Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد مرادمند عصر چهارشنبه در مراسم افتتاح پروژه‌های جهاد کشاورزی شهرستان دهاقان اظهار کرد: با توجه به نیاز به مصرف بهینه آب در کشور، روی آوردن به کشت گلخانه‌ای ضرورت ویژه در کشور تلقی می‌شود، باید نگاه جدید و ویژه به گلخانه‌ها داشته باشیم و مسئولان هم حامی گلخانه‌داران باشند.

وی عنوان کرد: در آمایش سرزمینی، سند ملی آب و الگوی کشت را به روز کردیم و در اختیار فرمانداران قرار دادیم و مشخص شد که شهرستان دهاقان باید چه میزان گلخانه صیفی و گل احداث کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی دهاقان از افزایش ۱۰ برابری محصولات کشاورزی خبر داد و تاکید کرد: ما در کشت گلخانه‌ای سعی بر تولید محصول در خارج از فصل را داریم و با توجه به اینکه به جای سطح زمین از فضای گلخانه‌ای استفاده می‌شود، محصولات تا ۱۰ برابر افزایش می‌یابند.

وی افزود: محصولات گلخانه‌ای ایران از سوی کشور روسیه برگشت داده شد و صادراتی که اولویت دهاقان بود در حال حاضر متوقف و منجر به ضرر گلخانه‌داران شده است.

مرادمند اذعان کرد: نامه‌نگاری‌های لازم برای رفع مشکل انجام شده و به زودی تیمی از مسئولان برای بازدید به دهاقان خواهند آمد.

وی با اشاره به همکاری دولت و بانک تصریح کرد: از بانک‌ها هم تقاضا داریم تا نهایت مساعدت را با گلخانه‌داران به ویژه افراد خسارت دیده داشته باشند و و دولت هم به کمک بانک‌ها بیاید.

در ادامه فرماندار شهرستان دهاقان اظهار داشت: شهرستان دهاقان ظرفیت بسیار خوب و مناسبی برای کشت گلخانه‌ای دارد و این را ثابت کرده است و در این زمینه حرف زیادی برای گفتن دارد.

علی جمشیدیان افزود: در کشور و حتی در سطح بین المللی دهاقان را با نام گل و گلخانه می‌شناسند زیرا توانسته در این زمینه تبدیل به برندی معتبر و موفق شود.

وی گفت: صادرات محصولات دهاقان به ویژه فلفل دلمه‌ای به کشور روسیه برای گلخانه‌داران اولویت و حائز اهمیت است.

فرماندار دهاقان عنوان کرد: با توجه به لغو صادرات دهاقان به کشور روسیه، پیگیری رفع این مشکل بسیار ضروری است و درصدد بررسی و اقدام جدی هستیم.

حمایت از خسارت دیدگان

حمید رفیعی گلخانه‌دار دهاقانی نیز با حضور در این مراسم اظهار داشت: ما به قصد مصرف بهینه آب به سمت کشت گلخانه‌ای رفتیم و همه سختی‌ها را تحمل کردیم اما متأسفانه مشکلات بسیار هستند.

گلخانه‌دار دهاقانی افزود: سود اصلی گلخانه‌های دهاقان در صادرات محصول نمایان می‌شود اما با لغو صادرات متحمل ضرر و زیان و خسارت شده‌ایم.

وی تاکید کرد: گلخانه‌های تازه تأسیس با کمک تسهیلات اقدام به کشت نموده‌اند اما اکنون در پرداخت اقساط دچار مشکل هستند و بر این اساس به حمایت مسئولان نیاز داریم.

کد خبر 5421243

منبع: مهر

کلیدواژه: صادرات کالا مراسم افتتاحیه دهه فجر وزارت جهاد کشاورزی دهه فجر ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران گرگان جشنواره فیلم فجر آمار کرونا راهپیمایی 22 بهمن افتتاح طرح عمرانی شیوع کرونا عکس استانها ایلام بارش برف شهرستان دهاقان کشت گلخانه ای گلخانه داران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه ای موضوع ضوابط صادراتی محصولات فرعی جنگل و مرتع را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه آمده است: بازگشت به نامه شماره ۱۴۰۲/۱۵۹۱۷۷۸ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۰۸، به پیوست تصویر نامه شماره ۱۷۰۴۹ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۱ معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و ضمائم آن در خصوص ضوابط صادراتی محصولات فرعی جنگل و مرتع به تفکیک اقلام ممنوع صادراتی و (اقلام مجاز مشروط) در صادرات ارسال می گردد. ضمناً طبق اعلام معاونت مذکور صادرات اقلام مندرج در بند ۲ نامه فوق الذکر اقلام) مجاز مشروط) منوط به تایید سیستمی نماینده دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی در سامانه گمرک ایران خواهد بود. خواهشمند است دستور فرمایید مراتب یادداشت و به گمرکات اجرایی ابلاغ نمایند.

ضوابط صادراتی محصولات فرعی جنگل و مرتع

برابر مفاد بخشنامه شماره ۱۴۰۲۳۳۰۹۶/۱ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۵ سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور موضوع نامه شماره ۱۴۰۳۱۱۵۸/۶۴ مورخ ۱۴۰۳/۱/۲۰ دفتر امور مراتع سازمان مذکور ضوابط صادرات محصولات فرآورده ها فرعی جنگل و مرتع به شرح ذیل است؛

۱- اقلام غیرمجاز جنگلی و مرتعی برای صادرات (صادرات ممنوع): شقاقل، پرسیاوشان زیره سیاه اشنیان شقار، کرفس وحشی و کوهی، کلوس خزه مرزه خوزستانی، گل بنفشه، کشمش کولی، سنبل الطیب مهر، خوش چله داغی سورنجان، قرهقات، بیا تر سرخدار، شمشاد شقایق، ایرانی انواع لالمها، سوسن چهل چراغ، سنبل خوزستانی انواع قارچ خوراکی برداشت از جنگل مان دنبلان سیاه، سیر کوهی (والک) گز، عافی، ریشه و پوست درختان و درختچه های جنگلی، ریزوم، ثعلب ریشه، کوکب ریشه می ریشه کاسنی ریشه ریواس وحشی، ریشه چوبک، ریشه روناس، خاس ریشه زنبق، وحشی ریشه کوکب، وحشی ریشه شیرین بیان، مرتعی ریشه، سریش برگ مورد، بن سرخ، پیاز و گل لاله سرنگون گل اروانه پیاز گل، نرگس بذر جاشیر، خوراکی اجزای کامل درختچه های گز مان، شوکه گز روغنی خاک خاکبرگ جنگلی، زغال و و هیزم.

۲- اهم اقلام مجاز مشروط صادراتی جنگلی و مرتعی: گلپر اسپند خارشتر (ترنجبین، شیرخشت، فرنجمشک مریم، نخودی، چماز گز، شهداد، بیدخت، انچوچک، گل نمدار، درمنه، افسنطین، برنجاسب علف گاو، زبان گل نرگس گز خوانسار گز انگبین آویشن شیرازی کاکوتی، آنغوزه تلخ، آنغوزه شیرین، همیشک انواع سرخس بال، عقابی، عشقه کوله، خاس ترانه، ارغوان باریجه کثیرا، وشاء شکر تیغال انزروت، کاپاریس (لگجی)، علف چای، گل بومادران، گل کاسنی، گل گندم، قدومه شیرازی، بارهنگ بابونه شاتره، موسر (برداشت از مراتع)، کنگر، انواع قارچ خوراکی دنبلان)، سفید قهوه ای و قرمز برداشت شده از توراتع، مستکی سرشاخه آویشن بنایی، سرشاخه آویشن برگ باریک سرشاخه آویشن، کرمانی اندام هوایی، ریواس صمغ طبیعی الله (سقز)، صمغ طبیعی درختان بادام و گیلاس جنگلی (زدو) برگ کنار برگ اکالیپتوس میوه محلب میوه روناس میوه ناخنک کلیل الملک میوه بادام جنگلی کوهی)، میوه زرشک وحشی (جنگلی) میوه نسترن وحشی میوه بنه و بلوط مازوج گال) (بلوط پسته، جنگلی، سماق گردو، جنگلی فندق جنگلی، تخم مرو، مصطکی، زالزالک، اسفناج وحشی، گلابی وحشی، سیب وحشی، جفت، بذر باریجه، بذر آنغوزه، چاشور، میوه خارخاسک و سایر محصولات مرتعی و جنگلی.

برای مشاهده جزییات به اینجا مراجعه کنید.

کد خبر 6092790 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • صادرات ۸۰ میلیون دلاری محصولات تعاونی ها در مازندران
  • دستور رئیس کل دادگستری تهران برای بررسی و رفع یک مشکل مهم در معاملات خودرویی
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • تصاویر| دشت لاله های واژگون آستانه دهاقان