Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@06:23:55 GMT

کسری تجاری فرانسه در سال ۲۰۲۱، رکورد زد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۴۰۶۲۸

کسری تجاری فرانسه در سال ۲۰۲۱، رکورد زد

به گزارش چهارشنبه ایرنا از این رسانه فرانسوی دلیل کسری شدید تجاری این کشور قیمت‌های بالای انرژی و واردات گسترده کالا ارزیابی شده است.

گمرک فرانسه نیز در اطلاعیه ای اعلام کرد که رقم کسری تجاری این کشور در سال گذشته میلادی رکورد سال ۲۰۱۱ را که ۷۵ میلیارد یورو بود، شکست؛ چالشی که بیشترین مولفه تاثیرگذار آن انرژی و به میزان کمتری محصولات تولیدی عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت فرانسه اما ضمن اینکه اطمینان می‌دهد همه چیز در تجارت خارجی این کشور تیره و تار نیست، به نقل از برونو لومر وزیر اقتصاد فرانسه، اعلام کرد: نقاط مثبتی نیز به ویژه در تراز پرداخت‌ها، یعنی زمانی که ما خدمات را ادغام می‌کنیم، وجود دارد که مولفه بسیاری خوبی است.

در همین ارتباط بانک مرکزی فرانسه (بانک دو فرانس BDF) کسری حساب جاری این کشور در سال گذشته میلادی را ۲۵.۸ میلیارد یورو یعنی یک درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) گزارش کرده است.

این رقم به نقل از خبرگزاری فرانسه به طور قطع در مقایسه با سال ۲۰۲۰ که ۴۳.۷ میلیارد یورو بود، بهبود یافته است اما در مقایسه با سال ۲۰۱۹ زمانی که کسری حساب جاری این کشور هنوز به رقم ۷.۱ میلیارد یورو محدود می‌شد، بدتر شده است.

اما فرانک ریستر (Franck Riester) وزیر تجارت خارجی فرانسه در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که چالش اصلی تجارت خارجی این کشور ناشی از افزایش ۱۷.۹ میلیارد یورویی هزینه انرژی است.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، کسری تجاری این کشور ممکن است در سال جاری میلادی (۲۰۲۲) همچنان به افزایش خود ادامه دهد.

در همین ارتباط وزیر تجارت خارجی فرانسه اعلام کرد که به نظر می رسد تاثیر قیمت انرژی در سال ۲۰۲۲ به همان اندازه سنگین یا حتی سنگین‌تر از سال ۲۰۲۱ باشد.

بر همین مبنا استفان کولیاک (Stéphane Colliac)، اقتصاددان گروه بانکداری فرانسوی بی‌ان‌پی پاریبا (BNP Paribas هم اکنون به عنوان هشتمین بانک بزرگ جهان بر پایه میزان دارایی‌ها، شناخته می‌شود) تخمین می‌زند که در سال ۲۰۲۲، کسری تجاری فرانسه افزایش می‌یابد و می‌تواند به رقم ۱۰۰ میلیارد یورو برسد.

همچنین شارلوت دو مونپلیه (Charlotte de Montpellier)، اقتصاددان گروه آی‌اِن‌جی (شرکت چند ملیتی بانکداری و خدمات مالی معتبر بین‌المللی ING) توضیح می‌دهد که علاوه بر این، در میان شرکای تجاری اصلی فرانسه، ما تورم بالایی داریم که دوباره به واردات منجر می‌شود.

با این حال، او توضیح می‌دهد که هنوز اثر جبرانی برای کسری بودجه در ماه‌های آتی در حوزه صادرات به ویژه در بخش هوانوردی وجود دارد اما این جبران برای جلوگیری از وخامت بیشتر تراز تجاری این کشور ناکافی خواهد بود.

برچسب‌ها فرانسه یورو توسعه صادرات واردات تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه یورو توسعه صادرات فرانسه یورو توسعه صادرات واردات تجارت تجاری این کشور میلیارد یورو تجارت خارجی کسری تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پی‌اس‌جی 109 میلیون یورو ضرر کرد!

به گزارش "ورزش سه"، طبق آخرین گزارش موسسه کنترل مالی فوتبال فرانسه، پاری سن ژرمن فصل گذشته 109.8 میلیون یورو ضرر کرد، هرچند باید اذعان داشت که قهرمان فرانسه ضررهای خود را به کمتر از نصف رسانده است.

بر اساس گزارش اداره ملی کنترل مدیریت (DNCG) که سلامت مالی فوتبال فرانسه را تجزیه و تحلیل می کند، 18 تیم لیگ یک فرانسه، در فصل 23-2022 در مجموع 273 میلیون یورو ضرر کردند، که در مقایسه با 582 میلیون فصل 22-2021 شرایط بهتری دارد.

PSG همچنان با 109.9 میلیون یورو ضرر، وضعیت قرمز دارد، در حالی که ضرر لیون 99 میلیون یورو گزارش شده است و این تیم در رتبه دوم قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • پی‌اس‌جی 109 میلیون یورو ضرر کرد!
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور