Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از روزنامه نیویورک تایمز، پزشکان و متخصصان همچنان توصیه می کنند که همه افراد بدون توجه به اینکه در گذشته به کووید-۱۹ مبتلا بوده اند، باید واکسینه شوند و دزهای تقویتی این واکسن را دریافت کنند. اما بیش از نیمی از آمریکایی‌هایی که واکسینه شده‌اند و واجد شرایط دریافت دز تقویتی این واکسن هستند، هنوز این دز را تزریق نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اطلاعات در مورد اینکه چه زمانی پس از بهبودی باید دز تقویتی واکسن کووید-۱۹ را دریافت کرد، چندان کامل و روشن نیست.

در این گزارش به پرسش هایی در این زمینه پاسخ داده شده است.

پس از ابتلا به کووید، دریافت دز تقویتی واکسن کرونا چه فایده‌ای دارد؟

اکثر متخصصان موافق هستند که واکسن های کرونا نسبت به ابتلا به یک عفونت طبیعی، تقویت ایمنی قابل اعتمادتر و موثرتری را ارائه می دهند. هنگام ابتلا به ویروس کرونا، سیستم ایمنی بدن مجموعه ای از واکنش ها را نشان داده که سیستم دفاعی بدن را در برابر ابتلا به عفونت ها در آینده افزایش می دهد.

یکی از بهترین روش‌ها برای اندازه گیری میزان این واکنش ها، بررسی میزان آنتی بادی هایی است که بدن تولید کرده است. به گفته «اوبری گوردون»، اپیدمیولوژیست در دانشگاه میشیگان، به طور کلی، افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده اند، نسبت به افراد واکسینه شده، سطح آنتی بادی کمتری دارند.

یکی از دلایل این تفاوت این است که عفونت‌ بخش‌های مختلفی از سیستم ایمنی را تحریک می‌کند و اندازه واکنش آنتی‌بادی به عواملی مانند میزان ویروس استنشاق شده، به برخورداری از بیماری های زمینه‌ای و شدت علائم بستگی دارد.

دکتر گوردون گفت: اگر مدت طولانی تری بیمار بوده اید، ممکن است از سطح بالایی از ایمنی برخوردار باشید اما این سطح از ایمنی همچنان پایین تر از ایمنی ایجاد شده ناشی از تزریق واکسن های کرونا خواهد بود.

«پل توماس»، ایمونولوژیست در بیمارستان تحقیقاتی کودکان «سنت جود» در ممفیس، در این خصوص اظهار داشت: واکسن‌ها مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های متناسب را برای سیستم ایمنی بدن ارائه می‌دهند تا در غیاب هرگونه مزاحمتی، مانند عفونت فعال، از آن استفاده کنند. اکثر افرادی که واکسینه می شوند، پاسخ آنتی بادی قوی و قابل پیش بینی ایجاد می کنند.

وی افزود: تزریق دز تقویتی واکسن کرونا، به بدن یادآوری می‌کند که سیستم دفاعی خود را حتی سریع‌تر از تزریق دز اول یا دز دوم، در مدت چند روز افزایش دهد. همچنین مطالعات نشان می دهد که آنتی بادی های تولیدشده پس از واکسیناسیون کرونا، برای مدت طولانی تری در سطوح محافظتی باقی می مانند.

دکتر «امی شرمن»، پزشک بیماری‌های عفونی در «بیمارستان زنان و بریگهام» در بوستون، می‌گوید: صادقه بگویم حتی اگر به تازگی به عفونت کرونا مبتلا بوده اید، به تصور من تزریق دز تقویتی واکسن کرونا، می تواند بزرگترین استدلال برای تقویت سیستم دفاعی بدن باشد. تزریق دز تقویتی واکسن کرونا، یک روش مطمئن برای کسب محافظت بیشتر و اطمینان از این است که سیستم ایمنی بدن، بیشترین واکنش ها را نسبت به عفونت کرونا ایجاد می کند.

بهترین زمان برای دریافت دز تقویتی واکسن کرونا چه زمانی است؟

هیچ قانون مشخصی برای زمان تزریق دز تقویتی واکسن کرونا پس از ابتلا به کووید-۱۹، وجود ندارد. بهترین زمان برای تزریق این واکسن تقویت کننده، به شرایط فرد از جمله شدت بیماری، مدت زمان بهبود علائم کرونا و خطر مواجهه مجدد فرد بستگی دارد.

اما اگر در حال حاضر از یک عفونت فعال برخوردارید، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری توصیه می‌کند که دستکم تا زمانی که دیگر علائمی نداشته باشید و معیارهای لازم برای پایان دادن به قرنطینه را داشته باشید، صبر کنید.

این در حالی است که برخی از محققان توصیه می کنند تزریق دز تقویتی واکسن کرونا خود را برای مدت طولانی تری به تعویق بیندازید. «علی البدی»، ایمونولوژیست در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، می گوید: منطقی این است که صبر کنید تا به طور کامل بهبودی یابید یا نتیجه آزمایش پی.سی.آر منفی را دریافت کنید. دریافت نتیجه منفی آزمایش پی.سی.آر برای برخی از مبتلایان به کرونا ممکن است یک ماه طول بکشد.

وی افزود: به سیستم ایمنی بدن خود پس از مبارزه با ویروس کرونا و قبل از اینکه بخواهید دوباره با واکسن کرونا تقویت شود، استراحت دهید. این کار همچنین امکان ایجاد واکنش دقیق تر و بادوام تر را فراهم می کند. همچنین برای برخی از افراد، انتظار طولانی‌تر می‌تواند سودمند باشد. اگر خطر عفونت مجدد شما کم است، برای مثال اگر از راه دور کار می کنید، به طور کلی سالم هستید و می توانید از دستورالعمل های بهداشت عمومی برای پوشیدن ماسک و فاصله گذاری اجتماعی پیروی کنید. منطقی است که منتظر بمانید تا ایمنی طبیعی شما کاهش یابد که این کاهش می تواند تا سه ماه پس از بهبودی از عفونت و قبل از تزریق دز تقویتی واکسن رخ دهد.

البدی گفت: این کار نه تنها به تولید یک واکنش آنتی بادی قوی‌تر کمک می‌کند، بلکه تا زمانی که برای تزریق دز تقویتی واکسن کرونا آماده می شوید، ممکن است نسخه جدیدتری از واکسن کرونا موجود شود که به طور خاص علیه اومیکرون موثر باشد.

وی افزود: البته، به تعویق انداختن تزریق دز تقویتی واکسن برای همه، گزینه مناسبی نیست. اگر به دلیل وضعیت هایی از قبیل سن، شرایط پزشکی، سیستم ایمنی ضعیف یا به دلیل زندگی یا کار در محیطی که احتمال مواجهه با عفونت را افزایش می دهد، در معرض خطر بالای ابتلا به عفونت مجدد یا بیماری شدید کرونا هستید،‌ در این صورت زودتر مصونیت خود را با تزریق دز اضافی واکسن کرونا تقویت کنید.

البدی ادامه داد: دریافت زودتر دز تقویتی واکسن کرونا ممکن است موجب افزایش حفاظت از اعضای آسیب پذیر خانواده و کودکانی شود که برای دریافت واکسن بسیار کوچک هستند.

البته، اکثر کارشناسان بر این موضوع توافق دارند که اگر بیش از پنج یا شش ماه از ابتلای شما به کووید-۱۹ گذشته است و هنوز دز تقویتی واکسن کرونا را دریافت نکرده اید، باید به محض اینکه واجد شرایط دریافت این واکسن شدید، آن را تزریق کنید.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا کووید-19 واکسن کرونا برگزیدگان علم پروندهٔ خبری اومیکرون ؛ سویه تازه کرونا واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کووید 19 کرونا ویروس کرونا کووید 19 واکسن کرونا برگزیدگان علم تزریق دز تقویتی واکسن کرونا سیستم ایمنی بدن ویروس کرونا طولانی تر آنتی بادی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۵۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

 

منبع: خبر آنلاین

tags # سریال پایتخت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت