البته هنوز واردات بعضی کالاهای خارجی مشابه تولید داخلی بلای جان تولیدکنندگان شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با تاکید بر ضرورت برآورد‌ میزان نیاز داخلی در عرصه‌های مختلف عنوان‌ کرد: الان ۲۸۷ هزار هکتار شالیزار داریم اما هنوز برآورد دقیقی درباره اینکه چقدر پاسخگوی نیاز داخلی است، انجام نشده است؛ تولیدکنندگان ما هم اگر میزان نیاز داخل را بدانند و‌ از سوی مسئولان حمایت شوند، تلاش بیشتری در راستای جهش تولید خواهند کرد.

آیت‌الله فلاحتی احیای شرکت‌ها و صنایع خرد و کلان تعطیل و نیمه‌تعطیل کشور را از اقدامات خوب دولت سیزدهم برشمرد و بیان کرد: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات خانه‌نشین شدند می‌توانند به عرصه تولید بازگردند و آثار مثبت احیای این شرکت‌ها بیش از سرمایه‌گذاری‌های جدید است و با ایجاد ایمنی و امنیت و امید نیز همراه خواهد بود.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالاهای مصرفی خاطرنشان کرد: باید توازن‌ میان عرضه کالاهای مصرفی و دستمزد ایجاد شود از طرفی بخش اعظم کسانی که از تولیدات ما استفاده می‌کنند واسطه‌گران و دلالان و..‌. هستند که باید جلوگیری کرد.

وی یکی دیگر از بلاهای اجتماعی را عدم نظارت در ایجاد توازن عرضه و تقاضا دانست و بیان کرد: رهبری مسئله امنیت شغلی را مطرح کردند؛ امنیت شغلی به معنای پشت میزنشینی و... نیست البته در این عرصه، کارفرما و مدیران هم قدری تقصیر دارند؛ کسانی‌که کارگر جذب می‌کنند اما ۸۹ روزه؛ معنایش چیست؟ این اقدام، نا آرامی فکری برای کارگر به‌دنبال دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه امنیت شغلی یعنی کارگر احساس کند کارفرما به او توجه دارد افزود: متولیان باید پای درد و دل کارگر بنشینند و‌ میزان رضایتمدی آنان از شرکتی که در حال کار هستند را جویا شوند.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تاکیدات رهبری درباره ارتباط صنعت با مدارس و دانشگاه خاطرنشان کرد:  دانش‌آموز پس از دیپلم باید مهارت لازم در رشته تحصیلی خود را داشته باشد.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم جدی گرفتن نظارت بر همه بخش‌ها، آثار منفی بی‌نظارتی را متذکر شد و بیان کرد: بعضی از مدیران از بین کسانی انتخاب شوند که فضای کارگری، تلخی و شیرینی‌ها و سختی‌های این حوزه را تجربه کرده‌اند.

وی با اشاره به ضرورت تقویت و پشتیبانی مدیران از سوی حاکمیت عنوان کرد: مدیر اگر دارای قدرت اراده و خلاقیت و‌ پشتیبانی از بیرون نباشد نمی‌تواند ایده‌ها و خلاقیت خود را جامه عمل بپوشاند؛ مدیر باید هدایت و‌ حمایت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید