Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، حسین دماوندی نژاد ظهر امروز در حاشیه افتتاح پروژه‌های عمرانی در قوچان اظهار کرد: امروز برای تأمین نهاده‌ها به شکل سراسری در وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌ریزی‌ها انجام می‌شود و سهمیه هر استان به‌ویژه شهرستان‌ها بر اساس دام در حال تولید تخصیص پیدا می‌کند.

وی یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ هزار تن جو، ۳۰۰ هزار تن ذرت، ۶۰ هزار تن کنجاله سویا و ۶۰ هزار تن سبوس که به‌صورت ترکیبی خوراک ایجاد می‌کنند را برای دامداران روستایی و عشایری تهیه‌کرده‌ایم که این حجم از خوراک تاکنون به‌ویژه در سال جاری بی‌سابقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه تولیدکنندگان به‌ویژه دامداران و مرغداران باانگیزه و قوت به تولید بپردازند، گفت: تمام تلاش دولت این است که از طریق ارز ترجیحی نیاز دامداران به‌ویژه در حوزه نهاده‌ها را تأمین کند و در تمام اقصی نقاط کشور تلاش می‌شود تا تولید پویا و پرحجم انجام بگیرد.

وی با اشاره به بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های ارسالی درزمینه کشتار دام و کنترل تمام کشتارگاه‌ها، بیان کرد: هیچ دام مولدی نباید کشتار شود و تنها دامی که از عرصه تولیدمثل خارج‌شده می‌تواند درروند کشتار قرار بگیرد و حفظ ذخایر همچنان پابرجاست.

دماوندی نژاد بابیان اینکه ارزیابی از واحدهای تولیدی خوب بوده و این روند رو به افزایش است، تصریح کرد: سال گذشته حدود ۸۹۰ هزار تن تولید گوشت قرمز در کشور انجام‌شده که امسال این رقم بالاتر رفته و به یک‌میلیون تن می‌رسد و درزمینه تولید گوشت مرغ هم به ۲ میلیون و ۶۸۰ هزار تن و شیر به ۱۰ میلیون تن خواهیم رسید.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی با یادآوری این موضوع که در آینده عمده تولید شیر، گوشت و محصولات لبنی از خراسان‌های رضوی و شمالی به بازار هدف و نقاط مرکزی ایران می‌رود، تأکید کرد: این اقلیم مناسب بوده و باید از امکانات موجود در راستای کشت فرا سرزمینی و تولید محصولات بهره برده شود تا تولید باکیفیت و ارزان‌قیمت به نقاط کشور هدایت شود.

وی بابیان اینکه تهران درزمینه تولید شیر ریشه بالایی دارد اما قیمت آن گران‌تر از خراسان رضوی و شمالی است پس سرنوشت صنایع و برنامه‌ریزی‌ها به سمت این دو استان می‌رود، افزود: امروز مدل‌ها بر اساس امکانات تهیه می‌شود و صنعت طیور هم در مناطق به حاشیه جنوبی کشور رونق دارد زیرا زنجیره این را نشان می‌دهد برای حجم انتقال نهاده کمتر هزینه صورت بگیرد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۳

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون وزیر جهاد کشاورزی قوچان تولید گوشت قرمز دام مولد ارز ترجیحی تولید شیر نهاده دامی صنعت طیور جهاد کشاورزی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مسائل و مشکلات فعالان و تولید کنندگان حوزه دام و طیور مهاباد با حضور مسئولان استانی بررسی شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه از هماهنگی برای صادرات مرغ در استان گفت و افزود: استان آذربایجان غربی یکی از استان‌های تولید کننده گوشت مرغ هست که رتبه هشتم کشوری را دارد.

 بستانچی با بیان اینکه برای جلوگیری از خسارت به مرغدارها در برابر تولید مازاد، تشکل‌ها باید پای کار بیایند تا صادرات مستقیم صورت گیرد، اضافه کرد: هم اکنون سهم کل کشوراز تولید مرغ ۷ هزار تن است که ۵ هزارتن آن برای اتحادیه مرغداران و ۲۰۰۰ تن هم مربوط به زنجیره‌هاست.

شریفی مدیر تولید زنجیره یکپارچه  تولید مرغ هم می گوید: مقرر شده امسال تولید گوشت مرغ را  به ۱۵ هزار تن در سال برسانیم و ۲۵۰۰ تن افزایش تولید داشته باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد هم با اشاره به اینکه در شهرستان مهاباد حدود ۳۳۰ هزار راس دام سبک و۲۱ هزار راس دام سنگین جود دارد افزود: از این میزان سالانه حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۱۶ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

حقگوی گفت: در شهرستان مهاباد ۷۴ واحد دامداری فعال است که در مجموع بیش از ۳۷ هزار تن محصولات دامی شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، عسل، شیر و فرآورده‌های دامی در در آن تولید می‌شود.

بهسازی و نوسازی جایگاه‌های دام روستایی،تامین نهادهای دام و طیور و  جوجه و افزایش پوشش  بیمه ای  واحدهای تولیدی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد