Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: با اجرای طرح های آبخیزداری ضمن احیای 9800 حلقه قنات زمینه جمع آوری حجم زیادی از آبهای سطحی نیز فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ جلسه شورای هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی عصر چهارشنبه با حضور مسعود منصور معاون وزیر جهاد کشاورزی، لطف الله سیاهکلی و فاطمه محمد بیگی نمایندگان قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، مهدی رجحانی معاون عمرانی استانداری، افلاطونی رئیس سازمان جهاد کشاورزی و معاونان و مدیران بخش کشاورزی در سالن باغستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود منصور در این جلسه اظهارداشت: امنیت زیستی کشور در گرو امنیت غذایی است که بیشترین تصمیمات این حوزه در وزارت جهاد کشاورزی اتخاذ می شود لذا بایستی در این زمینه اصولی حرکت کنیم.

وی بیان کرد: شرایط زیستی، آب، هوا، خاک، از حقوق مردم محسوب می شود و با وجود 30 میلیون هکتار عرصه بیابانی و 31 تن فرسایش خاک در هر هکتار موجب شده با حدود 7 میلیون هکتار اراضی بحرانی مواجه باشیم و اگر طرح های بیابان زدایی جدی گرفته نشودبا چالش های جدی تری روبرو خواهیم شد.

منضور تصریح کرد: اگر بیابانهای محدوده آبیک تثبیت و کنترل نمی شد امروز زندگی مردم چند استان دچار بحران بود و ریزگردها برای ما بحران ساز می شد لذا توجه به جنگل و طرح های آبخیزداری بسیار اهمیت دارد.

وی گفت: جنگل های زاگرس که تا 40 درصد در چرخه تولید آب کشور تاثیرگذار است و جنگل های هیرکانی که سالانه میلیونها مترمکعب آب به منابع آب زیرزمینی تزریق می کند یک چرخه مهم است که باید در صیانت از آن همت کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی یادآورشد: بیش از 40 هزار و 400 حلقه قنات در کشور داریم که 60 درصد آنها در معرض خشک شدن است و احیای این قنوات از حقوق مسلم مردم است که باید از آن صیانت کنیم تا زندگی پایدار شکل بگیرد.

منصور اظهارداشت: با اقدامات انجام شده در کمیسیون رفع تداخلات و طرح های دیگر اراضی کشاورزی کشور به 20 میلیون هکتار رسیده که زیر کشت رفته است.

احیای 9800 حلقه قنات با طرح های آبخیزداری

رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور تصریح کرد: طرح های آبخیزداری بسیار اهمیت دارد به طوری که تاکنون با اجرای این طرح ها بیش از 9800 حلقه قنات در کشور احیا شده است.

وی گفت: در سیلاب های اخیر در هشت استان کشور بیش از 37 میلیارد مترمکعب بارندگی داشتیم که در مدت پنج روز حدود 17 میلیارد مترمکعب آب جاری شد و سنگ وخاک و خاشاک را با خود به همراه آورد که در این عرصه ها فقط 25 درصد عملیات آبخیزداری انجام شده بود.

منضور بیان کرد: با انجام عملیات آبخیزداری در این مناطق توانستیم 6 میلیارد مترمکعب آب را نگهداریم و اگر طرح های آبخیزداری تا 85 درصد انجام شده بود حجم سنگینی از سیلاب را مهار کرده و از تخریب های بیش از حد جلوگیری می شد لذا تاکید داریم در این زمینه اقدامات بیشتری صورت گیرد.

رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اجرای طرح کاداستر را در مشخص شدن حق و حقوق دولت و مردم موثر دانست و گفت: با تکمیل این طرح مهم ضمن کاهش پرونده های قضایی و رفع مشکلات دولت و مردم می توانیم مالکیت دقیق اراضی ملی و شخصی را مشخص کرده و با ایجاد شفافیت در کارها به رضایتمندی عمومی کمک کنیم. .

وی توجه به حقوق مردم را از سیاست های سازمان دانست و گفت: اجرای قانون و دفاع از حقوق عامه و دولت را با جدیت دنبال می کنیم تا هیچ حقی ضایع نشده و روان سازی امور با شتاب بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا جهاد کشاورزی معاون وزیر مجلس شورای معاون کشاورزی بخش کشاورزی کشاورزی حقوق خاک جنگل جنگل جهاد کشاورزی حقوق دولت مشکلات قانون دولت مسعود منصور جهاد کشاورزی قزوین طرح های آبخیزداری جهاد کشاورزی 9800 حلقه قنات رئیس سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۱۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از انجام ۲۵۵ مورد قلع و قمع تغییر کاربری غیر قانونی عرصه های کشاورزی در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم.

صالح محمدی ‌در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی، اظهار کرد: این قانون مورد تایید شورای نگهبان بوده و توسط رئیس جمهور به دستگاه ها ابلاغ شده و لازم الاجراست.

وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت امور اراضی برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی تکلیف دارند، افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی خط قرمز ماست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به سختی های مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی، تصریح کرد: برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم.

محمدی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان براساس تکلیف ابلاغی و از طریق سامانه های در اختیار و به کمک دستگاه قضا در جلوگیری از دست درازی به اراضی ملی و کشاورزی با احدی تعارف ندارد، گفت: از مردم انتظار داریم گزارش‌های تغییر کاربری را اعلام کنند تا از طریق گشت امور اراضی و یگان حفاظت سازمان جهاد کشاورزی جلوی تغییر کاربری‌ها را بگیریم و ساخت و سازها را متوقف کنیم.

وی سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی را در خط مقدم مبارزه با تغییر کاربری اراضی ملی دانست و ادامه داد: در گذشته برخورد با تغییر کاربری اراضی کشاورزی و جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز مشمول زمان می شد و فرایند رسیدگی طولانی بود، اما اکنون بلافاصله از اختیارات قانونی استفاده می کنیم و هرگونه تغییر کاربری و تیغه گذاری به محض صدور اخطار، تخریب می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه با هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی سریعا برخورد می کنیم و اجازه ایجاد هزینه در منابع و مصالح کشور را نمی دهیم، یادآور شد: هرگونه عملیات ساخت و ساز را متوقف می کنیم تا بنایی احداث نشود، زیرا فعل تغییر کاربری غیر قانونی بوده و لذا اختیار توقف عملیات را داریم.

وی از انجام ۲۵۵ مورد قلع و قمع تغییر کاربری غیر قانونی عرصه های کشاورزی در سال ۱۴۰۲ خبر داد و بیان کرد: با توجه به افزایش حضور غیر بومی ها در تعطیلات نوروز، شاهد برخی تغییر کاربری ها هستیم که همه شناسایی و برای آنها اخطار صادر شده و در حال اجرای حکم هستیم. این اقدامات با هماهنگی استانداری و معاونت عمرانی استاندار و فرمانداران و دادستان ها انجام گرفته و گزارش ها به صورت هفتگی به دستگاه قضا ارسال می شود.

محمدی هرگونه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی را ممنوع دانست و تاکید کرد: طبق تکلیف رئیس کل دادگستری استان، صدور مجوزها باید از طریق پنجره واحد انجام شود و لذا دستگاه های خدمت رسان از جمله آب و برق و گاز اجازه ارائه زیرساخت را ندارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از دهیاران خواست در راستای منویات رهبر انقلاب و تاکیدات رئیس جمهور و دستور استاندار از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری کنند و افزود: دهیاران در کنار جهاد کشاورزی و دستگاه قضا باشند و به غیر بومی ها اجازه ساخت و ساز غیر مجاز را ندهند.

وی با بیان اینکه شاهد برخی تغییر کاربری ها در اراضی شالیزاری و باغات چای هستیم، خاطرنشان کرد: اکنون تغییر کاربری ها کم شده و باید به صفر برسد. البته افرادی که به دنبال خرید زمین و ساخت و ساز در روستا هستند باید به ادارات بنیاد مسکن مراجعه و در قالب طرح هادی اقدام کنند. عرصه ها باید قابلیت احداث بنا داشته باشند و لذا ساخت و ساز در خارج از محدوده طرح هادی غیر قانونی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • دیگر چیزی از بخش کشاورزی و شیلات غزه باقی نمانده است
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور